HrSupra Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 KlapsecAdrian super radi ali mom prijatelju radi unutrasnjost vec 2 godine, ne javlja se na telefon, pa se javi zena pa kao da njega nema itdCuo sam jos ovakvih prica o njemuPoslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Jebiga natovario si je 110% vise posla nego moze primiti... ne zna reci ne ili dici cijene za neke stvari barem za 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 To je nažalost česta pojava kod dosta vrhunskih majstora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Trebao bi tapecirati volan i ručicu mjenjača na Mercedesu C w204. Gledam odnijeti do Domya. Problem je da ručicu ne može urediti. Neki savjet tko bi mogao ili što da radim? https://photos.app.goo.gl/3SZ52jjybo2gpUAN8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Adrian Vinkovci. Odlično radi čovjek, baš mu volani za Mercedes/Audi ispadnu super jer ima identičnu perforiranu kožu.Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Vidi kod Matusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Ja u Matusa pred koju godinu radio četiri ručice, ako dobro pamtim 100kn/kom ali dao popust na količinu. Eto jedna od njih kod frenda, osobno sam mišljenja da odličan posao te kolege također zadovoljni Volan sam radio kod B&B , također nemam zamjerke na posao te nakon godinu dana i dalje ko' nov. Ako dobro pamtim 400kn, kombinacija perf. i obične kože. Za Matusove volane mi par njih reklo da im se dost brzo izlizali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Trebao bi tapecirati volan i ručicu mjenjača na Mercedesu C w204. Gledam odnijeti do Domya. Problem je da ručicu ne može urediti. Neki savjet tko bi mogao ili što da radim?https://photos.app.goo.gl/3SZ52jjybo2gpUAN8Ja bi kupio novu ručicu. Ova ima puno više problema od sjebane kože. A volan bi ostavio kod domijaPoslano sa mog SM-N970F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wragg Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Koliko ima kilometara taj auto? Nisam nikad vidio ovako unisten volan i rucicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Ne bi vjerovao 250kkm. Prvi vlasnik, moj tata ? Ne znam kaj radi, ali da slažem se i ja sam ostao frapiran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 pa dobro si cim je onako pojeo rucicu?? kakve kemije on na ruke stavlja? a bome i volan. rucicu uzmes novu original, nije to nesto skupo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 ovo je fizički sjeb ručice, pa vjerojatno trganje noktom, prstenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 On 03. 11. 2020. at 21:41, Gabre said: pa dobro si cim je onako pojeo rucicu?? kakve kemije on na ruke stavlja? a bome i volan. rucicu uzmes novu original, nije to nesto skupo. Rekli su mu u Mercedesu 2400kn. Jer valjda ne prodaju samo ručicu nego cijeli dio (pokrov i ručica). Na kraju sam našao lika iz Luke. Radi u ili za Lagermax i dobio sam par preporuka za njega od mehaničara koji su nosili kod njega. Volan 400kn i pogledat će ručicu. Koža će biti. Matus je rekao 400kn sjaj, 900kn koža. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 2400 pički materinih Da ne dođe cijela getriba uz ručicu možda? Poslano sa mog SM-N970F koristeći Tapatalk 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 2 hours ago, Rockatansky said: 2400 pički materinih Da ne dođe cijela getriba uz ručicu možda? Poslano sa mog SM-N970F koristeći Tapatalk Getriba s ugradnjom ali bez rucice? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) 4 hours ago, matt said: Rekli su mu u Mercedesu 2400kn. Jer valjda ne prodaju samo ručicu nego cijeli dio (pokrov i ručica). Na kraju sam našao lika iz Luke. Radi u ili za Lagermax i dobio sam par preporuka za njega od mehaničara koji su nosili kod njega. Volan 400kn i pogledat će ručicu. Koža će biti. Matus je rekao 400kn sjaj, 900kn koža. jesi siguran da su te dobro razumjeli sto trebas ? ja sam kupovao od Audia S3 rucicu, mislim da je bila 220kn tako nesto. Direkt u Audiju. 2400kn ako dodje i uz getribu ? a nadji onda sa otpada negdje ili sa ebaya, ili aliexpress, ima more tih rucica, jeftine a izgledaju ko original. sebi sam s Alije za audija uzeo i izgleda doslovno original. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20201110081202&SearchText=mercedes+C+w204+gear+knob pa biraj ? Edited November 10, 2020 by Gabre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swendija Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 I za hondu Accord iz ‘04 je isto tak neka nebulozna cifra, preko 2 soma kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 (edited) za neke dijelove znaju nabiti cijene da padneš u nesvijest. sjećam se kad sam 2001.-e prvi put razbio sunnyja, nigdje nisam mogao naći posudicu za vodu za brisače. u nissanu su me tražili 4200 kuna. morao sam čekati '05-tu da ga treći put razbijem i da ju nabavim zajedno s haubom, branikom, blatobranima itd za 3000 kn sve zajedno ? Edited November 12, 2020 by Bubi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Golf 5 Edition 30 ili Edition 35 DSG rucica je preko 3000 kn nova. Nekako se cini da je nebitno da li je nova ili stara rucica, automatik ili manualac, sve su rucice oko 2000-3000kn. Skoro ko rabljena getriba. Pogledaj si aliexpress, mozda ima kakve univerzalne ili zamjenske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firechicken Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Bateiss kakve su to cijene, pa za original DKG rucicu od M5/M6 sam dao 160€ i jos cvilio kak je puno Sent from my SM-G985F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now