brba Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Sad je skuplje !! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nansale Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 @brba i ostali: znam da je dosta nezahvalno ali jel moze neki brzinski startup kit: šampon: FX Protect Nanorukavica: FX Protect Premium W.Mitt quick detailer& sealant (jel postoji nesto 2u1): Auto Glanz Smooth Velvet, Meguiar's Gold Class Premium QD, Angelwax Ti-22 ili nesto dr.dresing za gume: Gyeon O2 tire, CarPro Perl i nesto dr. Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Fx Nano , odlican sampon, dobra cijenaFx rukavica za te novce best buyDetailer 2 opcije , angelwax qed ili skuplja opcija ali daleko bolja Enigma Qed , sa dodatkom keramike, radi fantastično i to mi je kod detailera bez konkurencije najbolja stvar na trzistu . A sa bocicom se odradi 50 auta doslovno. On recimo pokriva sto zelis 2in1. Za gume , sljedeci tjedan dolazi paleta FX-a , stiže novi tyre dressing njihov , fantastičan je, bit ce apsolutni best buy . Ok je i meguiars endurance, ljudi ga vole, ja ne carpro Perl nisam odusevljen apsolutno sa nicim kod njega. Ja koristim Angelwax Enigma Elixir sa keramikom.za gume, al ja sam budala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Što za unutrašnjost koristiš, isključivo mat look, i što prirodnije me zanima. Ja dan danas izvučem bočicu Poorboysa onog tirkiznog za neke aute koji se rijetko čisteI za gume me zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Imamo h20 deluxe, meni i draži ručnik zbog veličine. Probaj ga , ako nebus zadovoljan zamjenimo.Dosle su nam 2 od 3 kutije, jedna se zagubila i čekamo da dođe još.A sto se premaza tice , fusso je dugotrajniji ali na tamnijim bojama hoce dosta flekat ljudima, treba bas pazit sa njim.Kiwami ima dodatak polymera pa solidno traje i laksi je za radit tako da je dobar izbor.Meni osobno je najbolja i najlaksa zastita za radit Sonax Polymer netshield. Hidrofobnost fantastična, trajnost odlična.Sonax Polymer Netshield osim za lak moze posluziti i za plastiku,osvjezava plasticne dijelove i konzervira.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Sonax Polymer Netshield osim za lak moze posluziti i za plastiku,osvjezava plasticne dijelove i konzervira..Odlicno radi i na staklima osim na prednjoj šajbi, to je aposlutni best buy proizvod Što za unutrašnjost koristiš, isključivo mat look, i što prirodnije me zanima. Ja dan danas izvučem bočicu Poorboysa onog tirkiznog za neke aute koji se rijetko čiste I za gume me zanima Ja volim skupe stvari https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-enigma-interno-500ml/ Finish je mat 500/500 , glatkoća plastike nakon njega je vrh . Ne.mijenja puno ni boju plastike ni nista, ostaje kao oem samo glatka i zasticena . Drugaciji finish od svih.I uz to on ide i kao impregnacija za tkanine, tu radi fantastično isto. Ako ti je dobavljiv gore isprsi se i istestiraj, vjeruj mi neces se razočarat. A gume me znam kaj ti je dostupno sve od brendova i kaj si koristio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Ok budem naručio taj angelwax. Za gume sam probao ovih consumer pizdarija, na kraju sad mega endurance, Ali to sve traje valjda 24 sata, masnoni onda pokupi prašinu u roku 5km. Pogotovo ako ne ostaviš preko noći da odstoji, onda ti i zasprica sve koliko god malo stavljao...Mogao bi složit neku must have angelwax listu proizvoda? A@brba Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Ok budem naručio taj angelwax. Za gume sam probao ovih consumer pizdarija, na kraju sad mega endurance, Ali to sve traje valjda 24 sata, masnoni onda pokupi prašinu u roku 5km. Pogotovo ako ne ostaviš preko noći da odstoji, onda ti i zasprica sve koliko god malo stavljao...Mogao bi složit neku must have angelwax listu proizvoda? A[mention=122]brba[/mention] Angelwax Enigma Interno ceramic infused interior dressingHeaven for leather , odličan proizvod za čišćenje i njegu kože, naravno mat izgled 100/100Detaileri , QED i Enigma qed , qed najlaksi za radit a enigma najbolj.Enigma Elixir , dressing za gume sa keramikom, skup jbg. Ali, tekuci je i trosi ga se 5x manje od recimo endurancea, traje jako dugo, ne sprica i ne radi sranja. Ide na sve vanjske crne plastike H2go , rain repellent , cca 6mj trajanja.Vision, odlican glass cleaner.Ostalo sve radi fantastično, ali da li je hobby ekipi nužno, ne. Jedna je razlika kod njih koja stvara prednost.Nema cistaca felgi sa mirisom svježe ubranog jorgovana , ne, to ima miris kako mora , smrdi. Tako i ostale stvari imaju svoj prirodan miris .Zašto ? Ako imamo 500ml proizvoda koji radi fantastično , idemo dodat jorgovana unutra više nemamo 500ml aktivne tvari nego imamo 450 + 50 jorgovana. Naravno da proizvod vise nije tako dobar , a realno , miris je jeftinije sipat nego proizvod.Zato imamo hrpu smeca na trzistu , čistač stakla sa mirisom svježe skuhane tople čokolade , dressing za gume mirisa svježeg morskog povjetarca itd itd. Naravno još dodaš šarenu naljepnicu, natpis super mega blast nešto i to je to. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franjo Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 (edited) 10 hours ago, Gabre said: Ok budem naručio taj angelwax. Za gume sam probao ovih consumer pizdarija, na kraju sad mega endurance, Ali to sve traje valjda 24 sata, masnoni onda pokupi prašinu u roku 5km. Pogotovo ako ne ostaviš preko noći da odstoji, onda ti i zasprica sve koliko god malo stavljao... Mogao bi složit neku must have angelwax listu proizvoda? A@brba I ja sam imao problema sa sjajem za gume koji god bi stavio je razletio bi se po cijelom autu, e onda sam u Forei OCD uzeo VRP koji je na bazi vode pa ne traje dugo ako tipa padne kiša ali zato cim ga namazes mozes se ic vozit i nece ti ga nigdje bacit. Sry @brba na spominjanju konkurencije Edited April 17, 2020 by Franjo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 S kojom keramikom zastitit felge..dat cu ih na plastifikaciju pa da ih odma zastitim dok su novo lakirane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 20 minutes ago, Dinko said: S kojom keramikom zastitit felge..dat cu ih na plastifikaciju pa da ih odma zastitim dok su novo lakirane Gyeon Rim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nansale Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Fx Nano , odlican sampon, dobra cijenaFx rukavica za te novce best buyDetailer 2 opcije , angelwax qed ili skuplja opcija ali daleko bolja Enigma Qed , sa dodatkom keramike, radi fantastično i to mi je kod detailera bez konkurencije najbolja stvar na trzistu . A sa bocicom se odradi 50 auta doslovno. On recimo pokriva sto zelis 2in1. Za gume , sljedeci tjedan dolazi paleta FX-a , stiže novi tyre dressing njihov , fantastičan je, bit ce apsolutni best buy . Ok je i meguiars endurance, ljudi ga vole, ja ne carpro Perl nisam odusevljen apsolutno sa nicim kod njega. Ja koristim Angelwax Enigma Elixir sa keramikom.za gume, al ja sam budala Kad propadam nek propadam s stilom..3 artikla iz tvog posta stavljeno u kosaricu, jel ide kakav popust ili placam koliko je u kosarici?Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Imaju sad neke jebacke akcije pa sam se malo obnovio. Dostavljeno za manje od 24h, stvarno brzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 auto partes zna imati stvarno ok cijene, ali naći proizvod na njihovoj stranici je posao za detektiva @brba kakva je ta enigma interno "pod prstima"? trenutno koristim apc Ductile u omjeru 1:20 i ok je, miris mi baš nije nešto, ali kad prođem rukom po plastici nema nikakvog filma što mi je super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Malo nadopunio sonax kolekciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Kad propadam nek propadam s stilom..3 artikla iz tvog posta stavljeno u kosaricu, jel ide kakav popust ili placam koliko je u kosarici? Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk hrawebph10 auto partes zna imati stvarno ok cijene, ali naći proizvod na njihovoj stranici je posao za detektiva [mention=122]brba[/mention] kakva je ta enigma interno "pod prstima"? trenutno koristim apc Ductile u omjeru 1:20 i ok je, miris mi baš nije nešto, ali kad prođem rukom po plastici nema nikakvog filma što mi je super Sto se tice izgleda full mat, nije masno ni ništa ako na to ciljas.Ostavlja ekstremno gladak osjecaj znog tog dodatka keramike. Prasina se puno manje lovi. Danas došlo nesto novo, pravi punokrvni čistač od Sonaxa , daleko daleko bolji od onog xtreme. Sutra snimim video kako radi. https://ph-detailing.hr/proizvod/sonax-felgen-beast-1l/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nansale Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Kad propadam nek propadam s stilom..3 artikla iz tvog posta stavljeno u kosaricu, jel ide kakav popust ili placam koliko je u kosarici?Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk@brba: naručeno!Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Hvala na kupnji barem bananko dolazi za zahvalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nansale Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Zaboravio na dimer..jel ima Atas manje pakiranje od 2 kg?Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nema , jedino da si se sjetio mogao sam 5i pretocit pa poslat malo da imas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomos222 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 On 4/13/2020 at 6:24 PM, epicuser said: https://www.foamee.com.au/blogs/faq/which-snow-foam-adapter-do-i-need Vezano na ovo, malo ja to izmjerio, nis pametno sazno, eventualno da bosch pase? https://i.imgur.com/setVpat.jpg https://i.imgur.com/a7SZEQ8.jpg https://i.imgur.com/SAE1eub.jpg https://i.imgur.com/JBkhchy.jpg https://i.imgur.com/0mjhwzz.jpg ak neko moze po slikicama potvrdit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nema , jedino da si se sjetio mogao sam 5i pretocit pa poslat malo da imas.Jel bi mi mogao poslikati etiketu od iza da vidim sastav, koja je kemija unutra. Na metu nigdje naći veći sliku da mogu procitat Ne mogu s felga (lica) skinut lagano žutilo, imaš ideju? U samim kutevima di se krak spaja sa rubom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangxxxta Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Probaj solnu kiselinu za silu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Ako si spricao neki proizvod za felge a tu više ne crveni nista onda su dvije opcije.1. Probat malo kakve god paste na krpicu i ispolirat2. Uvuklo se u boju i nema pomoci (čest slučaj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Ako si spricao neki proizvod za felge a tu više ne crveni nista onda su dvije opcije.1. Probat malo kakve god paste na krpicu i ispolirat2. Uvuklo se u boju i nema pomoci (čest slučaj) Imam plan ih ispolirati svakako malo samo da smislim kako jel postoje neki mali polir padovi za to... na bušilicu... Imam Portera DA samo baš po felgama ne znam kako bihDavnih dana mi je Svig očistio felge s Leona za koje sam mislio da nikad više neće biti srebrne. Nešto je smisao bio u posudicu i penzlom namazao i oprao. Što je smiksao bio nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now