Jump to content

Zimske gume

Recommended Posts

4 hours ago, TomiTraktor said:

Fakat petokraku stavio crapitalist iz minkena
Morao sam se dobro zagledati da je skuzim i samo je jedna guma bila dobro okrenuta

671e300fb94d9d914f8836de2fe58786.jpg

Auuuuu... Ako u Vodicama gaze cvijece jer im izgleda kao petokraka:

755548j9i7u.jpeg

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/pregazio-novi-cvjetni-nasad-jer-mu-je-izgledao-kao-petokraka-foto-20180426

Sto bi tek ovdje napravili xDxDxD

• 2 weeks later...
Jucer dobio mail od ekupi da od danas ide akcija 3+1 na gume. Izaberem alpin 5 u 195 65 15 za staroga i piše 449kn komad
Jutros idem narucit, nađem istu tu gumu i cijena 499kn. Pas im mamu

Michelin ti poklanja bon od 150kn ako kupis 4 zimske ili cjelogodisnje gume.
Mislim da u zg vrijedi za vulkal, pa ako ti igra...

Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk

• Like 1

• 2 weeks later...
nakon 3 seta GY ultragrip performance modela, uzeo sam sada dunlop wintersport 5 jer je mesnatija guma od GY pa cemo vidit 
Nisi pogriješio. Prošle godine sam htio uzeti Du W 5 i nije bio raspoloživ pa uzeo TS 860.

Отправлено через SM-N950FD

14 hours ago, Exfreerider said:

CONTINENTAL WinterContact TS 860 735kn kom  kod mene ;)

@cyberphere

ja moram reci da nisam bas zadovoljan s njima na swiftu, moje je model 2005 i na snjiegu su se pokazale dosta lose, ovak po mokrom su i vise nego ok ali na snijegu su dosta lose i da na nekih -15 isto nisu neka sreca, ali ako trebas za po Zagrebu samo uzmi, btw. sad kad vidim ove cijene u Hr padnem na guzicu, moje su bile 55 eura komad

edit: sad idiot vidim da je Ex stavio ts860, moj komentar je na ts850

Edited by File

18 minutes ago, File said:

@cyberphere

ja moram reci da nisam bas zadovoljan s njima na swiftu, moje je model 2005 i na snjiegu su se pokazale dosta lose, ovak po mokrom su i vise nego ok ali na snijegu su dosta lose i da na nekih -15 isto nisu neka sreca, ali ako trebas za po Zagrebu samo uzmi, btw. sad kad vidim ove cijene u Hr padnem na guzicu, moje su bile 55 eura komad

edit: sad idiot vidim da je Ex stavio ts860, moj komentar je na ts850

Svejedno, TS850 je isto po svim testovima bila najbolja ili medju prve tri...

1 hour ago, Bubi said:

da nije problem u dot-u? :P

auto je model 2005, proizveden 2006, a gume su dot 2016, losa iskusta na snijegu sezona 17/18, tako da nije. Prije bi rekao da je poanta da je auto relativno lagan, svi koji imaju vece aute kazu da je super ali iskreno na laksim autima nisam bas cuo pohvale

naravno da ce biti bolja na tezem autu kad je veci teret na njoj i vece trenje stvara.

Ja sam tako uzeo Michelin xice3, kao super guma, po testovima, a po snijegu je kurcija, i to meni na 1.8t i quatrru.

Prije nje imao GY Ultragrip Performance, to je islo kroz snijeg nenormalno. Stavim michelinke, jebote quattro vrti sva 4 na imalo jaci gas.

jedva cekam da bacim govna

2 hours ago, Gabre said:

naravno da ce biti bolja na tezem autu kad je veci teret na njoj i vece trenje stvara.

Ja sam tako uzeo Michelin xice3, kao super guma, po testovima, a po snijegu je kurcija, i to meni na 1.8t i quatrru.

Prije nje imao GY Ultragrip Performance, to je islo kroz snijeg nenormalno. Stavim michelinke, jebote quattro vrti sva 4 na imalo jaci gas.

jedva cekam da bacim govna

stavi naprijed ultragrip a ozada ostavi te mišelin, moći ćeš normalno driftat

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   1 member

• Create New...