Vucko Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Sto se preporuke za akumulator tice,kupi onaj s duzom garancijom i dobrom cijenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 Exide mi je zasada nekako favorit... Moram jos vidjeti cijenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Tko drži Optimu kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 ciak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 u nekoliko auta sta sam vozikao CRNA Varta je meni bila top top i sljedeci put ju definitivno uzimam. Imao sam i Bosch, Topla, i jos neke ali CRNA Varta je trajala 8 godina (prvi akumulator u leonu) i nakon toga su mi 2-3 servisera su mi rekli da je odlicna. Navodno je nesto skuplja (nisam iskreno niti gledao) ali definitivno preporuke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted May 26, 2016 Author Share Posted May 26, 2016 Tko drži Optimu kod nas? Ciak i Beren... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted May 26, 2016 Author Share Posted May 26, 2016 u nekoliko auta sta sam vozikao CRNA Varta je meni bila top top i sljedeci put ju definitivno uzimam.Imao sam i Bosch, Topla, i jos neke ali CRNA Varta je trajala 8 godina (prvi akumulator u leonu) i nakon toga su mi 2-3 servisera su mi rekli da je odlicna. Navodno je nesto skuplja (nisam iskreno niti gledao) ali definitivno preporuke. Na kraju sam i ja uzeo Vartu iako sam citao da se neki zale na nju... Sad vise ne znam da li plavu ili crnu, moram provjeriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Kako mislite na crnu Vartu? Običan model? Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Stari, kupi si munju, ja ju imam već osmu godinu 64Ah, i šodram je sa kW ili 2 muzike stalno. U prošlom autu ga je nadživila. Ekipi odu akumulatori jer ne provjeravaju tekučinu u njemu. Svima se posuše i bok. Ja svoj aku nadopunim destiliranom svakih ~ 2 - 3 mjeseca i nikad problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Akumulator s cepovima sam u autu zadnji put vidio 92. u golfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Znaci nisi otvorio haubu od 92? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted May 26, 2016 Author Share Posted May 26, 2016 Kako mislite na crnu Vartu? Običan model? Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta http://www.hr.varta-automotive.com/hr-hr/products/automotive/ Imas Silver Dynamic, Blue Dynamic i Black Dynamic Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Meni je Varta Blue Dynamic trajala duze od 4 i pol godine. Toliko imam auto Kod sebe, a aku je bio u njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Jel normalno da auto koji ima start&stop isti ne radi nakon sto je stavljen obicni akumulator a ne agm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Da, normalno je. Neke moraš i "prijavit" ovisno o autu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Ok. Ionak sam to gasio uvijek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 I kakva je onda ta Optima? Trebam nesto za Land Rover Discovery 3 a da nije TQ jer je trajao godinu i pol pa se trazi nesto kvalitetnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Intercars imaš poljske neke s 2 godine garancije,ako imaš rabat sicu ispada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Akumulator s cepovima sam u autu zadnji put vidio 92. u golfu slabo gledaš pod haubu onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Intercars imaš poljske neke s 2 godine garancije,ako imaš rabat sicu ispada. Imam ih u 3 svoja auta i mogu za sada samo kucati u drvo. Odlicni. Pogotovo su me ugodno iznenadili po zimi na niskim temp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Meni i mojima kojima sam preporucio, TQ tj. Atom tj. Fiamn traje cca 4 godine. Cak mislim da je meni najbrze krepo, i trazim doma garanciju jer sam mislio da je 2 godine proslo i onda skuzim da prebrzo starim a vrijeme ide jos brze Sent from my iPhone 7s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 (edited) Da i mene,bosch i sličnih sam se namjenjao a ovaj za 300kn je jeben. Neki dan sam jednog civica vozio si iza nekih 200 metara samo na anlaseru, prva,druga,treca brzina...i vratio ga nazad u moj i upalio bez brige. jesu se sta digle otkupne cijene nek napiše ako je tko nedavno vozio,skupilo se boscheva masa Edited June 7, 2016 by Vucko Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Mislim da su se digle, neki dan dolaze cigani na dvoriste i vide 7-8 akumulatora i skoro pa me mole da im ih PRODAM :lol: Eke bratko pa neces da ti prodas ako mogu da ja prodam bolje Sent from my iPhone 7s Link to comment Share on other sites More sharing options...
pero. Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Da i mene,bosch i sličnih sam se namjenjao a ovaj za 300kn je jeben. Neki dan sam jednog civica vozio si iza nekih 200 metara samo na anlaseru, prva,druga,treca brzina...i vratio ga nazad u moj i upalio bez brige. jesu se sta digle otkupne cijene nek napiše ako je tko nedavno vozio,skupilo se boscheva masa Mislim da su se digle, neki dan dolaze cigani na dvoriste i vide 7-8 akumulatora i skoro pa me mole da im ih PRODAM :lol: Eke bratko pa neces da ti prodas ako mogu da ja prodam bolje Sent from my iPhone 7s Di ih vozite na otkup? skupilo se i meni tog sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Da ne otvaram novu temu. Za vikend mi na Volvu riknuo autopower akumulator (izdržao je godinu)...sad moram uzet drugi. Sutra sam u ZG pa bih volio usput negdje uzet novi (orginal je bio 60 Ah 590 A)...što preporučate i gdje da uzmem ? ne baca mi se neka velika lova za top model, nego ono best buy...uglavnom više nikad autopower i energy energizer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now