Jump to content

Preporuka HU,novo,polovno

doggy

Recommended Posts

Frend bi složio neku muziku u 525i iz '94. E sad, da li postoje neki HU koji imaju izlaznu RMS snagu bar nešto jaču od ovih standardnih radija, ili mu ne gine provlačenje kablova i postavljanje nekog manjeg pojačala?

Nema namjeru stavljati woofer, nego bi na pojačalo spojio ili kvalitetne prednje dvosistemce, ili elipse iza na ploči (i jedno i drugo već postoji i kablovi su provučeni, ali bi se sami zvučnici zamjenili kvalitetnijima)

Edited by msporis

• Replies 80
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ako moze dobaviti originalne zvucnike sa papirnatom membranom, koji su osjetljiviji od aftermarket zvucnika, onda moze bilo koji hu i svirat ce ok.

Ako ide na afermarket zvucnike, onda mu ne gine pojacalo da bi to sviralo ok. Ja taman u kocki slazem nesto slicno, prednji 2-way comp na 2-kanalca, zada neki coax da popuni sliku i to je to. U buducnosti neka mala 8"-ica pod suvozaceve noge.

Nek provjeri koliki zvucnici stanu u kick panel da ne bi morao kriviti lim i raditi adaptere ko i ja. :)

• 9 months later...

Dali valjaju što ovi Pioneerci u rangu 1kkn sto ima po ducanima, svi mi izgledaju isto...zamijenio bi radio cisto zbog USB i BT. Ne treba nista specijalno, u autu su najobicniji Hertz zvucnici 6x9" zada i 4" sprida, na malo boljem Sony-u starom 6-7 god je kvaliteta zvuka zadovoljavajuca. Na skoro istim zvucnicima i nekom socijala novom Pioneeru u frendovom autu je to onako bez veze...pa da pitam prije nego se zaletim. Moze i kakva pametna preporuka ako netko ima, cd nije toliko bitan, samo da zvuk nije losiji nego sada:D

16 minutes ago, Top00 said:

Dali valjaju što ovi Pioneerci u rangu 1kkn sto ima po ducanima, svi mi izgledaju isto...zamijenio bi radio cisto zbog USB i BT. Ne treba nista specijalno, u autu su najobicniji Hertz zvucnici 6x9" zada i 4" sprida, na malo boljem Sony-u starom 6-7 god je kvaliteta zvuka zadovoljavajuca. Na skoro istim zvucnicima i nekom socijala novom Pioneeru u frendovom autu je to onako bez veze...pa da pitam prije nego se zaletim. Moze i kakva pametna preporuka ako netko ima, cd nije toliko bitan, samo da zvuk nije losiji nego sada:D

Javi se @Logic-u ako jos nije prodao. Prodavao je za 1200 kn 2DIN  Kenwood DDX155. Po meni bolje tako nesto od poznatog uzet oko 1000 kn. Naravno ako ti to stane u auto. ;)

2540-5-orig.jpg

Edited by _DEX_

ja bi isto neki jednostavni 1 din, ali šta kad svi izgleaju super na slici i onda kad ga dobiješ nisu mat, nego piano black i kad upališ počnu blinkati s nekim ekvilajzerima i sranjima...

crni p77 za 500 kn bi bio idealan, ali to ne postoji

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...