killuminati Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 evo nakon silnog pickaranja samo da kazem da je onaj frend iz prvog posta odlucio danas cipnut svog skodilaka....valjda bude isao na 150 kobila... a sad nastavite vi sa svojim sapunicama isto tako ja jučer odradio remap, a vi dečki teoretizirajte i dalje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 u Konzumu su prave rejserske mape a na placu imaš i kineske. jeftinije su ali rade dobro Idu konzum bonovi ili samo cash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Idu konzum bonovi ili samo cash? najbolje ti je ako imaš firmu, dogovori s njima neki posao. onda ti oni neće platit godinu-dvije pa na kraju kompenziraš s 2 mape, dobiš jednu za wartburga a drugu za trabanta. to prodaš nekom u pol cijene i taman imaš keš za mapu za svoj auto naravno u konzumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 najbolje ti je ako imaš firmu, dogovori s njima neki posao. onda ti oni neće platit godinu-dvije pa na kraju kompenziraš s 2 mape, dobiš jednu za wartburga a drugu za trabanta. to prodaš nekom u pol cijene i taman imaš keš za mapu za svoj auto naravno u konzumu To znam vrlo dobro jer sam 4 volvo kamiona i kutiju bonova iskompenzirao sa ivekom da se naplatimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 isto tako ja jučer odradio remap, a vi dečki teoretizirajte i dalje.. I? Dojmovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 (edited) vozio sam se svega 30 km, ali guzni dyno je zadovoljan.. kako mi je rečeno, treba cca 200 km da se "adaptira".. odokativno 177/400 može to i do 193/430, ali nisam htio.. Edited January 30, 2015 by killuminati Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Original je koliko ? Kod koga i koliko love ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 125/310 Hrvoje, a za cijenu ga nazovi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Koji ecu imaš kill? Ja sam u toyoti imao glupi denso koji se nije dao Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 125/310 Hrvoje, a za cijenu ga nazovi.. Dosta je dignuto Jel to safe ili si isao-odcepi ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Koji ecu imaš kill? Ja sam u toyoti imao glupi denso koji se nije dao Denso of kors, isto se u početku "nije moglo".. Dosta je dignuto Jel to safe ili si isao-odcepi ga igram na sigurno.. turbina na 125 i 163 modelima je ista, a potonja ide na 193 tako da imam veliku rezervu.. nisam htio "do ibera" radi nekih drugih stvari.. ovo bi bilo nešto između stage 1 i 2.. ili kako je Hrvoje rekao stage 2 za tržišta s lošijim gorivom jer to mi i jesmo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Mora se to osjetiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Kill- obrisi inbox.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Denso of kors, isto se u početku "nije moglo".. igram na sigurno.. turbina na 125 i 163 modelima je ista, a potonja ide na 193 tako da imam veliku rezervu.. nisam htio "do ibera" radi nekih drugih stvari.. ovo bi bilo nešto između stage 1 i 2.. ili kako je Hrvoje rekao stage 2 za tržišta s lošijim gorivom jer to mi i jesmo.. Lose gorivo . Zoki na lozu vozio 11.7s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 (edited) ne ulazim u rasprave, samo prenosim što je meni rečeno.. znam samo da se puno teoretizira, a malo radi, zato sam ja išao obrnutom logikom.. ti si rekao da nisi radio taj auto, Hic je rekao nešto provjerit, nije se nikad javio, a ostale neću ni imenovati da se ne počnu prijetit odvjetnicima.. :lol: Edited January 30, 2015 by killuminati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Ja ne radim preko foruma vise nikakve procjene/ponude itd. Koga zanima, ima moj broj teefona i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 killer.........jel mog leona mozes preko obda ili moras raskapat i lemit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Ja ne radim preko foruma vise nikakve procjene/ponude itd. Koga zanima, ima moj broj teefona i to je to Amen:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Ja ne radim preko foruma vise nikakve procjene/ponude itd. Koga zanima, ima moj broj teefona i to je to Moram provjeriti za Mazdu pa javim :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 killer.........jel mog leona mozes preko obda ili moras raskapat i lemit? za unlock raskopat, a poslje može prek obd-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willy Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 vozio sam se svega 30 km, ali guzni dyno je zadovoljan.. kako mi je rečeno, treba cca 200 km da se "adaptira".. odokativno 177/400 može to i do 193/430, ali nisam htio.. +52ks +90nm kewl :notworthy: Ja sam sa sedoxom (doduse 1.5dci) dobio +21ks +21nm :lol: ali ima jedan mali detalj, ja sam za razliku od tebe bio u istom danu na valjcima prije i poslije remapa :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Rijetko kada auto prije i poslije dyno-a pokaze i 50% obecanog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Jel tko mjerio 1.2 TFSI od 86ks? Izgleda da ima 110ks ili tako nešto, nema 86? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Jel tko mjerio 1.2 TFSI od 86ks? Izgleda da ima 110ks ili tako nešto, nema 86? Bio kod mene na valjcima, stock i stock+neka varalica. Idem potraziti rezutlate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Ma pitam jer vidim da su u APR mjerili 115ks na 98, sad ne znam koju verziju, al sve se dižu na isto konja http://www.goapr.com/products/ecu_upgrade_12tsi.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now