brba Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 (edited) Vezano uz pricu oko lakiranja farova, evo live jedna drama od posla Na prvu sasvim obican bmw sa otvorenom haubom Sa malo neobicnim farovima , ispucano skroz Lijevi je isti ko desni Pa krenuo brusit , na kraju brusenje sa 120 , da , 120 nije tipfeler , i to na rotacionu masinu i svejedno muka od posla , cca sat vremena po faru na grubo Pa 180, 240, 320, 400, 600 , 1500 Jedan dio papira potrosenih Pa malo poljepit ( nisu skinuti zato kaj su zahrđali limici donjih sarafa fara pa ih nisam mogao skinut bez rezanja sarafa a nisam htio to radit ovaj put ) Bezbojni gore , spies hecker Drugi dan to izgleda vako Ima jos koja nepravilnost al nisam imao mida vise brusit da ne napravim rupu u faru haha Čao Sent from my iPhone using Tapatalk Edited March 7, 2017 by brba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Pa kako to, auto šta 3-4 godine star? Zahrđali limovi nosača farova? Nije ni Benve šta je bio :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 nice :thumbsup: Kak su uopce farovi tak popucali na relativno novom autu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Bit će da je i on prskao posvuda sa preagresivnom tekućinom....lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 koji vrag mu se dogodio s tim farovima da su bili takvi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Pa krenuo brusit , na kraju brusenje sa 120 , da , 120 nije tipfeler , i to na rotacionu masinu i svejedno muka od posla , cca sat vremena po faru na grubo Pa 180, 240, 320, 400, 600 , 1500 Jedan dio papira potrosenih 100kn, oba fara. može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Bude ovakvih farova na puno auta al iskreno pojma nemam od cega , ocito neka stvarno losa tekicina za stakla u kombinaciji sa magijom inace sam takve uvijek odbijao al ove sam morao napravit Ugl horor od posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 meni se na stražnoj lampi desilo slično, bila je topla i u kombinaciji s hladnim alkoholom je plastika dobila mikropukotine na mjestima gdje je bio alkohol (?!) dok tamo gdje je bila voda nije bilo ništa, naočigled popucalo.. LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Rucnik je fenomenalan, hvala jos jednom Koji je to rucnik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Koji je to rucnik? To je Deluxe Fluffy Dryer sa Forea-ocd.hr Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 To je Deluxe Fluffy Dryer sa Forea-ocd.hr Sent from my D6603 using Tapatalk Kaj je bolje, to ili onaj mammoth? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Mammoth je dosta bolji ali i skuplji. Ovo je budget varijanta ručnika dok je mammoth premium ručnik. Za svakoga ponešto :-) Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 sto preporucas kao neki sprej dok se brise, ono da pospricas dok je auto mokar pa brises, da dobije lak na sjaju? imao sam mislim bio od meguiarsa nesto tako, pa vise stete nego koriti, ostajali su tragovi kad gledas pod kutem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 (edited) sto preporucas kao neki sprej dok se brise, ono da pospricas dok je auto mokar pa brises, da dobije lak na sjaju? imao sam mislim bio od meguiarsa nesto tako, pa vise stete nego koriti, ostajali su tragovi kad gledas pod kutem Sonax brilliant shine detailer... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Edited March 7, 2017 by Lovrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Chemical Guys Afterwash bi bio ono što tražiš iako i neki quick Detailer na bazi carnaube tipa CG P40 će dobro poslužiti zbog slicknessa ;-) Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 cini mi se da si dobro upoznat sa CG proizvodima, oni su mi tu 5 minuta od posla, no do sada bas i nisam nesto odusevljen njihovim proizvodima.. ili jednostavno krive stvari uzimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Bouncer je vrh po tom pitanju, ali i kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 nikad cuo, daj neki link, nalazim samo nekakav vosak pod tim imenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 To je engleski proizvođač, Bouncers. Možeš njihove proizvode naći na proppa-protection.co.uk Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Tj sad vidim da su na Bouncerswax.com Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Btw da, upoznat sam sa Chemical Guys asortimanom jer sam ekskluzivni uvoznik za HR. Nije da su im svi proizvodi vrhunski ali imaju zbilja puno jako dobrih proozvoda. Treba biti realan sa očekivanjima i neće biti razočaranja. Recimo šamponi, ručnici, rukavice, mirisi i spužve. To im je najjača strana ali imaju i dobrih glazeova i sealanta i svašta drugo što je kvalitetno i OK Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Mammoth je dosta bolji ali i skuplji. Ovo je budget varijanta ručnika dok je mammoth premium ručnik. Za svakoga ponešto :-) Sent from my D6603 using Tapatalk Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Ma ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Pozdrav, ovu subotu imamo DIY akademiju o pranju i čiščenju vozila. Svi su pozvani bez obzira da li želite sudjelovati ili samo navratiti na druženje. https://www.facebook.com/events/2102053856687723/ 18.03.2017 – subota od 9h Auto Partes DIY klinika! Osim uobičajenih edukacija za sve posjetitelje imati ćemo na raspolaganju 6 mjesta za detailing vaših vozila gdje ćete sami moći raditi na svom autu uz naše savjetovanje oko detailinga i proizvoda. Krećemo u 9h i završavamo oko 15h, a da ne radite gladni biti će nešto i za prigristi. Spremili smo edukacije za nove proizvode u ponudi poput raznih nano zaštita, recenzije proizvoda i alata iz prve ruke. Za početnike objasniti ćemo osnove pranja, održavanja i detailinga, a nakon toga se slijedi praktični dio gdje ćete moći sami oprati vaše vozilo, očistiti ga glinom, polirati i zaštititi. Raditi ćemo na felgama, flekama na tepisima i sjedalima, čišćenju laka te zaštiti istoga voskovima i sealantima. Bez obzira na vrijeme koje će biti na dan klinike, ništa nas ne sprečava jer smo pod krovom i šatorima. Kotizacija: 250kn za DIY detailing vozila: korištenje miniwasha sa snowfoam-om za predpranje, uključeno najam DA stroja za poliranje, 2 spužve za poliranje, 2 paste za poliranje, vosak, konzumacija hrane. Promotivne cijene Meguiar's i CarPro proizvoda. Broj mjesta za ovu uslugu je ograničen na 6, ali svi ostali su dobro došli na druženje. Prijavite se kao i do sada na facebook stranicu Auto Partes ili na info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto! P.S. Na Auto klinikama cilj nam je pokazati Vam na koji način da pravilno održavate Vaše vozilo uz savjete profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom. Ne morate znati ništa o detailingu – mi smo tu da Vas naučimo. Izjave korisnika: Josip T: Svaka čast na savjetima, informacijama o novim proizvodima i nesebičnoj pomoći u tijeku rada. Pozdrav ekipi i nadam se da ćemo ponoviti što prije ! Petar H: Svaka čast Partesu na organizaciji ovakve škole detailinga! Dečki su bili puni strpljenja i odgovarali su na sva naša pametna i manje pametna pitanja, pomogli i maksimalno se potrudili oko svih auta na kojima se radilo. Atmosfera je bila opuštena, kućna bi se reklo, i veselim se budućim susretima Hvala Partesu! Tomislav N: Također topla preporuka za sve buduće kandidate!Edukacija je bila odlična! Matija P: Jos bih i ja nesto napisao, stvarno je bilo izvrsno, radna atmosfera, zezancija, ljudi, svi jako susretljivi, ne znam sto reci osim svaka cast Auto Partesu i iskrena preporuka da se pridruzite ovakvom eventu u buducnosti, znam da ja hocu ! Hvala jos jednom AP! Galerija slika sa eventa https://www.facebook.com/pg/AutoPartesHR/photos/?tab=album&album_id=890044897709929 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now