cyberphere Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Meni je najbolji miris do sad bio od sviga neki njegov reklamni. Morati ću ga tražiti da mi proda par komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Meni je najbolji miris do sad bio od sviga neki njegov reklamni. Morati ću ga tražiti da mi proda par komada Da tako i meni od chemical guysa, ugodan miris ne dize se zeludac kao od nekih. Mirisao sigurno 10ak dana intenzivno. Samo mi je glupo doc tam i rec aj prodaj par komada hahahahPoslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 2 hours ago, niknejm said: Gdje kupujete to? Ima u Partesu: https://partes.hr/shop/proizvodi/osvjezivac-prostora-car-scent-laguna-breeze-limenka/ I ostatak ponude na https://partes.hr/robna_marka_naziv/california-scents/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rox Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 2 hours ago, niknejm said: Gdje kupujete to? Autopartes na Zitnjaku ili Forea u Dubravu. 38 minutes ago, marin2405 said: Da tako i meni od chemical guysa, ugodan miris ne dize se zeludac kao od nekih. Mirisao sigurno 10ak dana intenzivno. Samo mi je glupo doc tam i rec aj prodaj par komada hahahah Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Here you go... https://forea-ocd.hr/interijer/osvjezivaci-zraka/chemical-guys-hrvatska-viseci-miris 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Ako neko hoce nek navrati isprobat Angelwax Bliss , na free špric u auto... https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-bliss-300ml/Imamo i California scents sam ih nismo još digli online . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 23 hours ago, Marxx said: Meni jedan od boljih.. Dobio na poklon to, miris vanilia, i meni je to koma, uopce nikakve veze sa vaniliom, s time da se skoro nista nije osjecao u autu (a radilo se o smartu, znaci prostor mali da manji ne moze biti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Meni ovaj super mirisi i dosta dugo se osjetio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Da uletim kao padobranac nakon x vremena: kako se danas kreću cijene poliranja srednje sjebanih karavana od cca 4.5-4.8 metara tipa megane/laguna, focus/mondeo. Ne keramike i sl. egzotike, obično poliranje i voskanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Ovisi o stanju laka. Tesko ce ti netko rec cijenu na nevideno. Barem ne netko tko zna sto radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 (edited) To znam, mislio sam okvirno. Ne mislim na nešto toliko u kurcu da treba prefarbati. mislim na procjenu s tolerancijom+/- 20-30% Edited October 14, 2019 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 48 minutes ago, Bubi said: Da uletim kao padobranac nakon x vremena: kako se danas kreću cijene poliranja srednje sjebanih karavana od cca 4.5-4.8 metara tipa megane/laguna, focus/mondeo. Ne keramike i sl. egzotike, obično poliranje i voskanje Dečko je u okolici Rijeke, mlad, vrijedan, meni čisti auto kad sam dolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 znam da se je i @1e0n bavio time i bliži mi je (pula čini mi se), samo šta sam mu izgubio broj, a više nije baš aktivan na forumu. vjerojatno ima dosta posla sa žlajfanjem krama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Trebam savjet... Koža na vozačevom sicu je popucala, sva ostaja sjedala su ko nova! Da li se to može sanirati/pokrpati ili se treba raskopati cijelo sjedalo da se taj dio zamjeni? Ako je netko imao slično iskustvo, i kolko to $$$ i koga da zovem tu u ZG-u? Ovo mi se inaće čini kao slučaj gdje koža nije održavana, osušila se i onda raspuca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 To vjerojatno uopće nije koža, nego skaj/umjetna koža. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 34 minutes ago, Hrdzo said: Trebam savjet... Koža na vozačevom sicu je popucala, sva ostaja sjedala su ko nova! Da li se to može sanirati/pokrpati ili se treba raskopati cijelo sjedalo da se taj dio zamjeni? Ako je netko imao slično iskustvo, i kolko to $$$ i koga da zovem tu u ZG-u? Ovo mi se inaće čini kao slučaj gdje koža nije održavana, osušila se i onda raspuca! kod tapetara i mijenjaj, nema druge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 @Hrdzo otidi do black pearl-a nek dino pogleda, mozda moze zakrpat i ofarbat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 koji APC uzeti da mi skine masni film koji je "detailer" nanio na armaturu i sjedala prije nego sam kupio auto. i šta da koristim da mi "koža" ne dođe u stanje kakva je hrdzova par postova gore, a da ne bude masno i sklisko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Ovaj mi je najdrazi zasad https://forea-ocd.hr/Labocosmetica/labocosmetica-ductile Ostavi tvornicki finish 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 koji APC uzeti da mi skine masni film koji je "detailer" nanio na armaturu i sjedala prije nego sam kupio auto. i šta da koristim da mi "koža" ne dođe u stanje kakva je hrdzova par postova gore, a da ne bude masno i sklisko?Za kožuhttps://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-heaven-for-leather-500ml/A Apc bilo koji, ako si zg dobiješ na poklon Fx Protect apc strong sample na poklon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 koji APC uzeti da mi skine masni film koji je "detailer" nanio na armaturu i sjedala prije nego sam kupio auto. i šta da koristim da mi "koža" ne dođe u stanje kakva je hrdzova par postova gore, a da ne bude masno i sklisko?Otprilike bilo koji pH neutralan, i kreni sa jako blagim omjerom vode i apca. Jača smjesa može i hoce izbljediti ono po čemu ga koristiš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 To je kao da si mu napisao bilo koju gumu da kupi, jer svaka se kotrlja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Doslovno bilo koji a da na njemu piše All purpose cleaner A da pripazi na razrjeđivanje.Meguiars apc radi super, degreaser jos bolje na sicevima kožnim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Koji omjer pravite sa APC-om kod čišćenja unutrašnjosti? Ja sam uzeo Valet pro apc i piše da ide u omjeru 1:10 ali ga nisam još koristio,jel to ok ili treba blaži omjer recimo 1:15-20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Kreni sa 1:20 i kistom pa ako je slabo malo pojačaj. Kreneš na neuocljivom mjestu, obrises pusti da se osuši pa vidišSvakako nakon apca prespricaj čistom vodom i obrisi, poželjno destiliranom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Koji omjer pravite sa APC-om kod čišćenja unutrašnjosti? Ja sam uzeo Valet pro apc i piše da ide u omjeru 1:10 ali ga nisam još koristio,jel to ok ili treba blaži omjer recimo 1:15-20?1:10 za sve. Nije apc otrov kojeg se treba bojat . Ne moraš ga brisat nakon, i ne moras dsstiliranom vodom il jednorogovim suzama. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now