Jump to content

Ljetne gume

Recommended Posts

Ja neki dan stavio T1 Sport suv, ta je kao nešto bolja na mokrom i tiša od t1r, isto zaboravio kako je tiho kad nisu zimski baloni s 2 cm ripnom na autu haha

Ali zato u ned na obilaznici kad je pljuštala kiša i bilo je baš dosta vode na cesti nisam se usudio preko 125, baš se osjetio ogroman nedostatak gripa, po takvim uvijetima sam na zimskima uredno 180+ bio

Edited by BM0021

Nisam ih vozio po kisi, al Rene kaze da su odlicne, zbog njega sam ih i kupio jel ih je nahvalio, a znas da njemu nista nevalja

Po testovima bolje od CSC3 koje su mi bile odlične.

Za sad su mi super. Budemo vidjeli kak su kod malo veće snage.

Jedina guma u zivotu koju sam kupila opet nakon sto sam ju izvozila- Rainsort3. I kupit cu ih i za Saxa jer je to to....

Ja sam se isto navukao, kupio sam nove rainsport 2 i bio sam super zadovoljan, dok sam ih izvozio su izašle rs3, kupio sam onda njih i oduševljen! Omjer cijene i kvalitete čudo.

Moja škatula je kad imam pun tank plina, četvrt do pola tanka benzina samnom u autu 1500 kg, to je pretpostavljam onda puno za rainsport 3? A da ne pričam kad ga nakrcam :)

imaš ih za kupiti u extra load verziji

edit- ovo moje đubre prazao ima preko 1400kg, u praksi debelo preko 1500 i nisam uzeo extra load

Edited by SEGI

imaš ih za kupiti u extra load verziji

edit- ovo moje đubre prazao ima preko 1400kg, u praksi debelo preko 1500 i nisam uzeo extra load

sad i imaju u ponudi rainsport 3 sa XL.

Sada sam u nedoumici između:

Bridgestone Adrenalin RE002 (nije XL)

Uniroyal Rainsport 3 XL

razlika cijene je 10€ u korist rainsport-ice.

Plusevi i minusi istih. Navodno rainsport-ica ode jako brzo...

Pretpostavljam da podjednako dobro drže cestu.

EDIT: BTW sad sam proučio, imaju isti load index - 84 - 500 kg

Edited by IgoRR

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...