brba Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Također preporuka za Termal/Požgaja/Mafiju. Korektno i brzo što se tice lakiranja, samo se nadam da se naucio polirat? Imao sam slucaj da mi je na jednom crnom braniku na par mjesta skinuo previse laka pa je (pošto se na crnoj sve vidi) zgledao kao da ima udubine. Kad je farbo krov i haubu na Astri rekao sam da ne polira i ispalo je top bez potrebe za poliranjemPolira ok sad, njemu je problem kaj mora sve sam radit i tu se onda izgubis vise, ja sam mu dosta pasti vec preporucio novih i prodao dosta njih , hoce sve probat i sve kupi kaj god treba Ja lakiram sam al kad imam cijeli auto il nesto vise odvezem njemu, jedini sa kojim sam.stvarno zadovoljan al prije svega kak sam rekao , decko je normalan u moru debila danas a cijena ovisi o dogovoru, po meni s obzirom na kvalitetu posla je povoljan Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 2
Boro Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Brba di je covjek i neki kontaktMoram prednji branik lakirati na f30Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Bushido Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 (edited) Kome nije daleko, ima jedan decko u KA (cesto je u ZG) koji se bavi limarijom i lakiranjem... Nedavno lakirao kod njega jedan element, ne samo da je kvalitetno odradjeno, vec je javio za i ispravio uocena ostecenja (za koje se nije znalo) te je sve bilo gotovo u najkracem mogucem vremenskom roku... Prema onome sto mogu reci, cini mi se jako pedantan i ulaze puno truda u posao... Za svaku preporuku. Ako nekoga interesira vise, neka se javi u PM pa posaljem podatke ps. bas je radio ovih dana jednu f30-icu... Edited September 7, 2018 by Bushido
brba Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Brba di je covjek i neki kontaktMoram prednji branik lakirati na f30Sent from my SM-G955F using Tapatalkhttps://m.facebook.com/pages/category/Motor-Vehicle-Company/TERMAL-Lakirnica-Požgaj-330500730457811/?locale2=hr_HRPoslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk
Grga20VT Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Ako trazite odlicnog lakirera dodjite na RabNece vas oderat a radi se vrhunski i to ne kazem zato sto sam tamo radio nego zato sto to stvarno je tako 1
Coupe VD Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Da li netko zna cca koliko uzima Javor&sin za "refresh" odnosno lakiranje cijelog auta tipa Passat u istu boju bez nekih prevelikih komplikacija...Oni ne mogu dati cifru ni priblizno bez da vide auto. Kužim...ali mi se ne ide u Zg samo da saznam taj info.
DiscoVolante Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Koliko sam upoznat, cijene lakiranja kod njih su od 20k kn na više.
13DM Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Meni je sivog Z-a radio Javor i prezadovoljan sam O cijeni nemogu jer nije rađen cijeli auto, definitivno ću se prvom prilikom vratit tamo... 1
dar-mar Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 18 hours ago, Coupe VD said: Da li netko zna cca koliko uzima Javor&sin za "refresh" odnosno lakiranje cijelog auta tipa Passat u istu boju bez nekih prevelikih komplikacija... Oni ne mogu dati cifru ni priblizno bez da vide auto. Kužim...ali mi se ne ide u Zg samo da saznam taj info. Javor &sin ...prije je bilo 1000 kn po elementu, sad vjerujem da je i više....
Bmwlik Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Bio neki dan i 1300kn po braniku uzeo sa de/montazom ali je lijepo napravio.
Uros Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 1400 kn + pdv lakiranje prednjeg branika od 6gc....i to original novog...bez njegove montaze... dobro napravljeno,ali cijena je onak malo jaka
gmajna Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Jebote... kod nas 100e elementPoslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
tigar_87 Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 8 minutes ago, gmajna said: Jebote... kod nas 100e element Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Imaš i po Zagrebu, samo kakva kvaliteta?
gmajna Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Svi zazori kako treba, nema narancine kore, curaka, ikakve nepravilnosti, boja pogodjena kako treba. Uglavnom, i vise sam nego zadovoljan. I sto je najvaznije, ako ostavim u ponedjeljak, do petka je gotovoPoslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
DiscoVolante Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Ja sam nedavno radio bok, branik i prag na Alfi.Uglavnom, 700 kn komad, prijelazi katastrofa, lak spaljen poliranjem.Sreća jedino da je priprema ok pa je za koji dan vodim jednom momku da je cijelu ispolira i spasi što se može.
JosipZG Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Vec dugo cijena ne prati kvalitetu... ne kazem da ovi skupi nisu dobri nego nisu svi skupi dobri i nisu svi jeftini loši 2
DiscoVolante Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Točno to.Samo ne znam kako se loši uvijek namjere na mene. 1
_DEX_ Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 2 minutes ago, DiscoVolante said: Točno to. Samo ne znam kako se loši uvijek namjere na mene. Zato sto vozis Alfu, pa majstori vjeruju da ti je lakiranje zadnja briga. 1 1
Coupe VD Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Ja sam nedavno radio bok, branik i prag na Alfi.Uglavnom, 700 kn komad, prijelazi katastrofa, lak spaljen poliranjem.Sreća jedino da je priprema ok pa je za koji dan vodim jednom momku da je cijelu ispolira i spasi što se može.Di si radio to?
MoschuS Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Javor definitivno preporuka! Za cijenu ne znam jer je bilo preko osiguranja ali napravljeno je besprijekorno.
marin2405 Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Javor definitivno preporuka! Za cijenu ne znam jer je bilo preko osiguranja ali napravljeno je besprijekorno.Rjesava li i makene udubine?Kolko se ceka da dodes na red? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
MoschuS Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 1 minute ago, marin2405 said: Rjesava li i makene udubine? Kolko se ceka da dodes na red? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Da! Zenu je pogodio skuter iza u Megane karavance, izravnao i polakirao stvarno perfektno! Cekali jesmo malo duze ali to je bilo prosle godine u vrijeme godisnjih odmora tako da nam je odmah rekao da dodjemo za 2 tjedna sto je nama i pasalo jer smo isli na more.
m3 power Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Kolko ja znam on ima svog limara (vanjska usluga). Limara, kako sam cuo s vise strana, zna posao jako dobro i pedantan je. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now