Luky Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Zasto nitko ne spominje Revo....sta nije to najjjace za vag bilo do pred par mjeseci E da, i Revo.. ovo su dizeli, pa nije spomenut.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 RSR je meni napravio do sada 6 vozila i sva rade vrhunski. Jedan ima preko 270 kkm od mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Znaci REVO je top i dalje? Ne znam jer se premisljam gdje odvesti jedan TFSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 RSR je meni napravio do sada 6 vozila i sva rade vrhunski.Jedan ima preko 270 kkm od mape Mene je matjaz nazivcirao kad mi g4 tdi nije htio dignut na vise od 155 ks, tj rekao je da ne ide auto na vise.. a kasnije decko stavili drugu mapu i auto isao puno bolje.. Znaci REVO je top i dalje?Ne znam jer se premisljam gdje odvesti jedan TFSI Ja bi TFSI samo. u revo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Mene je matjaz nazivcirao kad mi g4 tdi nije htio dignut na vise od 155 ks, tj rekao je da ne ide auto na vise.. a kasnije decko stavili drugu mapu i auto isao puno bolje.. Ja bi TFSI samo. u revo. Najbitnij od svega je da radi a 10 ks gore dole, ja sam imao genricku mapu od superchipa i bila je katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Mene je matjaz nazivcirao kad mi g4 tdi nije htio dignut na vise od 155 ks, tj rekao je da ne ide auto na vise.. a kasnije decko stavili drugu mapu i auto isao puno bolje.. Ja bi TFSI samo. u revo. Da ti je dignuo auto na više od 155 ks i da se nešto rasulo da li bi mu se sjetio svih predaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Mene je matjaz nazivcirao kad mi g4 tdi nije htio dignut na vise od 155 ks, tj rekao je da ne ide auto na vise.. a kasnije decko stavili drugu mapu i auto isao puno bolje.. . Na koliko bi ti digao 110ks golfa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 3.0 tdi preporuka kamo to nachipat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 3.0 tdi preporuka kamo to nachipat? Idi kod Matjaža Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Ammut ja sam mu govorio da dize na vise, on je rekao da ne moze.. Gonzo, bio je 130 ks, znaci 165-170 ks pod normalno se ima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nisam ni znao da ima g4 sa 130ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nisam ni znao da ima g4 sa 130ks Vjerojatno je bio u bajnom stanju jer kad Matjaz odvrne odvrće do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nisam ni znao da ima g4 sa 130ks Ima i sa 150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Ima i sa 150 Za gti tdi znam da je bio. Luky, da nisi ti chipao golfa na grobniku na rsr trackdayu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 (edited) Vjerojatno je bio u bajnom stanju jer kad Matjaz odvrne odvrće do kraja Pa sto pricas? Kako je kad sam ga prodao i ovaj stavio drugu mapu isao punoo bolje nego prije? Sve je bilo ispravno.. Za gti tdi znam da je bio. Luky, da nisi ti chipao golfa na grobniku na rsr trackdayu? Jesam, i nije bilo dobro, pa sam isao u sloveniju na valjke i nije vise od 155 ks izbacio.. matjaz je rekao da ne moze vise.. a ja sam bio rekao da ga odvrne.. a on kaze da nece preko 1.4 bara, kako da ne.. Meni taj matjaz jednostavno nije sjeo, i ja sam bio kod njega 3 sata i jedva da je 3 recenice spojio.. Edited January 24, 2015 by Luky Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Zasto nitko ne spominje Revo....sta nije to najjjace za vag bilo do pred par mjeseci Zato sto je Elmin lopov i prevarant 098 909 9039 ( nazovi me odmah ako ovo vidis cisto da ti preko telefona ovo isto porucim ne samo preko foruma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Sto je tebi bilo s elminom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Takav je, ne prica puno dok radi. Definitivno je jedan od najboljih tunera u europi i jako je korektan. Moji auti idu samo kod njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Uplatio sam mu novac za dijelove unaprijed ( Da priznajem da sam debil ) i te iste dijelove sam cekao preko godinu dana uz zavlacenje da ce doci "drugi tjedan" . To si ozbiljna i odgovorna osoba nemoze dopustiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Uplatio sam mu novac za dijelove unaprijed ( Da priznajem da sam debil ) i te iste dijelove sam cekao preko godinu dana uz zavlacenje da ce doci "drugi tjedan" . To si ozbiljna i odgovorna osoba nemoze dopustiti. Jebiga, moras platit da naucis.. @ gonzo: slazem se da je dobar, ali mene je odbio s tim nekim stvarima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Citao sam neka losa iskustva jer sam mislio voziti u REVO na cipanje ali nista od toga. Ocito treba ici u Rumunjsku ili di vec je isao Mario sa S3 ako se zeli REVO prasnuti u auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jebiga, moras platit da naucis.. @ gonzo: slazem se da je dobar, ali mene je odbio s tim nekim stvarima.. I onda se s tvojim autom zabije u stup ? Kaj bi u tom slucaju moro auto skolu upisat da nauci vozit ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Uplatio sam mu novac za dijelove unaprijed ( Da priznajem da sam debil ) i te iste dijelove sam cekao preko godinu dana uz zavlacenje da ce doci "drugi tjedan" . To si ozbiljna i odgovorna osoba nemoze dopustiti. Pa sve zive je izjebo idiot Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ma ne, oni su samo platili da nauce lekciju :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Meni taj matjaz jednostavno nije sjeo, i ja sam bio kod njega 3 sata i jedva da je 3 recenice spojio.. Pa jesi dosao na remap ili na razgovor? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now