Jump to content

Koliko vam auto ulja troši i koliko često ga provjeravate?

Recommended Posts

Jednom mjesecno izdvojim 3 minute za kontrolu svih tekucina koji god auto da vozim. Te 3 minute mi apsolutno nista u zuvotu ne znace, a sigurnije se vozis.

Pa za takvo nešto i nije neki problem odvrnut par šrafa i dignut poklopac...

Šta se to provjerava? :D

Ja nikad nisam provjeravao tekućine, kad se upali lampica za servis odem na servis ili eventualno prije pa nek oni sve provjeravaju. A i tak imam senzor za svaki qrac pa bi se bunio da mu nešto ne paše.

Same here. Fora je valjda u tome da moj auto nije ni S od sporCki, al očito ni tvoj nije dovoljno sporCki :lol:

Same here. Fora je valjda u tome da moj auto nije ni S od sporCki, al očito ni tvoj nije dovoljno sporCki :lol:

Jako dobro znaš što sam htio reći.

Eto ja na Polu 1.4 svakih 10-12tkm promjenim ulje, a u međuvremenu ni ne kontroliram dok sam na ED30 uredno provjeravao jer JEDNOSTAVNO TROŠI ulje.

Edited by BALEV

Eto ja na Polu 1.4 svakih 10-12tkm promjenim ulje, a u međuvremenu ni ne kontroliram dok sam na ED30 uredno provjeravao jer JEDNOSTAVNO TROŠI ulje.

Ti si imao ED30 cvajtakt edišn, zato je trošio ulje :lol:.

Na njemu provjeravaj isto ako ideš na autoput jer popije malo ulja...

svaki puta kada perem auto a perem ga svaki tjedan pogledam ulje u motoru

astra gtc 1.9 cdti od cca 100000 km je znala potrošit na 10000 km pola litre ulja ali sam ju non stop gazio i kada je prošla tih nekih 100000 km više nikada nisam nadolio ulje od intervala do intervala

prodao sam ju sa 190000 km

na opc -u sam napravio do sada 3700 km i još se nije pokazalo na štangici da je potrošila kaj a svakak ju vozim ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...