Gabre Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 S volanom sam se i ja jednom zajebao i nikad vise... mos ga jebat sad i ja znam :lol: sad minije vrag dao mira pa isao googlat i nasao neke firme koje farbaju volan nanovo pa cu vidjet kako ce ispast Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 S volanom sam se i ja jednom zajebao i nikad vise... niste jedini. Najveca greska koju sam napravio na autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Pa barem tih volana ima na eBayu. Kupi novi Sent from dark side using the force Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Imas uzeti za par dolara boju za kozu. Izgleda kao krema za cipele s onom spuzvicom. S tim se premaze volan i izgleda kao novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Imas uzeti za par dolara boju za kozu. Izgleda kao krema za cipele s onom spuzvicom. S tim se premaze volan i izgleda kao novi daj link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Pa barem tih volana ima na eBayu. Kupi novi Sent from dark side using the force za ovaj moj tenk bas i nema, odnosno, ima rabljenih u gorem stanju nego moj :lol: Imas uzeti za par dolara boju za kozu. Izgleda kao krema za cipele s onom spuzvicom. S tim se premaze volan i izgleda kao novi da, budem platio nekome da mi to rijesi i da mi pokrpa Audi kvalitetu siceve, jebala ih lazna koza na bocnici siceva, isparala se ko papir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 daj link Uzimao u dubaiu gdje prodaju zamjenske dijelove... jedan taj stick je dosta za dva volana , dva premaza svaki Cca 20ak kuna Ako ima tamo onda ima negdje i na alibabi ili ebayu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Uzimao u dubaiu gdje prodaju zamjenske dijelove... jedan taj stick je dosta za dva volana , dva premaza svakiCca 20ak kuna Ako ima tamo onda ima negdje i na alibabi ili ebayu And mi kupi Ja ti prebacim pare preko internet bankarstva Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Do 20.06. ne mogu natrag... ispucao sam za sada sve pod turistickom vizom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Daj onda link Mada mi se ne zuri jer vec 100.000km se tak vozim :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Daj i meni lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Ma nemam link, nisam nikada narucivao preko neta Ovako izgleda jeftinija verzija A "skuplja" je ona u sticku kao za cipele. Ovu sa slike sam koristio jednom ali je onda ova spuzvica za baciti dok se stick koristi bez problema vise puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Tih "spuzvica" na žici ima za kupiti za par kuna kod autostaklara. Sa time se primer za ljepilo maze. (Ako ne nađete ove u stiku pa da možete više puta koristiti boju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarmaguru Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 S čime je najbolje oprati tapacirung (tkanina) kojem je podloga od prešanog kartona, ima li kakvih preporuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 S čime je najbolje oprati tapacirung (tkanina) kojem je podloga od prešanog kartona, ima li kakvih preporuka? Bilo koji dobro razrijeđeni APC će pomoći. Bitno je jako paziti da se ne namoči previše. Najbolje našpricati na čistu mikrofibru pa proći par puta s njom i zatim odmah sa suhom da se izvuče i apc i vlaga općenito. Po potrebi prođi dva tri puta il kolko treba dok ne dođeš do željenog rezultata. Samo ne močiti jako da se ne razmoči i ne razljepi pa radije više puta po malo i dobro sušiti. Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarmaguru Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 @forinta Hvala za info!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 No problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 eto za vikend sam malo ocistio auto kako spada i isprobao meguiars white wax nije lose ali opet moze bolje da auto dam nekome ko moze izvuci jos vise iz boje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 kažeš.....posebice pogledajte zadnji kraj koji je obično crn od dima.....:haha: jesi i felge voskao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 kažeš.....posebice pogledajte zadnji kraj koji je obično crn od dima.....:haha:jesi i felge voskao moj nije dizel to bi drahy trebao napomenut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 moj nije dizel to bi drahy trebao napomenut da fakat to je drahy :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 dafakat to je drahy :doh: Meni je najbolje zadnji kraj u crno lakirat :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 eto za vikend sam malo ocistio auto kako spada i isprobao meguiars white wax nije lose ali opet moze bolje da auto dam nekome ko moze izvuci jos vise iz boje Sasvim korektne refleksije za bijelu boju! Kad će ljetni setup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 S cime skinut ljepilo koje ostane od utega na felgama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 alkohol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now