msporis Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 (edited) Frend bi složio neku muziku u 525i iz '94. E sad, da li postoje neki HU koji imaju izlaznu RMS snagu bar nešto jaču od ovih standardnih radija, ili mu ne gine provlačenje kablova i postavljanje nekog manjeg pojačala? Nema namjeru stavljati woofer, nego bi na pojačalo spojio ili kvalitetne prednje dvosistemce, ili elipse iza na ploči (i jedno i drugo već postoji i kablovi su provučeni, ali bi se sami zvučnici zamjenili kvalitetnijima) Edited July 12, 2016 by msporis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Ako moze dobaviti originalne zvucnike sa papirnatom membranom, koji su osjetljiviji od aftermarket zvucnika, onda moze bilo koji hu i svirat ce ok. Ako ide na afermarket zvucnike, onda mu ne gine pojacalo da bi to sviralo ok. Ja taman u kocki slazem nesto slicno, prednji 2-way comp na 2-kanalca, zada neki coax da popuni sliku i to je to. U buducnosti neka mala 8"-ica pod suvozaceve noge. Nek provjeri koliki zvucnici stanu u kick panel da ne bi morao kriviti lim i raditi adaptere ko i ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Dali valjaju što ovi Pioneerci u rangu 1kkn sto ima po ducanima, svi mi izgledaju isto...zamijenio bi radio cisto zbog USB i BT. Ne treba nista specijalno, u autu su najobicniji Hertz zvucnici 6x9" zada i 4" sprida, na malo boljem Sony-u starom 6-7 god je kvaliteta zvuka zadovoljavajuca. Na skoro istim zvucnicima i nekom socijala novom Pioneeru u frendovom autu je to onako bez veze...pa da pitam prije nego se zaletim. Moze i kakva pametna preporuka ako netko ima, cd nije toliko bitan, samo da zvuk nije losiji nego sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 (edited) 16 minutes ago, Top00 said: Dali valjaju što ovi Pioneerci u rangu 1kkn sto ima po ducanima, svi mi izgledaju isto...zamijenio bi radio cisto zbog USB i BT. Ne treba nista specijalno, u autu su najobicniji Hertz zvucnici 6x9" zada i 4" sprida, na malo boljem Sony-u starom 6-7 god je kvaliteta zvuka zadovoljavajuca. Na skoro istim zvucnicima i nekom socijala novom Pioneeru u frendovom autu je to onako bez veze...pa da pitam prije nego se zaletim. Moze i kakva pametna preporuka ako netko ima, cd nije toliko bitan, samo da zvuk nije losiji nego sada Javi se @Logic-u ako jos nije prodao. Prodavao je za 1200 kn 2DIN Kenwood DDX155. Po meni bolje tako nesto od poznatog uzet oko 1000 kn. Naravno ako ti to stane u auto. Edited April 21, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Ma nebi to, auto je oldschool, pa bi i takav radio, najobicniji i da ne izgleda svemirski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 ja bi isto neki jednostavni 1 din, ali šta kad svi izgleaju super na slici i onda kad ga dobiješ nisu mat, nego piano black i kad upališ počnu blinkati s nekim ekvilajzerima i sranjima... crni p77 za 500 kn bi bio idealan, ali to ne postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now