Jump to content

Pranje / poliranje / čišćenje auta - DIY

Recommended Posts

Pa barem tih volana ima na eBayu. Kupi novi

Sent from dark side using the force

za ovaj moj tenk bas i nema, odnosno, ima rabljenih u gorem stanju nego moj :lol:

Imas uzeti za par dolara boju za kozu. Izgleda kao krema za cipele s onom spuzvicom. S tim se premaze volan i izgleda kao novi

da, budem platio nekome da mi to rijesi i da mi pokrpa Audi kvalitetu siceve, jebala ih lazna koza na bocnici siceva, isparala se ko papir.

Ma nemam link, nisam nikada narucivao preko neta

Ovako izgleda jeftinija verzija

ec8bc4891fcfa4f1fad77cb43fa9c439.jpg

A "skuplja" je ona u sticku kao za cipele. Ovu sa slike sam koristio jednom ali je onda ova spuzvica za baciti dok se stick koristi bez problema vise puta

S čime je najbolje oprati tapacirung (tkanina) kojem je podloga od prešanog kartona, ima li kakvih preporuka?

Bilo koji dobro razrijeđeni APC će pomoći. Bitno je jako paziti da se ne namoči previše. Najbolje našpricati na čistu mikrofibru pa proći par puta s njom i zatim odmah sa suhom da se izvuče i apc i vlaga općenito. Po potrebi prođi dva tri puta il kolko treba dok ne dođeš do željenog rezultata. Samo ne močiti jako da se ne razmoči i ne razljepi pa radije više puta po malo i dobro sušiti.

Sent from my D6603 using Tapatalk

eto za vikend sam malo ocistio auto kako spada i isprobao meguiars white wax

nije lose ali opet moze bolje da auto dam nekome ko moze izvuci jos vise iz boje

Sasvim korektne refleksije za bijelu boju!

Kad će ljetni setup? :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...