Jump to content

Recommended Posts

Posted
  c2h5oh said:
evo nakon silnog pickaranja samo da kazem da je onaj frend iz prvog posta odlucio danas cipnut svog skodilaka....

valjda bude isao na 150 kobila...

a sad nastavite vi sa svojim sapunicama :D

isto tako ja jučer odradio remap, a vi dečki teoretizirajte i dalje.. :)

• Replies 352
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
  JosipZG said:
u Konzumu su prave rejserske mape a na placu imaš i kineske. jeftinije su ali rade dobro

Idu konzum bonovi ili samo cash? :D

Posted
Idu konzum bonovi ili samo cash? :D

najbolje ti je ako imaš firmu, dogovori s njima neki posao. onda ti oni neće platit godinu-dvije pa na kraju kompenziraš s 2 mape, dobiš jednu za wartburga a drugu za trabanta.

to prodaš nekom u pol cijene i taman imaš keš za mapu za svoj auto naravno u konzumu

Posted
  JosipZG said:
najbolje ti je ako imaš firmu, dogovori s njima neki posao. onda ti oni neće platit godinu-dvije pa na kraju kompenziraš s 2 mape, dobiš jednu za wartburga a drugu za trabanta.

to prodaš nekom u pol cijene i taman imaš keš za mapu za svoj auto naravno u konzumu

To znam vrlo dobro jer sam 4 volvo kamiona i kutiju bonova iskompenzirao sa ivekom da se naplatimo :D

Posted (edited)

vozio sam se svega 30 km, ali guzni dyno je zadovoljan.. kako mi je rečeno, treba cca 200 km da se "adaptira"..

odokativno 177/400

može to i do 193/430, ali nisam htio..

Edited by killuminati
Posted
  TomiTraktor said:
Koji ecu imaš kill? Ja sam u toyoti imao glupi denso koji se nije dao

Denso of kors, isto se u početku "nije moglo"..

drahic said:
Dosta je dignuto ;):)

Jel to safe ili si isao-odcepi ga :)

igram na sigurno.. :) turbina na 125 i 163 modelima je ista, a potonja ide na 193 tako da imam veliku rezervu.. nisam htio "do ibera" radi nekih drugih stvari.. ovo bi bilo nešto između stage 1 i 2.. ili kako je Hrvoje rekao stage 2 za tržišta s lošijim gorivom jer to mi i jesmo..

Posted
  killuminati said:
Denso of kors, isto se u početku "nije moglo"..

igram na sigurno.. :) turbina na 125 i 163 modelima je ista, a potonja ide na 193 tako da imam veliku rezervu.. nisam htio "do ibera" radi nekih drugih stvari.. ovo bi bilo nešto između stage 1 i 2.. ili kako je Hrvoje rekao stage 2 za tržišta s lošijim gorivom jer to mi i jesmo..

Lose gorivo :). Zoki na lozu vozio 11.7s.

Posted (edited)

ne ulazim u rasprave, samo prenosim što je meni rečeno.. ;)

znam samo da se puno teoretizira, a malo radi, zato sam ja išao obrnutom logikom..

ti si rekao da nisi radio taj auto, Hic je rekao nešto provjerit, nije se nikad javio, a ostale neću ni imenovati da se ne počnu prijetit odvjetnicima.. :lol:

Edited by killuminati
Posted
  killuminati said:
vozio sam se svega 30 km, ali guzni dyno je zadovoljan.. kako mi je rečeno, treba cca 200 km da se "adaptira"..

odokativno 177/400

može to i do 193/430, ali nisam htio..

+52ks +90nm :eek: kewl :notworthy:

Ja sam sa sedoxom (doduse 1.5dci) dobio +21ks +21nm :lol: ali ima jedan mali detalj, ja sam za razliku od tebe bio u istom danu na valjcima prije i poslije remapa :naughty:

Posted
  Mario_S3 said:
Jel tko mjerio 1.2 TFSI od 86ks? Izgleda da ima 110ks ili tako nešto, nema 86?

Bio kod mene na valjcima, stock i stock+neka varalica. Idem potraziti rezutlate.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...