Gabre Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Sto sikoristio tu odpasye/padova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 rupesove paste i microfibra padove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Ovo je bolesno kroky..s cim je radeno?.. S cim je dobro ocistit armaturu i panele na vratima i onda zastitit s nekim matt premazom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 napisao gore, a za armaturu, prvo ocistit apc-om i onda dressing tipa CG natural shine ili ak nije jako zmazano, QD za interijer chemical guys innerclean Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Ja bas veceras uredio armaturu u jeepu libertyu, moje trenutno vozilo na posudbi Sa APC dobro sa kistom sve istrljao, pobrisao mokrom mikrofibrom, pustio da se sve osusi dobro i premazao Poorboys mlijekom/kremom, samo ga nisam odmah izbrisao suhom krpom pa malko ostane sjaj, a i tabla je sama od sebe polu sjajna i plastike. Sad ga jos moram odvest negdje da operu tepihe. Volan je skoro80% oguljena farba sa koze, pa je sada ko trkaci od alkantare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 I ja sam danas cistio grabu. Nakon godinu dana lol Sent from my SM-G955W using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Jos mi ni dan danas nije jasno da je netko pustio auto u prodaju sa takvom armaturom. Dobar posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Iskreno I meni je ruzna za popizdit. Ali ima 300 rupa I pretinaca za sranja. Sta dobar posao. Ovo je kad sam usisao samo. Kasnije nisam Ni slikao. Otisao doma samo s prednjim sicevima. Fino se cuje tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 dobro ti se dalo vadit siceve. To u ostavit nekom 50$ da se jebe sa tepisima, nemam ja vremena za to I za ovo sam se jucer na kraju svadio sa zenom lol Audija uspio mokrom krpom pobrisat tablu i brzinski usisati i ko nov unutra. (osim puknutog sica, izlizanog volana i tipki ) inace, ko iz ducana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 nema djece, nema problema Imam vremena za sve lol. zasad p.s. iz iskustva. ako ces cistit nekog forda jako zmazanog sa "Spray Nine" izbjegavaj bilo kakve bijele tipke, rucice brisaca i zmigavaca. Boja je toliko vrhunska da se otapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 za unutrašnjost auta ne treba koristiti nikakve sprejeve a isto tako ne i bilo kakva sredstva. Mnogi su se tako opekli s otpadanjem površinskih slojeva plastike/gume ili boje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 ma ovo je multi purpose cleaner. Cistio sam F350 koji je imao sloj blata 2cm debel iznutra. Mogao sam ili spricat teske kemije ili petardama razbijat blato cijeli dan. Tundra izgleda ko igracka pored njega. V8 turbo diesel. 6.7 litara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 to je jasno, ipak je to plastika/guma koje je osjetljiva na kemikalije. spray nine je preagresivan svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 ja ga kad nista drugo ne radi mijesam s vodom u omjeru 1/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 T'mater taj Ford je fakat krme jer sam nedavno u Zagrebu vidio tu Tundru i čudil sam se ko pura dreku koji je to buldožer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 F350 je velicine manjeg slepera Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 A f650 velicine veceg slepera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Uzas. Ima u jednom salonu F650 kojeg vec 4 godine pokusavaju prodat, ali ga nitko nece kupit. F350 je drndav kad je prazan, u principu sve preko f150/tundra/sierra i silverado1500/ram1500 se vozi kao iveco turbo daily. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 rekao bih i gore Ma vec je i F150 XLT double cab ogroman, neki dan me vozio jedan lik, doslo mi mucno u voznji, auto povuce ko osobni auto, a ljulja se pri promjeni smjera i kocenju ko tamic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 (edited) kroky neznam te ospbno ali imaš piće kad te vidim zbog preporuke ukratko...kupio ova dva proizvoda i isprobao na naslonu za ruke koji je bio predhodno očisčen sa nekim sonax xtreme kurac-palac...naslon je izgledao kao da je izlizan i bio sam spreman da ga zamjenim. I onda našpricam ovo žuto čudo i odmah se nešto počelo dešavat mislio sam da je nagrizlo materijal kad ono jebeno blato u porama... polje toga ovaj premaz koji ima baš miris novog auta...ali pravi kao u salonu...konačno proizvodi koji djeluju Edited July 2, 2017 by Dinko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 naslon za ruku je kožni? ak je, ova cetka mi je zakon za to https://forea-ocd.hr/colourlock/colourlock-leather-brush (bas da uspijes zmazanocu izvuc iz pora) Innerclean je u principu i cistac (ako nije bas jako zaprljano) i zastita, ostavlja mat finish i ok miris. Za interijer ga mozes koristit na plastikama, ekranu od radija, itd uglavnom, 2-3 krpe i za cas su plastike ko nove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Kaj koštaju te dvije pikse? Gde se to kupi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Mislim da nije koza materijal je kao i armatura to je vise ko guma neka il sto vec... Maredo ja sam na ebay kupio posto sam u švabiji mislim da je oko 30e sve zajedno +,- 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 1 hour ago, maredo said: Kaj koštaju te dvije pikse? Gde se to kupi? https://www.chemicalguys.hr Imas tu ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Rs4 raketa nakon poliranja ? @forinta i ja smo ga par dana lickali ? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now