Jump to content

Akumulator, iskustva...

Recommended Posts

• 1 month later...

u nekoliko auta sta sam vozikao CRNA Varta je meni bila top top i sljedeci put ju definitivno uzimam.

Imao sam i Bosch, Topla, i jos neke ali CRNA Varta je trajala 8 godina (prvi akumulator u leonu)

i nakon toga su mi 2-3 servisera su mi rekli da je odlicna. Navodno je nesto skuplja (nisam iskreno niti gledao)

ali definitivno preporuke.

u nekoliko auta sta sam vozikao CRNA Varta je meni bila top top i sljedeci put ju definitivno uzimam.

Imao sam i Bosch, Topla, i jos neke ali CRNA Varta je trajala 8 godina (prvi akumulator u leonu)

i nakon toga su mi 2-3 servisera su mi rekli da je odlicna. Navodno je nesto skuplja (nisam iskreno niti gledao)

ali definitivno preporuke.

Na kraju sam i ja uzeo Vartu iako sam citao da se neki zale na nju... Sad vise ne znam da li plavu ili crnu, moram provjeriti :)

Stari, kupi si munju, ja ju imam već osmu godinu 64Ah, i šodram je sa kW ili 2 muzike stalno.

U prošlom autu ga je nadživila.

Ekipi odu akumulatori jer ne provjeravaju tekučinu u njemu. Svima se posuše i bok. Ja svoj aku nadopunim destiliranom svakih ~ 2 - 3 mjeseca i nikad problema.

• 2 weeks later...

Meni i mojima kojima sam preporucio, TQ tj. Atom tj. Fiamn traje cca 4 godine. Cak mislim da je meni najbrze krepo, i trazim doma garanciju jer sam mislio da je 2 godine proslo i onda skuzim da prebrzo starim a vrijeme ide jos brze

Sent from my iPhone 7s

Da i mene,bosch i sličnih sam se namjenjao a ovaj za 300kn je jeben.

Neki dan sam jednog civica vozio si iza nekih 200 metara samo na anlaseru, prva,druga,treca brzina...i vratio ga nazad u moj i upalio bez brige.

jesu se sta digle otkupne cijene nek napiše ako je tko nedavno vozio,skupilo se boscheva masa :D

Edited by Vucko

Da i mene,bosch i sličnih sam se namjenjao a ovaj za 300kn je jeben.

Neki dan sam jednog civica vozio si iza nekih 200 metara samo na anlaseru, prva,druga,treca brzina...i vratio ga nazad u moj i upalio bez brige.

jesu se sta digle otkupne cijene nek napiše ako je tko nedavno vozio,skupilo se boscheva masa :D

Mislim da su se digle, neki dan dolaze cigani na dvoriste i vide 7-8 akumulatora i skoro pa me mole da im ih PRODAM :lol:

Eke bratko pa neces da ti prodas ako mogu da ja prodam bolje

Sent from my iPhone 7s

Di ih vozite na otkup? skupilo se i meni tog sranja

• 1 month later...

Da ne otvaram novu temu. Za vikend mi na Volvu riknuo autopower akumulator (izdržao je godinu)...sad moram uzet drugi.

Sutra sam u ZG pa bih volio usput negdje uzet novi (orginal je bio 60 Ah 590 A)...što preporučate i gdje da uzmem ? ne baca mi se neka velika lova za top model, nego ono best buy...uglavnom više nikad autopower i energy energizer...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...