BM0021 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Meni su u vw to svi prikazivali, i android i winCE. Nema funkcije koju oem radio ima a da ovaj nema, od klime do parking senzora, zakretnih crta kad imas kameru itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Kuzim, svi ostali proizvodaci u opisu pisu da imaju to, u videu na youtubu je prikazano to. Jedino Joying ne opisuje to, nema na youtubu i u dva maila mi nisu potvrdili da ima. Pa mi cudno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Ne Ozy, skužio sam da si dao prijedlog kojeg si našao na njuški, ja sam rekao da mi daš link sa ebaya, ali sam potražio, http://www.ebay.com/itm/261913234248 ja bi uzeo ovaj ako Nicol koja je rekla da ima i da ne radi, pa da će potražiti ako nije bacila, pa ako nadje budem taj probao, ako ne, naručim ovaj koji je jako dobro prodavan na ebayu preko 4500 komada ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Ne Ozy, skužio sam da si dao prijedlog kojeg si našao na njuški, ja sam rekao da mi daš link sa ebaya, ali sam potražio, http://www.ebay.com/itm/261913234248 ja bi uzeo ovaj ako Nicol koja je rekla da ima i da ne radi, pa da će potražiti ako nije bacila, pa ako nadje budem taj probao, ako ne, naručim ovaj koji je jako dobro prodavan na ebayu preko 4500 komada ... Bacila ocito ako nadjem javim ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Kuzim, svi ostali proizvodaci u opisu pisu da imaju to, u videu na youtubu je prikazano to. Jedino Joying ne opisuje to, nema na youtubu i u dva maila mi nisu potvrdili da ima. Pa mi cudno.. Nisam imao joying pa necu ruku u vatru ali to je ipak kao neki brand, iznad ovih no name tako da stvarno tesko da nema to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Nisam imao joying pa necu ruku u vatru ali to je ipak kao neki brand, iznad ovih no name tako da stvarno tesko da nema to. ma to je kina totalna ali barem ne izgleda jeftino kada ga instaliras. ja sam bio trazio realno 3tj i uvijek sam se vracao na joying jer je po hw bio najbolji. što se tiče ventilacije, IIRC vidio negdje da ima tu podršku ali za moj auto toga nema jer e39 ima neovisnu kontrolu za vent. evo našao primjer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Ne Ozy, skužio sam da si dao prijedlog kojeg si našao na njuški, ja sam rekao da mi daš link sa ebaya, ali sam potražio, http://www.ebay.com/itm/261913234248 ja bi uzeo ovaj ako Nicol koja je rekla da ima i da ne radi, pa da će potražiti ako nije bacila, pa ako nadje budem taj probao, ako ne, naručim ovaj koji je jako dobro prodavan na ebayu preko 4500 komada ... Imam ti ja jedan, ne koristim, mogu ti ga poslati, jedino nema blutut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Ozy, hvala ti. Ja to fakat nisam uspio naci.. jebate i guglat treba znati Ipak na kraju Joying.. u ponedjeljak cu ga uplatit, salju iz EU skladišta pa bi brzo trebalo doci. Kad namontiram budem mali review napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Posalji ako si pri volji pa sprobam, ne trebam bt samo usb da ima pa da vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Posalji ako si pri volji pa sprobam, ne trebam bt samo usb da ima pa da vidim. Pošalji adresu na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Adresa u potpisu! Al od mene kupi mlince! Njegovi su zagorski, moji su purgerski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 meni je moj trebao jučer doći. sletio kolega u 20h iz londona.. zagubili mu kofer ) nemam sreće a leti 2x mj zg london i još nikad na direkt letu nisu zgubili kofer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Adresa u potpisu!Al od mene kupi mlince! Njegovi su zagorski, moji su purgerski! Uff...to vi trebao paralelno testiranje obaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 došao mi eonon pa imam već prvi problem. više pitanje za strujića ali možda će netko znati. Slušam radio npr i ako su svjetla ugašena sve je super sa zvukom. Ako upalim svjetla/pozicije čuje se zujanje. Ako stišam (skroz do kraja, ali ne da stisnem mute) opet se čuje zujanje. Ako kliknem tipku mute nema zujanja. Ako su svjetla ugašena, nikakvih problema. jel moze to ovo rješiti? http://www.ebay.com/itm/Car-12V-Power-Supply-Filter-Auto-PowerSupply-Remove-Noise-Interference-Filter-/262670060481?hash=item3d285b0bc1:g:-E4AAOSw8w1X~aEv I ako da kak se to zove kod nas da vidim ima di kupit da ne čekam s ebaya? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 cudi me da nema noise filter po defaultu...uglavnom je to ugradeno u HU. Trebalo bi rjesit stvar da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 došao mi eonon pa imam već prvi problem. više pitanje za strujića ali možda će netko znati. Slušam radio npr i ako su svjetla ugašena sve je super sa zvukom. Ako upalim svjetla/pozicije čuje se zujanje. Ako stišam (skroz do kraja, ali ne da stisnem mute) opet se čuje zujanje. Ako kliknem tipku mute nema zujanja. Ako su svjetla ugašena, nikakvih problema. jel moze to ovo rješiti? http://www.ebay.com/itm/Car-12V-Power-Supply-Filter-Auto-PowerSupply-Remove-Noise-Interference-Filter-/262670060481?hash=item3d285b0bc1:g:-E4AAOSw8w1X~aEv I ako da kak se to zove kod nas da vidim ima di kupit da ne čekam s ebaya? nekad do toga dode ako ti je slaba masa... dali se zvuk mjenja kada turiras auto... dali prati zvuk motora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Kupio eonon https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/Vehicle-Specific-GPS/GA6153F.html Neznam kako da ga opišem Prvo paljenje dok se razbudi Treba mu barem 3 minute... Nemožeš pojačat nemožeš stišat Kad se razbudi nakon 3 minute Sve super sve brzo... Ubacivanjem CD treba mu 20 sec da očita Spajanje na internet da bi nešto skinuo i napravio Neću niti komentirat katastrofaaaaaa Opcija za štelalje zvuka eqvilajzer Ni amateri ovakvu nekoriste.... Vraćam seriski radio RC 510 Prodajem ga Star 7 dana Sa svom opremom i kamerom neopakiranom Plaćen 2900 kn Dajem ga za 2500 kn Meni neodgovara... To nije to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 hm ja imam isti model i prvo paljenje je cca 20-25 sec. ja imam problem s zujanjem i dalje i vjerujem da je do uzemljenjenja.. ako to riješim ostavim radio a ako ne ide dalje. osim tog zujanja sam zadovoljan, ne leti kao mobitel ali to nisam ni očekivao. Za radio/muziku/bluetooh/gps radi solidno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Ja prezadovoljan ovim Androidom koji sam dobio s autom od BM-a. Jedino kad upalis auto i odmah ides u rikverc - ne ulovi kut volana pa se one crte na kameri na pomiču kako motaš. Ako pricekas 10 sekundi od paljenja onda radi bez problema. I jos nisam uspio natjerati youtube aplikaciju da svira. Ostalo sve štima...bas smo zadovoljni kako radi i kako se čuje. Sa kvalitetnim zapisom zvuk je skroz ok... Ekvilajzeru fali malo vise levela za podesavanje (ima samo 3...bas srednji i visoki) ali sve u svemu zadovoljan. Bootup je cca 10-15 sekundi od paljenja. A ni ne znam koja je marka uopce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 I bio je duplo jeftiniji od ovih eonona hm, YT je meni svirao skroz normalno bilo fullscreen bilo onako u app. Probaj piknuti onaj reset gumbic, kad samo kratko stisnes resetira se ali ne izbrise nista. Ja sam ga spajao preko mifi routera na net ali to je identično kao i hot spot s mobitela u principu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zentrix Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Ja imam no name, bez tipki, platio ju jeftino. Paljenje je 15tak sekundi. I prezadovoljan sam sa svime osim sa rezolucijom. Bluetooth phone radi odlicno, wifi super brz. Nema cekanja nigdje, ne steka za sad Eonon bi morao biti puno bolji. Striko mislim da si naletio na bubani uredaj nazalost. Jel mozes napraviti software update? mozda se popravi situacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Čim sam ga uzeo bio je super Onda sam instalirao navigon Facebook I aparat se usporio pun k..... Vratit ću ga na tvorničke postavke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Kad prođe 10 minuta Sve je super!!! Al meni nije to to Imao sam uređaj prike njega nije bio android imao manju rezoluciju Bomba za ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 U autu imam ozvućenje boli glava Pojačalo woffer.... Nemogu dobit onu glazbu koju sam imao prije a mislio sam da je ovo puno bolje Al no no... Prodajem ga.. 0958891039 Molim kolege sa foruma ako tko ima isti android ako mogu snimit video Kad upale auto koliko im treba da mogu zvuk pojačat i smanjit i ući u neku od aplikacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Imate li koji launcher za preporučiti...da nije pocetni ekran ko na tabletu. Ili treba ubacivati drugi ROM..? Šta s onim aplikacijama za monitoring preko CAN-a...? Jel Torque moze ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now