Jump to content

Pranje / poliranje / čišćenje auta - DIY

Recommended Posts

@brba, corona ili elixir za plastike i gume izložene suncu i vanjskim uvjetima (čitaj i motorni prostor)

APC - multiX? 

keramika za tkaninu - DA ili NE? i koja?

htio bih dns to naručiti, plus još neke sitnice..i razmišljam uzeti onaj ručnik koji toliko hvale ovdje :D

[mention=122]brba[/mention] daj otvori posebnu temu za PH ili pod kojim vec brendom radis, steta da se ovo izgubi medju regularnim pitanjima tu  
Moze , otvorim pa cu bit hotline tamo onda

[mention=122]brba[/mention], corona ili elixir za plastike i gume izložene suncu i vanjskim uvjetima (čitaj i motorni prostor)

APC - multiX? 

keramika za tkaninu - DA ili NE? i koja?

htio bih dns to naručiti, plus još neke sitnice..i razmišljam uzeti onaj ručnik koji toliko hvale ovdje

MultiX , preskup i bezveze meni osobno. Na kraju ga miksam u istim omjerima kao svaki apc pa kosta kao zlato .
Pulimax je bolji izbor deff

Corona je ekstra zato kaj ima puno puno funkcija, narucena je sad i enigma corona sa dodatkom keramike . Mala razlika u cijeni samo. Tak da corona košta ali ima puno funkcija zbilja.

Od keramika za tkaninu super je , tj najbolja angelwax enigma shield, skupa je dosta tak da ono. Fx Protect fabric coat je odlična alternativa za "malo love" .
Da li ti je to nužno , ne znam :)

Ručnici su na stanju , doslo je 100kom .

10 minutes ago, brba said:

Moze , otvorim pa cu bit hotline tamo onda emoji1360.png

MultiX , preskup i bezveze meni osobno. Na kraju ga miksam u istim omjerima kao svaki apc pa kosta kao zlato .
Pulimax je bolji izbor deff

Corona je ekstra zato kaj ima puno puno funkcija, narucena je sad i enigma corona sa dodatkom keramike . Mala razlika u cijeni samo. Tak da corona košta ali ima puno funkcija zbilja.

Od keramika za tkaninu super je , tj najbolja angelwax enigma shield, skupa je dosta tak da ono. Fx Protect fabric coat je odlična alternativa za "malo love" .
Da li ti je to nužno , ne znam :)

Ručnici su na stanju , doslo je 100kom .

čitam da je Pulimax uglavnom za interijere? pretpostavljam da ide na sve površine?

sad razmišljam, imam doma Ti-22, da li je pametno koristiti sealant na plastikama? 

čitam da je Pulimax uglavnom za interijere? pretpostavljam da ide na sve površine?

sad razmišljam, imam doma Ti-22, da li je pametno koristiti sealant na plastikama? 
Apc , moze na sve ovisi samo o omjerima . MultiX nije nikakva revolucija za eksterijer koju nemres odradit sa nekim blazim dimerom il mix apc dimer . Moje osobno misljenje eto . Mislim.da je multX za kolicinu u kojoj dolazi debelo preskup.
Ako cemo usporedit, Sonax Multistar je isto interijer eksterijer a par klasa bolji proizvod on uskoro dolazi u prodaju kao koncentrat od 1L .

Može ti22 na plastike slobodno , neće flekat ni nista lose napravit , odličan proizvod .

6 minutes ago, brba said:

Apc , moze na sve ovisi samo o omjerima . MultiX nije nikakva revolucija za eksterijer koju nemres odradit sa nekim blazim dimerom il mix apc dimer . Moje osobno misljenje eto . Mislim.da je multX za kolicinu u kojoj dolazi debelo preskup.
Ako cemo usporedit, Sonax Multistar je isto interijer eksterijer a par klasa bolji proizvod emoji1360.png on uskoro dolazi u prodaju kao koncentrat od 1L .

Može ti22 na plastike slobodno , neće flekat ni nista lose napravit , odličan proizvod .

imam još jedno pitanje i gotov sam, zasad :D taj ti22, da li se može prvo našpricati na MF pa onda na površinu? 

Tako je , najlakse na MF krpu i onda na element, namazes i obrises, nemre bit lakse . Sve proizvode tako koristiti. Manje ga trosis, manje ga imas za skidat, duze ti traje , bolje radi...

• Thanks 1

2 hours ago, brba said:
6 hours ago, Bubi said:
Brba, negdje si pisao o led barovima za garažu, ali ne mogu više naći. Jesi li ih već ugradio i ako jesi, kako si zadovoljan? Neki link za nabavu?

Led bar ?

led bar, led tube, šipka s puno ledica na 220v dovoljno jaka za rasvjetu, ne one pizdarije od 10w na baterije s ebaya

definitivno ne bar s ledom :D

samo jebiga, sad se ne mogu sjetiti ako si to ti spominjao ili netko drugi

6 hours ago, brba said:

Sve kaj sam probao Mafra Pulimax mi je apsolutni best buy , nakon nje Sonax Multistar ( ima samo 10L, uskoro dolazi 1L koncentrat )

Negdje sam pročitao za neku tekučinu koja skida hrđu, npr kad pošpricam vijke ili slične sitnice (npr na biciklu) ili prikolici da onda to onako skida što bi preporučili?

Rade identično :) još mi je bolje kaj je FX malo gušći pa se i duže zadrži na autu još , i može se za redovno održavanje felgi razrijedit 1:4 .
Ja ga trosim u velikim količinama i oduševi svaki put.

IronX mi je bio najbolji davno davno prije kad je smrdio ko kuga , od kad se dodaju mirisi svježe trešnje unutra je malo slabiji.

• Thanks 1

21 hours ago, brba said:
On 5/16/2020 at 8:08 PM, Bubi said:
Brba, negdje si pisao o led barovima za garažu, ali ne mogu više naći. Jesi li ih već ugradio i ako jesi, kako si zadovoljan? Neki link za nabavu?

Led bar ?

evo, našao sam te u "građevina" temi :D

On 4/11/2020 at 7:41 PM, brba said:

Led t5 , 120cm, 16w

Sam se klikaju jedna u drugu . Perfektno svijetle , imat cemo ih mi u prodaji uskoro u PH Detailing-u

Zanemarite garazna vrata, skidam nosace , idu nova. 2b8e5ca06d899e47093c11557782dbd8.jpg33fc935a34eb160924123024085ab623.jpg

sad gledam stranicu i vidim da ih nemate još u ponudi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...