Jump to content

Usluge detalinga i kemijskog čišćenja "Polirko"

Recommended Posts

Bio kod polirka u cetvrtak kod polirka na pranju van i unutra. Sve sto mogu reci je da nigdje drugdje neidem na pranje vise.

Prosao je cetkicom tipke za prozore, gume su i dalje ciste i crne nakon par dana, auto se sjaji jer ga je prosao nekim voskom nakon pranja i to.

Pošto krznatih?

• Replies 136
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Bio kod polirka u cetvrtak kod polirka na pranju van i unutra. Sve sto mogu reci je da nigdje drugdje neidem na pranje vise.

Prosao je cetkicom tipke za prozore, gume su i dalje ciste i crne nakon par dana, auto se sjaji jer ga je prosao nekim voskom nakon pranja i to.

Kod polirka bas polirka ili? :D

Hvala na kontinentima? momci cijena po dogovoru. Pranje ko pranje je 100 do 200 ovisno o gabaritima i posebnim zahtjevima. Pranje se sastoji od vanjskog pranja (megs ultimate), felgi, guma, oplata oko kotača, auspuha, ispuhivanje vode da nema curaka, stakla iznutra i izvana, usisavanje, pranje papucica, brisanje i čišcenje plastika i armature, cetkanje prašine sa pemzlom, usisavanje sjedala, ciscenje tepiha sa sredstvo sa kemijskom(megs apc) cišcenje naslaga prljavstine sa rukohvata, volana ili naslona za ruku, ako postoje, čišcenje štokova, mazanja guma(megs endurance) cijeli auto glancanje sa voskom(megs ultimate quik wax). Trajanje pranja, 2-3 sata.

Evo jucer bas gledam si auto i recimo ovi auspusi su mi i dalje ono sjajni, valjda ih je prosao nekim voskom ili necim tak da se na njih nista ne prima dok kod drugih to nebude nego se (AKO) prodje krpom opce.

Meni jako bitna stvar - papucice. Nema mi gore nego odem na pranje i unutra kao sve usisu a papucice imaju naslage prasine na sebi ili smedjeg zasusenog ajmo rec blata.

I naravno tocka na i - ne koristi glicerin iz ljekarne za gume nego neke ove profi mazalice

• 4 weeks later...

Ajd da ja sad pitam:

Sta odabrati za auto kad ga doma pereš

Felge - sonax extreme full effect wheel cleaner

Koža - swissvax leather care

Autošampon ?

Vosak ?

Insekt killer :) koji?

Za unutrašnjost

Imam potrebu oprati 10-15 godišnje auto a tu negdje je su i vanjske usluge sto automatske cetke (kod velesajma) i rucne autopraone, pa da si oformim neki set za pranje auta, da vikendom kad nadjem vremena bacim mozak na pašu :D

Dame i gopspodo, posto imam mrtve borbe da uploadam fotke na forum, moze pogledat fotke mojih uradaka na polirkotomek@instagram

1. http://abload.de

2. Bilder von der Festplatte hinzufügen

3. Verkleinen ( ako treba smanjivanje )

4. Abload

Ide ti 20 slika odjednom.

Nakon sto ti aplouda od svake slike kopiras Direktlink für Foren link i zaljepis tu .

Vidio te jutros kod trga francuske blješti se pila ko pesja jajca :)

Taman iso u Gabrek. A ja bi volio vidjeti kako to izgleda ali nemogu kad mi nitko ne vozi auto . Realno ko bi i vozio tu kantu :)

nije bas prava tema, ali na fotki auto izgleda nekako .... nestvarno :huh: :)

mislim da takav ni iz tvornice nije izasao, svaka cast Svenu a i Polirku na poslu :thumbsup:

Cestitaj Polirku ne meni. On je maljao a ja samo pisao listu zelja. Ugl kad vidi temu napisat ce sto je radjeno. Trenutno je zauzet jer mi bmw-a licka :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...