Jump to content

Pranje / poliranje / čišćenje auta - DIY

Recommended Posts

Meni je najbolji miris do sad bio od sviga neki njegov reklamni. Morati ću ga tražiti da mi proda par komada biggrin.png
Da tako i meni od chemical guysa, ugodan miris ne dize se zeludac kao od nekih. Mirisao sigurno 10ak dana intenzivno. Samo mi je glupo doc tam i rec aj prodaj par komada hahahah

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

2 hours ago, niknejm said:

Gdje kupujete to?

Autopartes na Zitnjaku ili Forea u Dubravu.

38 minutes ago, marin2405 said:

Da tako i meni od chemical guysa, ugodan miris ne dize se zeludac kao od nekih. Mirisao sigurno 10ak dana intenzivno. Samo mi je glupo doc tam i rec aj prodaj par komada hahahah

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Here you go...

https://forea-ocd.hr/interijer/osvjezivaci-zraka/chemical-guys-hrvatska-viseci-miris

• Like 2

48 minutes ago, Bubi said:

Da uletim kao padobranac nakon x vremena: kako se danas kreću cijene poliranja srednje sjebanih karavana od cca 4.5-4.8 metara tipa megane/laguna, focus/mondeo. Ne keramike i sl. egzotike, obično poliranje i voskanje

Dečko je u okolici Rijeke, mlad, vrijedan, meni čisti auto kad sam dolje. 

Screenshot-20191014-194921-com-viber-voi

• Thanks 1

• 1 month later...

Trebam savjet...

Koža na vozačevom sicu je popucala, sva ostaja sjedala su ko nova!

ASR1XIH.jpg

Da li se to može sanirati/pokrpati ili se treba raskopati cijelo sjedalo da se taj dio zamjeni?

Ako je netko imao slično iskustvo, i kolko to $$$ i koga da zovem tu u ZG-u?

Ovo mi se inaće čini kao slučaj gdje koža nije održavana, osušila se i onda raspuca!

34 minutes ago, Hrdzo said:

Trebam savjet...

Koža na vozačevom sicu je popucala, sva ostaja sjedala su ko nova!

ASR1XIH.jpg

Da li se to može sanirati/pokrpati ili se treba raskopati cijelo sjedalo da se taj dio zamjeni?

Ako je netko imao slično iskustvo, i kolko to $$$ i koga da zovem tu u ZG-u?

Ovo mi se inaće čini kao slučaj gdje koža nije održavana, osušila se i onda raspuca!

kod tapetara i mijenjaj, nema druge

koji APC uzeti da mi skine masni film koji je "detailer" nanio na armaturu i sjedala prije nego sam kupio auto. i šta da koristim da mi "koža" ne dođe u stanje kakva je hrdzova par postova gore, a da ne bude masno i sklisko?

koji APC uzeti da mi skine masni film koji je "detailer" nanio na armaturu i sjedala prije nego sam kupio auto. i šta da koristim da mi "koža" ne dođe u stanje kakva je hrdzova par postova gore, a da ne bude masno i sklisko?
Za kožu

https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-heaven-for-leather-500ml/

A Apc bilo koji, ako si zg dobiješ na poklon Fx Protect apc strong sample na poklon
  • Thanks 1

Otprilike bilo koji pH neutralan, i kreni sa jako blagim omjerom vode i apca.
Jača smjesa može i hoce izbljediti ono po čemu ga koristiš.
  • Thanks 1

Koji omjer pravite sa APC-om kod čišćenja unutrašnjosti?

Ja sam uzeo Valet pro apc i piše da ide u omjeru 1:10 ali ga nisam još koristio,jel to ok ili treba blaži omjer recimo 1:15-20?

1:10 za sve. Nije apc otrov kojeg se treba bojat .

Ne moraš ga brisat nakon, i ne moras dsstiliranom vodom il jednorogovim suzama.

• Like 6
  • Haha 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...