Jump to content

cipanje Skode

Recommended Posts

Luky imam ti S3 blok. Ajmo cipaj to do ibera da vidimo kolko moze

Ti si mene isto uzeo na zub, pa malo okolo prckas, dok ti ja usi ne svezem u cvor.. :D:P

Taman posla da uzimam motor za rezervu, nisam bas toliki ekstremist..

Sve ono kako je bilo kod darija bit ce i kod mene, i to provjereno radi i ide dobro..

@all: od prvog dana je odluka za revo, ali gledao sam i druge opcije i znam da stavim nes drugo da bi me kopalo kako bi to bilo na revu.. tako da necu bjezat od te odluke..

Lovrek: dobit cu popust na mapu 25-30% i to je to..

• Replies 352
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ti si mene isto uzeo na zub, pa malo okolo prckas, dok ti ja usi ne svezem u cvor.. :D:P

Taman posla da uzimam motor za rezervu, nisam bas toliki ekstremist..

Sve ono kako je bilo kod darija bit ce i kod mene, i to provjereno radi i ide dobro..

@all: od prvog dana je odluka za revo, ali gledao sam i druge opcije i znam da stavim nes drugo da bi me kopalo kako bi to bilo na revu.. tako da necu bjezat od te odluke..

Lovrek: dobit cu popust na mapu 25-30% i to je to..

Sta bi te uzeo na zub ? Vidim da se neckas tu bi nebi pa sam ti ponudio ultimativno rjesenje sa back up opcijom s kojom nikako nebi izgubio a sad ti vezi sto se mene tice koga god i komu god hoces.

Imam doma jedna blok viska i taman mislim ako ti zatreba da znas a ti si sad tu poceo neku agresivu brijat.

Sta bi te uzeo na zub ? Vidim da se neckas tu bi nebi pa sam ti ponudio ultimativno rjesenje sa back up opcijom s kojom nikako nebi izgubio a sad ti vezi sto se mene tice koga god i komu god hoces.

Imam doma jedna blok viska i taman mislim ako ti zatreba da znas a ti si sad tu poceo neku agresivu brijat.

Ma salim se jebo te ja.. :D

Ja racunam da se nebi bas trebao raspast.. :)

A da, nedaj Boze se nes dogodi, onda dobro da znam.. :)

Luky kobra van iz dzepa i nachipaj to posteno :P

Ma nacipat cu, al moram se vratit s mora da mogu to rijesit.. do Uskrsa ce bit.. :)

Sta je bilo ?

Salje poruku da serem o njemu po forumu..

Da je sve snimljeno i da kad mu bude puna kapa da ce zvat najboljeg odvjetnika u zg i da ce me tuzit.

Mislim meni je to smijesno, al ne zelim bit nepristojan prema covjeku.

Mozda kasnije stavim screenshot sa porukama.

Ma mene samo zanima tko mu je rekao? Gonzo, robert?

Salje poruku da serem o njemu po forumu..

Da je sve snimljeno i da kad mu bude puna kapa da ce zvat najboljeg odvjetnika u zg i da ce me tuzit.

Mislim meni je to smijesno, al ne zelim bit nepristojan prema covjeku.

Mozda kasnije stavim screenshot sa porukama.

Ma mene samo zanima tko mu je rekao? Gonzo, robert?

Nije ni Robi niti ja.

Meni je ovo smjesno, kao u vrticu.

Pa pitaj ljepo covjeka tko mu je rekao. (ocito laz jer ne vidim nista lose napisano)

Pa ja bi mu dao password da procita cijelu raspravu i vidi gdje sam ja nesto srao po njemu.. Eto vidis sto je on meni napisao..

Meni je isto bezveze da se on nesto ljuti, a nema razloga..

Edited by Luky

Nije ni Robi niti ja.

Meni je ovo smjesno, kao u vrticu.

Pa pitaj ljepo covjeka tko mu je rekao. (ocito laz jer ne vidim nista lose napisano)

Ja nisam, nevjerujem da je Matjaz ovako reagirao bez ikakvog razloga.

Inace jos jednom tvrdim da sta se tice cipiranja za mene drugi nepostoji zato jer onako kako je meni slozio auto dva puta nije mogao niko.

Ja nisam, nevjerujem da je Matjaz ovako reagirao bez ikakvog razloga.

Inace jos jednom tvrdim da sta se tice cipiranja za mene drugi nepostoji zato jer onako kako je meni slozio auto dva puta nije mogao niko.

Pa eto sad vjeruj.. Ako je tko bolji s njim neka mu slobodno kaze da je bez razloga.

Ja isto ne vjerujem kakvig kretena i babetina ima.. Pa ja da saznam tko je to rekao napljuskao bi ga s gustom.. samo zato jer sere bezveze.. bez ikakvog razloga..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...