Exfreerider Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 ja sam se na sljemenu gore do tornja popeo po dubokom snijegu s ljetnim gumama, a nagib je puno veći nego što izgleda na ovom videu Ono je pravi nagib za test:punk: isto uspio sa A6 quattro ali na zimskima, gušt do jaja:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Nista budem nazvao sad Furlan ali eto ako netko zna jos neki ducan ovdje u Zg i okolici slobodno nek napise..Ovo za soma kn mi je nekako premalo para za ozbiljne gume ali ne isključujem Zvrcni Icu tu sa foruma, siguran sam da ce ti nesto rijesiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
problemator Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Jel ima itko iskustva s zimskim gumama Toyo snowprox i bridgestone blizzak u dimenziji 205/55/16, jel valja to ičemu ili da se isprsim novčano za nes drugo ili pak dobro znana povoljna formula Sava Eskimo S3?Trebaju mi zimulje za obiteljski auto pa gledam kaj i kako najbolje i najpovoljnije. Ja imam Snowprox , evo sad ce 4-ta zima, slabo se trose i izgledaju dosta dobro, poprilicno dobro drze, nisam imao ekstremnih uvjeta ali za grad i vise nego dobre. Jedina mana dosta velika im je da dosta buce kada je cesta vlazna. Moje su s942, vjerujem da su ove nove s943 jos i bolje! Uglavnom omjer dobiveno/ ulozeno 4/5. Dimenzije moje 205/60/16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Ja zabrijao, moje nisu snowprox nego open country w/t, ali ful sam zadovoljan s tim da sam ga baš tjerao u snijeg, blato i svašta jer sam isprobavao šta može pogon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Jel ima itko iskustva s zimskim gumama Toyo snowprox i bridgestone blizzak u dimenziji 205/55/16, jel valja to ičemu ili da se isprsim novčano za nes drugo ili pak dobro znana povoljna formula Sava Eskimo S3?Trebaju mi zimulje za obiteljski auto pa gledam kaj i kako najbolje i najpovoljnije. Imam Bridgestone LM32 u toj dimenziji i nakon dvije sezone i nekih cca 15kkm su jos uvijek ok... Nisu bas vidjele previse snijega, ali ono kaj su prosle je sasvim ok, kisa isto tako, za led ne znam bas, a koliko vidim po nekim testovima, tu su malo slabije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Ja imam zimske DOT xx05, a druge dvije xx04... do posla i nazad su bile ok, ali ove sezone cu sigurno promjeniti... dvoumim se jos između continental ts850p ili nokian d4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Jucer je bilo savrseno vrijeme za testirat nove gume. Malo je rec da sam odusevljen, najbolje zimske gume do sad, totalno me iznenadilo kako ide kroz bljuzgu i lokve... Odusevljen i tople preporuke na Continental TS850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Jucer je bilo savrseno vrijeme za testirat nove gume.Malo je rec da sam odusevljen, najbolje zimske gume do sad, totalno me iznenadilo kako ide kroz bljuzgu i lokve... Odusevljen i tople preporuke na Continental TS850 I ja zadovoljan za sada po kiši, vidjet ćemo drugi vikend na snijegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Ne vjerujem da ces se preporodit sa HP naspram S3. Da uzmes recimo Conti TS850 onda bi vjerojatno dozivio preporod. Ne trebam preporod za tih 3-4 mjeseca niti top gumu. Zanima me samo nečije iskustvo tko je imao te dvije gume. BTW UG-7 u usporedbi sa S3 je drugi svijet,pogotovo po mokrom,UG-8 neću niti uspoređivati. Znači imao,vozio, probao. Isprobano jučer i nešto malo danas i puno bolje su na kiši od S3 (naravno istih dimenzija). Vidjet ćemo još snijeg no njega i tako ne bude puno na cestama tu kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Jucer je bilo savrseno vrijeme za testirat nove gume.Malo je rec da sam odusevljen, najbolje zimske gume do sad, totalno me iznenadilo kako ide kroz bljuzgu i lokve... Odusevljen i tople preporuke na Continental TS850 Ma joj daj...Sava je vrh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Conti TS850 je guma u vrhu testova ili najbolja na većini testiranja. Good Year UG9 isto jako dobra. Bridgestone LM32 je stariji model koji mi je bio odličan. Sava S3 je best buy za one koji se puno voze i brzo ubiju gumu i svake 2 sezone kupe novu. Toyo Snowprox se nije baš iskazao na testovima. Nokian odlična na snijegu, ne znam kako je u ostalim uvijetima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Sava S3 je best buy za one koji se puno voze i brzo ubiju gumu i svake 2 sezone kupe novu. Točno to. S3 u dvije sezone jako izgubi grip na mokrom i idealno ju je potrošit u dvije sezone i uzet drugi komplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 ts850 sinoc testirane na brdu tipa vase sljeme:D cini mi se da su po 20cm snijega na cesti bile bolje dunlop winter sport al pripisujem to sadasnjem laksem auticu, pocne plesati cim se malo brze vozis:D al zato po danasnjoj mokroj cesti i bljuzgi su strava gume, vozis ko po suhom:dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 ja prezadovoljan fuldom kristall 3 monterom.u odnosu na savu je svemir po kiši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Ja sam se jucer s alteom vozao malo...Dunlop wintersport su gore... tolko nezanimljivo da sam se htio vratit doma po leona i uzivat na s3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 TS850 je meni dosta bolji u odnosu na UG8 koji sam skinuo, al sam njega dobio starog 3g i odvozio je proslu zimu sa skroz malo ripni pa nije fer usporedba. Uglavnom prezadovoljan sam, u odnosu na S3 vrijede duple novce Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted November 22, 2015 Author Share Posted November 22, 2015 TS jebe mamu, ja sam isto iznenadjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 veli mi stari da one kumho sto sam uzeo od sempera su kad se mota u zavoj kao da vozi tenk koliko bruje, dok vozis ravno necujne, ko ljetne, ali malo volan lijevo desno da bruje cudo. spur i sve je super. moram ga pitat kakve su mu po snijegu danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Ok, moje su bile na Twingu, ali te Kumhi sto sam uzeo od Sempera su bile zakon. Vozio sam se po pustikama po dubokom snijegu bez frke. Po mokrom bile skroz ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Hvali ih i na kisi i na suhom, sve, ali jednostavno da suste kad se ide lijevo ili desno. Ove su 205 sirine pa ipak nije isto ko na twingu sa valjda 155 gumom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 ja sam uzeo 205/55/16 od njega i sve je okej...super su gume a pogotovo za tu cijenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Hvali ih i na kisi i na suhom, sve, ali jednostavno da suste kad se ide lijevo ili desno. Ove su 205 sirine pa ipak nije isto ko na twingu sa valjda 155 gumom Nebi trebao bit cak ni isti model gume! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Sljedeće jeseni stiže Continental WinterContact TS860 http://www.continental-tires.com/car/media-services/newsroom/continental-technikforum-2015/press-releases/20151211-continental-wintercontact-ts-860 http://www.tyrereviews.co.uk/Article/Continental-WinterContact-TS860-Preview.htm on topic A jebo ih ćaća mogli su najavu za 2020 napravit. I interesantno kak već sad znaju koliko će i gdje finalni proizvod bit bolji od prethodnika/konkurencije .... pa što da odmah nisu pustili na tržište? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 pa vec se sad zna da ce golf devet biti bolji od golfa sedam :lol: nista cudno za gume . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Misliš naopako 9 na 6 Juhuuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now