Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Ivan_T said:
Zasto nitko ne spominje Revo....sta nije to najjjace za vag bilo do pred par mjeseci :D:P

E da, i Revo.. :D ovo su dizeli, pa nije spomenut.. :D

• Replies 352
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
  robert said:
RSR je meni napravio do sada 6 vozila i sva rade vrhunski.

Jedan ima preko 270 kkm od mape :)

Mene je matjaz nazivcirao kad mi g4 tdi nije htio dignut na vise od 155 ks, tj rekao je da ne ide auto na vise.. a kasnije decko stavili drugu mapu i auto isao puno bolje..

Ivan_T said:
Znaci REVO je top i dalje?

Ne znam jer se premisljam gdje odvesti jedan TFSI :D

Ja bi TFSI samo. u revo.

Posted
  Luky said:
Mene je matjaz nazivcirao kad mi g4 tdi nije htio dignut na vise od 155 ks, tj rekao je da ne ide auto na vise.. a kasnije decko stavili drugu mapu i auto isao puno bolje..

Ja bi TFSI samo. u revo.

Najbitnij od svega je da radi a 10 ks gore dole, ja sam imao genricku mapu od superchipa i bila je katastrofa

Posted
  Luky said:

Ja bi TFSI samo. u revo.

Da ti je dignuo auto na više od 155 ks i da se nešto rasulo da li bi mu se sjetio svih predaka?

Posted
  Luky said:

.

Na koliko bi ti digao 110ks golfa?

Posted

Ammut ja sam mu govorio da dize na vise, on je rekao da ne moze..

Gonzo, bio je 130 ks, znaci 165-170 ks pod normalno se ima..

Posted (edited)
  robert said:
Vjerojatno je bio u bajnom stanju jer kad Matjaz odvrne odvrće do kraja :)

Pa sto pricas? Kako je kad sam ga prodao i ovaj stavio drugu mapu isao punoo bolje nego prije? Sve je bilo ispravno..

GonzoT5 said:
Za gti tdi znam da je bio.

Luky, da nisi ti chipao golfa na grobniku na rsr trackdayu?

Jesam, i nije bilo dobro, pa sam isao u sloveniju na valjke i nije vise od 155 ks izbacio.. matjaz je rekao da ne moze vise.. a ja sam bio rekao da ga odvrne.. a on kaze da nece preko 1.4 bara, kako da ne.. :D

Meni taj matjaz jednostavno nije sjeo, i ja sam bio kod njega 3 sata i jedva da je 3 recenice spojio..

Edited by Luky
Posted
  Ivan_T said:
Zasto nitko ne spominje Revo....sta nije to najjjace za vag bilo do pred par mjeseci :D:P

Zato sto je Elmin lopov i prevarant

098 909 9039 ( nazovi me odmah ako ovo vidis cisto da ti preko telefona ovo isto porucim ne samo preko foruma )

Posted

Uplatio sam mu novac za dijelove unaprijed ( Da priznajem da sam debil ) i te iste dijelove sam cekao preko godinu dana uz zavlacenje da ce doci "drugi tjedan" .

To si ozbiljna i odgovorna osoba nemoze dopustiti.

Posted
  SVEN said:
Uplatio sam mu novac za dijelove unaprijed ( Da priznajem da sam debil ) i te iste dijelove sam cekao preko godinu dana uz zavlacenje da ce doci "drugi tjedan" .

Jebiga, moras platit da naucis..

@ gonzo: slazem se da je dobar, ali mene je odbio s tim nekim stvarima..

Posted

Citao sam neka losa iskustva jer sam mislio voziti u REVO na cipanje ali nista od toga.

Ocito treba ici u Rumunjsku ili di vec je isao Mario sa S3 ako se zeli REVO prasnuti u auto...

Posted
  Luky said:
Jebiga, moras platit da naucis..

@ gonzo: slazem se da je dobar, ali mene je odbio s tim nekim stvarima..

I onda se s tvojim autom zabije u stup ? Kaj bi u tom slucaju moro auto skolu upisat da nauci vozit ili ?

Posted
  SVEN said:

Pa sve zive je izjebo idiot

Posted
  Luky said:

Meni taj matjaz jednostavno nije sjeo, i ja sam bio kod njega 3 sata i jedva da je 3 recenice spojio..

Pa jesi dosao na remap ili na razgovor? :lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...