brba Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 E90 stanje groblje , scholl s3 gold xxl, scholl s30+Oderan solidno, hauba malo manje ona je izderana jako al izgleda super sad Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Koju spužvu koristiš za Scholl paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 Sad sam odradio sa detailing mafia padovima ( narancasti i bijeli negdje ) , malo probao sa csf microfiber padom , a s30 sam sa sonax zutim finish padom Moram isprobat njihove padove al kad su oni spideri skupi Inace paste su odlicne za njemacke tvrde lakove i tu su mi br1 sad , dok recimo na nekim meksim s3 nemres radit kolko se ljepi ....: moguce i zbog tekperature trenutne pa se i prelako zagrije lak itd itd Uzeo i scholl neo polymer za isprobat bas https://www.schollconcepts.com/en/shop/premium-detailing-products/neo-polymer-protectionSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Jučer sam prvi put oprao auto sa spužvom otkad ga imam i nakon pranja ona zelena rukavica je bila čista. Na keramiku se stvarno ništa ne lovi. A rukavica je malo teža kad se napije vode ali nije tako strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 @forinta kaj imas pametnoga za naspricat po felgama za ciscenje? Felge su nove, redovno se peru, ali trebam nesto da si barem jednom tjedno naspricam da se ipak vise te prljavstine skine. Nesto za naspricat i neku cetku za izribat. Vidio sam ovu cetku, pa ako valja: https://forea-ocd.hr/gume-naplatci/ciscenje-naplataka/elite-yellow-long-wheel-detail-brush Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Dex imam ja tu cetku, ganc nova, kupio od Forinte al ne koristim ju, ajd da ti ju utopim Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 1 minute ago, Xman said: Dex imam ja tu cetku, ganc nova, kupio od Forinte al ne koristim ju, ajd da ti ju utopim Prodano za 50 kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Kakav si cigan haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Just now, Xman said: Kakav si cigan haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Svrati do nas u Chemical Guys poslovnicu u Ljubijsku 1 pa ćemo riješiti nešto ;-) Ove žute četke trenutno nema al će doći sredinom kolovoza kad se vratimo sa GO na kojem smo od 23.07. Do 06.08. Imamo i nekoliko drugih u ponudi zato ;-)Sredstva za čišćenje imamo također više. Best buy deironizer je Tenzi Prix sa 95kn/L cijenom koji se da razrijediti sa vodom ili Chemical Guys Signsture Series Wheel Cleaner za redovito održavanje tj. Diablo Gel koji se također razrijeđuje :-)Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 (edited) 1 minute ago, forinta said: Svrati do nas u Chemical Guys poslovnicu u Ljubijsku 1 pa ćemo riješiti nešto ;-) Ove žute četke trenutno nema al će doći sredinom kolovoza kad se vratimo sa GO na kojem smo od 23.07. Do 06.08. Imamo i nekoliko drugih u ponudi zato ;-) Sredstva za čišćenje imamo također više. Best buy deironizer je Tenzi Prix sa 95kn/L cijenom koji se da razrijediti sa vodom ili Chemical Guys Signsture Series Wheel Cleaner za redovito održavanje tj. Diablo Gel koji se također razrijeđuje :-) Sent from my D6603 using Tapatalk Vasu cetku mozda sredim ako @Xman nece bit veci cigan od mene Budem jedan dan popodne svratio cim ulovim vremena. Do kolko radite? Edited July 18, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Hahha OK :-DPon-sri-pet od 10 do 17h, uto i čet od 11 do 18h Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 OK. doletim cim uhvatim vremena. Moram prije odlaska na more doletit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 A s čime čistiti felge koje imaju na sebi keramiku? Imam pun qrac krakova i uglavnom se ništa ne lovi ali u kutevima se zna uloviti pa ne bi s nečim otrovnim čistio da ne skinem sloj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 sonax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 43 minutes ago, forinta said: Best buy deironizer je Tenzi Prix sa 95kn/L cijenom koji se da razrijediti sa vodom ili Chemical Guys Signsture Series Wheel Cleaner za redovito održavanje tj. Diablo Gel koji se također razrijeđuje :-) ovaj Tenzi je u onoj bijeloj/prozirnoj kaj si meni prodao? Nisam bas zadovoljan moram priznat, ni koncentriran a ni razrijedjen 1:1, jednostavno mi ne skida prljavstinu. Recimo Sonax koji sam prije koristio mi je tu puno bolji. Ali zato onaj plavi rucnik ubija, svaki put sam odusevljen kak to dobro upija Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Mi Tenzi koristimo i na laku, felgama svuda. Čestice metala meni osobno skida odlično. Ako ostane nešto to je u 95% slučajeva katran, smola ili nešto slično. Rijedimo ga 25% sa vodom i uvijek brzo i dobro odradi dekontaminaciju. A cijenom je puno puno jeftiniji od iron xa i dođe skoro ko Sonax kad se razrijedi. Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 (edited) @Xman plavi rucnik sa crvenim rubom? Ja sam isto odusevljen kako je dobar. Za 2 minute cijeli auto pobrisem. OK, nije da je neki veliki auto, ali opet. https://forea-ocd.hr/pranje-susenje/susenje/monster-shine-deluxe-fluffy-dryer-towel Edited July 18, 2017 by _DEX_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Dex bas taj, uzeo sam ga kad si ga ti bio spomenuo, fenomenalan je. Kad pobrisem vodu, onda na suhu mikrofibru bacim neko sredstvo s voskom od Megsa kaj mi je Brba isfurao i s time predjem auto i fenomenalno se sjaji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 4 minutes ago, forinta said: Mi Tenzi koristimo i na laku, felgama svuda. Čestice metala meni osobno skida odlično. Ako ostane nešto to je u 95% slučajeva katran, smola ili nešto slično. Rijedimo ga 25% sa vodom i uvijek brzo i dobro odradi dekontaminaciju. A cijenom je puno puno jeftiniji od iron xa i dođe skoro ko Sonax kad se razrijedi. Sent from my D6603 using Tapatalk Budem ti bas poslikao sljedeci put, s time da meni auto nikad nije prljav. Znaci naspricam, kroz par minuta napadnem miniwashem i kifla, uvijek ostane malo prljavo, ne katran smola ili sl, nego bas ono sto se s diskova skine normalnom upotrebom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 s čim najbolje zaštiti farove nakon poliranja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forinta Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Da li crveni dosta? Jesi probao još jednom našpricati nakon ispiranja gdjenje ostalo? Da li opet crveni?Sent from my D6603 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Ovo je slika od prvog puta kad sam koristio. Nisam nikad spricao, prao pa opet spricao jer auto perem na samoposluznoj pa bi mi netko mamu spominjao. Anyway, Sonax u istim uvjetima skida sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 On 5/1/2017 at 2:30 AM, BaGy said: Sonax je dobar ali nije best buy. TUGA Alu-Teufel Spezial Felgenreiniger je već dvije godine prvi u svim testovima (barem u DE) I za tu cijenu, količinu i kvalitetu, nema mu konkurencije. Ima ga i hrvatskoj kupiti koliko sam vidio. Gdje kupujes to u De i koliko € ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 1 hour ago, Alfa_gtv said: Gdje kupujes to u De i koliko € ? Ima i u Hrvatskoj, @matija0311 ti zna reći A kupujem preko Amazona litra oko ~10€ https://www.amazon.de/gp/aw/d/B004LAXG9C/ref=mp_s_a_1_1?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1500391893&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=felgenreiniger&dpPl=1&dpID=412-16OaNFL&ref=plSrch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now