ND4SPD Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 4 hours ago, TomiTraktor said: Fakat petokraku stavio crapitalist iz minkena Morao sam se dobro zagledati da je skuzim i samo je jedna guma bila dobro okrenuta Auuuuu... Ako u Vodicama gaze cvijece jer im izgleda kao petokraka: https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/pregazio-novi-cvjetni-nasad-jer-mu-je-izgledao-kao-petokraka-foto-20180426 Sto bi tek ovdje napravili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 a zašto bi uopće trebale biti runflat, može se kupit set za krpanje da se zadovolji zakon i obične gume Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Pirelli zimulje Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Jucer dobio mail od ekupi da od danas ide akcija 3+1 na gume. Izaberem alpin 5 u 195 65 15 za staroga i piše 449kn komadJutros idem narucit, nađem istu tu gumu i cijena 499kn. Pas im mamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 nakon 3 seta GY ultragrip performance modela, uzeo sam sada dunlop wintersport 5 jer je mesnatija guma od GY pa cemo vidit Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Ja sam uzeo Gislaved Eurofrost 6 umjesto Save Eskimo HP s kojom su u cjenovnoj klasi pa bumo vidli kaj su Švedi napravili od gume pod paskom Continentala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 @maredo rumunj, ne šved ajde, bar nije kinez Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 [mention=645]maredo[/mention] rumunj, ne šved ajde, bar nije kinez Švapski Šved, di iskopa rumunja nedilje ti blažene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Švapski Šved, di iskopa rumunja nedilje ti blažene Vidio da piše da se proizvode rumunjskoj i Portugalu, ne znam di si te švapske iskopa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Jucer dobio mail od ekupi da od danas ide akcija 3+1 na gume. Izaberem alpin 5 u 195 65 15 za staroga i piše 449kn komadJutros idem narucit, nađem istu tu gumu i cijena 499kn. Pas im mamuMichelin ti poklanja bon od 150kn ako kupis 4 zimske ili cjelogodisnje gume.Mislim da u zg vrijedi za vulkal, pa ako ti igra...Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Vidio da piše da se proizvode rumunjskoj i Portugalu, ne znam di si te švapske iskopa Nisam ja nego Bero AutoLab 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Koje gume uzeti za swifta koji ima užasno glupu dimenziju 185/55/16 da nije neko smeće, a opet da ne košta 1000 kn komad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 (edited) 1 hour ago, cyberphere said: Koje gume uzeti za swifta koji ima užasno glupu dimenziju 185/55/16 da nije neko smeće, a opet da ne košta 1000 kn komad? CONTINENTAL WinterContact TS 860 735kn kom kod mene Edited November 7, 2018 by Exfreerider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 nakon 3 seta GY ultragrip performance modela, uzeo sam sada dunlop wintersport 5 jer je mesnatija guma od GY pa cemo vidit Nisi pogriješio. Prošle godine sam htio uzeti Du W 5 i nije bio raspoloživ pa uzeo TS 860.Отправлено через SM-N950FD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Evo meni jucer stigle Continetalke friske ispod peke 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 (edited) 14 hours ago, Exfreerider said: CONTINENTAL WinterContact TS 860 735kn kom kod mene @cyberphere ja moram reci da nisam bas zadovoljan s njima na swiftu, moje je model 2005 i na snjiegu su se pokazale dosta lose, ovak po mokrom su i vise nego ok ali na snijegu su dosta lose i da na nekih -15 isto nisu neka sreca, ali ako trebas za po Zagrebu samo uzmi, btw. sad kad vidim ove cijene u Hr padnem na guzicu, moje su bile 55 eura komad edit: sad idiot vidim da je Ex stavio ts860, moj komentar je na ts850 Edited November 8, 2018 by File Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 18 minutes ago, File said: @cyberphere ja moram reci da nisam bas zadovoljan s njima na swiftu, moje je model 2005 i na snjiegu su se pokazale dosta lose, ovak po mokrom su i vise nego ok ali na snijegu su dosta lose i da na nekih -15 isto nisu neka sreca, ali ako trebas za po Zagrebu samo uzmi, btw. sad kad vidim ove cijene u Hr padnem na guzicu, moje su bile 55 eura komad edit: sad idiot vidim da je Ex stavio ts860, moj komentar je na ts850 Svejedno, TS850 je isto po svim testovima bila najbolja ili medju prve tri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 meni je 850p bio zakon i u 18" i sad u 19". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Ja sam se sa TS850P na 16" i 18" vozio svuda i nikada kod sebe na brdu nisam zapeo ni po najvećem snijegu, što nemrem reći ni za Dunlop, a ostalo nije vrijedno spomena Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 conti 850 i 860 sam dosta koristio - same riječi hvale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 1 hour ago, File said: @cyberphere ja moram reci da nisam bas zadovoljan s njima na swiftu, moje je model 2005 da nije problem u dot-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 1 hour ago, Bubi said: da nije problem u dot-u? auto je model 2005, proizveden 2006, a gume su dot 2016, losa iskusta na snijegu sezona 17/18, tako da nije. Prije bi rekao da je poanta da je auto relativno lagan, svi koji imaju vece aute kazu da je super ali iskreno na laksim autima nisam bas cuo pohvale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 naravno da ce biti bolja na tezem autu kad je veci teret na njoj i vece trenje stvara. Ja sam tako uzeo Michelin xice3, kao super guma, po testovima, a po snijegu je kurcija, i to meni na 1.8t i quatrru. Prije nje imao GY Ultragrip Performance, to je islo kroz snijeg nenormalno. Stavim michelinke, jebote quattro vrti sva 4 na imalo jaci gas. jedva cekam da bacim govna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 2 hours ago, Gabre said: naravno da ce biti bolja na tezem autu kad je veci teret na njoj i vece trenje stvara. Ja sam tako uzeo Michelin xice3, kao super guma, po testovima, a po snijegu je kurcija, i to meni na 1.8t i quatrru. Prije nje imao GY Ultragrip Performance, to je islo kroz snijeg nenormalno. Stavim michelinke, jebote quattro vrti sva 4 na imalo jaci gas. jedva cekam da bacim govna stavi naprijed ultragrip a ozada ostavi te mišelin, moći ćeš normalno driftat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Evo meni jucer stigle Continetalke friske ispod peke zanimljiva dimenzija za zimu di si uzeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now