brba Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Idemo dalje po redu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 @brba daj otvori posebnu temu za PH ili pod kojim vec brendom radis, steta da se ovo izgubi medju regularnim pitanjima tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 @brba, corona ili elixir za plastike i gume izložene suncu i vanjskim uvjetima (čitaj i motorni prostor) APC - multiX? keramika za tkaninu - DA ili NE? i koja? htio bih dns to naručiti, plus još neke sitnice..i razmišljam uzeti onaj ručnik koji toliko hvale ovdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 [mention=122]brba[/mention] daj otvori posebnu temu za PH ili pod kojim vec brendom radis, steta da se ovo izgubi medju regularnim pitanjima tu Moze , otvorim pa cu bit hotline tamo onda [mention=122]brba[/mention], corona ili elixir za plastike i gume izložene suncu i vanjskim uvjetima (čitaj i motorni prostor) APC - multiX? keramika za tkaninu - DA ili NE? i koja? htio bih dns to naručiti, plus još neke sitnice..i razmišljam uzeti onaj ručnik koji toliko hvale ovdje MultiX , preskup i bezveze meni osobno. Na kraju ga miksam u istim omjerima kao svaki apc pa kosta kao zlato .Pulimax je bolji izbor deffCorona je ekstra zato kaj ima puno puno funkcija, narucena je sad i enigma corona sa dodatkom keramike . Mala razlika u cijeni samo. Tak da corona košta ali ima puno funkcija zbilja.Od keramika za tkaninu super je , tj najbolja angelwax enigma shield, skupa je dosta tak da ono. Fx Protect fabric coat je odlična alternativa za "malo love" .Da li ti je to nužno , ne znam Ručnici su na stanju , doslo je 100kom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 10 minutes ago, brba said: Moze , otvorim pa cu bit hotline tamo onda MultiX , preskup i bezveze meni osobno. Na kraju ga miksam u istim omjerima kao svaki apc pa kosta kao zlato . Pulimax je bolji izbor deff Corona je ekstra zato kaj ima puno puno funkcija, narucena je sad i enigma corona sa dodatkom keramike . Mala razlika u cijeni samo. Tak da corona košta ali ima puno funkcija zbilja. Od keramika za tkaninu super je , tj najbolja angelwax enigma shield, skupa je dosta tak da ono. Fx Protect fabric coat je odlična alternativa za "malo love" . Da li ti je to nužno , ne znam Ručnici su na stanju , doslo je 100kom . čitam da je Pulimax uglavnom za interijere? pretpostavljam da ide na sve površine? sad razmišljam, imam doma Ti-22, da li je pametno koristiti sealant na plastikama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 čitam da je Pulimax uglavnom za interijere? pretpostavljam da ide na sve površine? sad razmišljam, imam doma Ti-22, da li je pametno koristiti sealant na plastikama? Apc , moze na sve ovisi samo o omjerima . MultiX nije nikakva revolucija za eksterijer koju nemres odradit sa nekim blazim dimerom il mix apc dimer . Moje osobno misljenje eto . Mislim.da je multX za kolicinu u kojoj dolazi debelo preskup.Ako cemo usporedit, Sonax Multistar je isto interijer eksterijer a par klasa bolji proizvod on uskoro dolazi u prodaju kao koncentrat od 1L .Može ti22 na plastike slobodno , neće flekat ni nista lose napravit , odličan proizvod . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 6 minutes ago, brba said: Apc , moze na sve ovisi samo o omjerima . MultiX nije nikakva revolucija za eksterijer koju nemres odradit sa nekim blazim dimerom il mix apc dimer . Moje osobno misljenje eto . Mislim.da je multX za kolicinu u kojoj dolazi debelo preskup. Ako cemo usporedit, Sonax Multistar je isto interijer eksterijer a par klasa bolji proizvod on uskoro dolazi u prodaju kao koncentrat od 1L . Može ti22 na plastike slobodno , neće flekat ni nista lose napravit , odličan proizvod . imam još jedno pitanje i gotov sam, zasad taj ti22, da li se može prvo našpricati na MF pa onda na površinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Tako je , najlakse na MF krpu i onda na element, namazes i obrises, nemre bit lakse . Sve proizvode tako koristiti. Manje ga trosis, manje ga imas za skidat, duze ti traje , bolje radi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 evo naručio neke proizvode... zasad mi malo previše love za toliku količinu APC koncentrata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Danas skraceno radno vrijeme do 18 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Brba, negdje si pisao o led barovima za garažu, ali ne mogu više naći. Jesi li ih već ugradio i ako jesi, kako si zadovoljan? Neki link za nabavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Brba, negdje si pisao o led barovima za garažu, ali ne mogu više naći. Jesi li ih već ugradio i ako jesi, kako si zadovoljan? Neki link za nabavu?Led bar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 2 hours ago, brba said: 6 hours ago, Bubi said: Brba, negdje si pisao o led barovima za garažu, ali ne mogu više naći. Jesi li ih već ugradio i ako jesi, kako si zadovoljan? Neki link za nabavu? Led bar ? led bar, led tube, šipka s puno ledica na 220v dovoljno jaka za rasvjetu, ne one pizdarije od 10w na baterije s ebaya definitivno ne bar s ledom samo jebiga, sad se ne mogu sjetiti ako si to ti spominjao ili netko drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Brba koji apc preporučaš, koristio sam Surfex HD i super zadovoljan ali ga trenutno nema 5l Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Sve kaj sam probao Mafra Pulimax mi je apsolutni best buy , nakon nje Sonax Multistar ( ima samo 10L, uskoro dolazi 1L koncentrat ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Brba narucija sam u tvoj web shopu par sitnica, ime sam napisa svoje, al adresu od firme, napisa sam u napomenu. Pa da nebi bilo zabune 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 6 hours ago, brba said: Sve kaj sam probao Mafra Pulimax mi je apsolutni best buy , nakon nje Sonax Multistar ( ima samo 10L, uskoro dolazi 1L koncentrat ) Negdje sam pročitao za neku tekučinu koja skida hrđu, npr kad pošpricam vijke ili slične sitnice (npr na biciklu) ili prikolici da onda to onako skida što bi preporučili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Jebena je ova zaštita kaj si mi stavio, sinoć poslje kise došao doma auto suh. Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 https://ph-detailing.hr/proizvod/fx-protect-iron-remover-1000ml/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nansale Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Koja je razlika u radu i krajnjem rezultatu između tog FX Protect Iron Remover i CarPro IronX 500ml? Cijena ista, pakiranje 1 litra naspram 500 ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Rade identično još mi je bolje kaj je FX malo gušći pa se i duže zadrži na autu još , i može se za redovno održavanje felgi razrijedit 1:4 . Ja ga trosim u velikim količinama i oduševi svaki put. IronX mi je bio najbolji davno davno prije kad je smrdio ko kuga , od kad se dodaju mirisi svježe trešnje unutra je malo slabiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 probajte onaj K2 iron remover, litra za 90kn i jako je gust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 21 hours ago, brba said: On 5/16/2020 at 8:08 PM, Bubi said: Brba, negdje si pisao o led barovima za garažu, ali ne mogu više naći. Jesi li ih već ugradio i ako jesi, kako si zadovoljan? Neki link za nabavu? Led bar ? evo, našao sam te u "građevina" temi On 4/11/2020 at 7:41 PM, brba said: Led t5 , 120cm, 16w Sam se klikaju jedna u drugu . Perfektno svijetle , imat cemo ih mi u prodaji uskoro u PH Detailing-u Zanemarite garazna vrata, skidam nosace , idu nova. sad gledam stranicu i vidim da ih nemate još u ponudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Zapelo zbog corone nazalost, bude u prodaji kroz koji dan . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Zahvaljujem na bananku ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now