444IN Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ja u pol noci sa stock motorom biram tibora zapalim tam chik dok on izgori jurim, a vi mudrujte. A ak se nest radi ozbiljnije onda je to nes drugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ne kazem ja nista protiv reva, nego da se kod nas stavljaju genericke mape od reva i da nema mapiranja kod nas. Mijenjanje jednog kruga na sps se nije mapiranje. Po ne znam koji put pitam u cemu je problem tih generickih mapa ako auto na njima ide bolje nego na custom mapi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaracRS Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Po ne znam koji put pitam u cemu je problem tih generickih mapa ako auto na njima ide bolje nego na custom mapi? Odustani,nečeš dobit konkretan odgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Za stock motor u nicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Zoka: ED30Fire: vidis, inzinjeri iz reva su prosli kroz svih 9000 mapa, i ne moraju svaki put ponovno nego imaju samo korekcije.. dsg ili manual?..kaj sve imas na autu..koliko bi htio ks cca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 U tome sto nakon xxx,xxx km taj motor bas i nije kao stock. Pocevsi od maf senzora itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 (edited) dsg ili manual?..kaj sve imas na autu..koliko bi htio ks cca? Manual.. Usis, auspuh, ic.. 320-330 ks.. Killer: sto si ti sad htio reci? Edited January 25, 2015 by Luky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Gs Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Luky ne trosi novce na te čipove, sjebe ti auto sve to, stavi gewinde, 19" i u pod, budi lep ako ne mozes brz !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Prouci spshttp://www.revotechnik.com/product-details//serial-port-switch-sps Ako je to custom mapiranje, onda . Dali je to da se resetira komp i ponisti mapu samo na TFSI ili i drugim autima, imam par auta kod Matjaza mapiranih i nisam imao tih problma.Od tih par ima i VAG grupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Dali je to da se resetira komp i ponisti mapu samo na TFSI ili i drugim autima, imam par auta kod Matjaza mapiranih i nisam imao tih problma.Od tih par ima i VAG grupe. To skidanje kleme je samo za revo vezano, to je njihova zastita i nacin da izvuku jos love tokom vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Robert, ovo se tice samo revo chipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 To skidanje kleme je samo za revo vezano, to je njihova zastita i nacin da izvuku jos love tokom vremena. kakvo mrtvo izvlacenje dodatne love Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 To skidanje kleme je samo za revo vezano, to je njihova zastita i nacin da izvuku jos love tokom vremena. Nisi odgovorio na moje zadnje pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Vjerovatno ste primjetili da neki auti idu bolje a neki losije iako imaju iste komponente. Tako da je dobar custom tuning uvjek bolji od generickih. Ali nazalost dobar custom tuning je poprilicno skup, pa su ok genericke mape ako nema velikih preinaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 (edited) Vjerovatno ste primjetili da neki auti idu bolje a neki losije iako imaju iste komponente. Tako da je dobar custom tuning uvjek bolji od generickih. Ali nazalost dobar custom tuning je poprilicno skup, pa su ok genericke mape ako nema velikih preinaka. Koliko je skup custom tuning? Kod matjaza je custom 350,400 il kolko vec eura, revo je 650-750 eur redovna cijena, za 500 se moze dobit.. Sto je vece 500 il 400? Ti meni odradi custom tuning, i otic cu ma valjk izmjerit i po gps isprobat 100-200, 250 itd.. zatim cu staviti od reva mapu.. Ako se pokaze da je na tvojoj mapi sve bolje ja tebi placam koliko god kazes, u suprotnom ti meni platis revo mapu.. Prosto ko pasulj kako bi rekli.. Edited January 25, 2015 by Luky Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Koliko je skup custom tuning? Kod matjaza je custom 350,400 il kolko vec eura, revo je 650-750 eur redovna cijena, za 500 se moze dobit.. Sto je vece 500 il 400? Ti meni odradi custom tuning, i otic cu ma valjk izmjerit i po gps isprobat 100-200, 250 itd.. zatim cu staviti od reva mapu.. Ako se pokaze da je na tvojoj mapi sve bolje ja tebi placam koliko god kazes, u suprotnom ti meni platis revo mapu.. Prosto ko pasulj kako bi rekli.. Odi kod Matjaža i reci mu odvrni koliko god ide, ali da auto bude za grobnik, za svaki dan, za cestu, da mi ga žena vozi ali ga odvrni koliko god ide ))) Tako sam ja došao kod čovjeka i prije to toga "poslao me Gonzo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 I mislis da ce matjaz slozit bolje nego revo? Ja se vodim primjerom od Maria sa S3 koji je isao kod matjaza vise puta i nije mu napravio ono sto je htio i na kraju je otisao u Revo.. zato sam skeptican.. jer je ovo provjereno da radi dobro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ma stavi ti genericki cip ili jos bolje p-box, to je prava stvar. Sto vise platis to bolje pila ide i stranke su zadovoljnije, tako kazu. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ma stavi ti genericki cip ili jos bolje p-box, to je prava stvar. Sto vise platis to bolje pila ide i stranke su zadovoljnije, tako kazu. :lol: Nije uopce stvar u cijeni.. Dovezi mi Ed30 slozenog kod Matjaza i ja cu svog u Revo, i ako od matjaza ide bolje ja odmah bacam revo i idem kod matjaza.. i vise nikad necu rec da je revo dobar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jesi li ikad pomislio da custom je sigurnija stvar a ne da auto ide bolje. Ja ne tvrdim da je Revo los, dapace ali ne neki stage 6 na daljinski Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 od svih tu ja idem na provjereno killercivic slozio mi covjek vec par puta custom mape i ja prezadovoljan ako na audiciji bude razlika ko na alfi osmjeh ce bit najveci Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 al neradim custom za benzince Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Nije uopce stvar u cijeni..Dovezi mi Ed30 slozenog kod Matjaza i ja cu svog u Revo, i ako od matjaza ide bolje ja odmah bacam revo i idem kod matjaza.. i vise nikad necu rec da je revo dobar.. pa nemoj bit bas siguran da ce ti Matijaz losije slozit auto, ako se potrudi, mislim da moze bolje. Ali nije to ovdje upitno, nego da se revo ne mapira, ali su se ovdje koliko vidim pobrkale stvari. Nema stage 6 mapa na daljinu ili nesto tako, nego ide ovako stage 1 - stock auto, dizu se performanse stage 2 - auto sa IC/dp/usis (da ne kopiram, ima lista na njihovoj stranici) stage 3 - auto sa odredjenom turbinom, odredjenim stvarima i onda ima te rezultate (opet ima lista) stage 3+ - e tu kazes sta hoces (turbo i ostalo), pa onda ides kod njih na mapiranje (custom tvoje auto) Znaci, neko je vec negdje mapirao taj auto sa tim i tim postavkama, a onda su nasli shemu kako plasirat sve te mape dalje, koje se uz minimalnu korekciju tipa sps, ubaci u auto. Ma mislim, pa nije ovo bas firma koja je od jucer, radi na svim kontinentima i nekako mi je glupo sada doci do zakljucka, revo se ne mapira, to je mapa koja se "samo" ubaci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Mene muci zbog cega je MarioS3 presao od matjaza u revo.. ja vjerujem da je ok, ali nekako sam vise na strani reva.. za jednu nijansu sam nekako sigurniji.. ali to sam samo ja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 (edited) ima jedan na sedox-u , vise manje serijala , slozen auspuh nesto i to je to : ) auto ide jako jako dobro i hrvoje je to slozio vrhunski !!!!! Pa treba usporedit sa revom koji je je na istom setupu Edited January 26, 2015 by brba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now