Raptor6767 Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Daj kontakt od dotičnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 (edited) 091 507 35 13 (Mario Grbač) Robi iz Čiča ti je dao br. (crveni G III GTI) ili kako god, radi za novce, tak svj., samo zovi Edited April 5, 2017 by Robiii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 A je li on to tebi dobro napravi jer te zna ili svima napravi dobro?Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 (edited) pa nezz, znam da su svi koji su lakirali kod nj. zadovoljni (ja vise puta, poznanici, susjedi, frendovi,..), i nije mi nista jeftinije ili BOLJE lakirao "jer me zna", jer me ne zna, kad bi mu nabrojao neke aute sjetio bi se, npr Golf III GTI TDI koji je nakon lakiranja par dana totaliziran, to se ne zaboravlja, ali kad bi mu rekao "robi" sumnjam da bi ikaj povezao...svi mi iz VG i okolice lakiramo kod nj., nije nikakva muljaza, ali je ovo vec otislo u sferu reklamiranja i inzistiranja na tom lakireru od moje strane, ljudi dragi, briga me gdje ce tko lakirati i po kojoj cijeni..over Edited April 5, 2017 by Robiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 E znaš li možda da li taj tvoj lakira one tvorničke crne hrapave plastike (uz naravno prethodnu pripremu istih)? I naravno da ne naplaćuje farbanje tih lajsnica kao da radi element. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Ako polakira cijeli auto u 3-4 dana, to je kurčina od posla. Apsolutno ništa nije rastavljao nego je sve preljepio pik trakom i udri bojom i lakom iz Pevca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Ako polakira cijeli auto u 3-4 dana, to je kurčina od posla. Apsolutno ništa nije rastavljao nego je sve preljepio pik trakom i udri bojom i lakom iz Pevca.Vrati se samo dva posta iznad sebe...džizs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Meni je jebeno nevjerovatno da neko moze srat po nekome bez da je vidio kako radi ili krajnji rezultat. Mozda rastavi auto ujutro, popodne i drugi dan lakira, treci dan sastavi i cetvrti ga isporuci. Ako nema limarijskih radova,kitanje, brusenje itd itd. Ali do sad nisam cuo da je nekome kompletan auto bio polakiran u 3-4 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Misljenja sam da nije neka nauka poskidati sa auta stvari prije lakiranja niti da za to treba dane i dane posla. Pogotovo ako je vec rastavljao takav auto pa zna di su kopce i sarafi. Nije da mu motor vadi van i sto ti znam sto nego branike, kvake, lajsnice, a to sigurno moze u jednom danu skinuti i vratiti nazad. Pa nije auto space shuttle da je zakovicama gore sve pokucano. I slazem se da je glupo imati predrasude prema necemu sto nisi vidio prije toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Teško je ljudima prihvatiti da za nešto što su oni bubnuli 10000kn i više neko može jednako dobro riješiti za 6000kn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Auto se može komplet obojati za 3-4 dana bez problema... Ne govorim napamet već iz iskustva... Ovisi naravno koji je auto u pitanju i koliko ljudi radi oko auta. Kada sam/smo radili moj auto rastavili smo ga kompletnog za 4 sata, (nas trojica); branici, prednje, zadnje, bočna stakla bili izrezani, sve plastikice, lajsne, komplet vrata rastavljena, instalacije izvučene, sve skinuto s auta.. I vidim da puno ljudi zaboravlja kako cijene nisu iste po cijeloj hr za istu stvar.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 i da, zaboravio...ja sam svoj auto sam rastavio za jedno popodne...branici, lampe, lajsne, pragovi, kvake...nes ti nauke, -pa mi je cijenu od 4400 diktiralo i to, sad je jasno da je to ipak bilo lakiranje od 10k, jer 5600kn posla sam obavio sam 2acmen-lakira, bas sam mu se jednom hvalio kako sam si sam lajsne na Toledu lakirao pa mi se sprdao i pokazao kako to zapravo treba biti...a radi za novce, sve radi i u svakom slucaju mu je draze polakirati branik koji ti dovezes u bunkeru nego cijeli auto, brza lova Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 2 hours ago, plastikman said: Teško je ljudima prihvatiti da za nešto što su oni bubnuli 10000kn i više neko može jednako dobro riješiti za 6000kn Za 6000kn kod mog lakirera u fušu pozlatim auto haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 dajte vi koji pišete o svojim lakirerima i pozitivnim iskustvima stavite i kontakt njihov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Tko lakira cijeli auto a da nije potrebno na njemu odraditi limarske popravke tipa ravnanje/brušenje/kitanje itd.. osim forumskih mutavaca koji "osvježavaju" boju/lak jer ih svrbi lova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Drahy Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 @Gonzaga warn za vrijeđanje forumaša. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Polakirana hauba i branik, boja identična, sve super namontirano, PIA Jankomir.Hvala Bajk na super usluzi, necu ga previse hvaliti da se ne uobrazi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Mislim da cijeli ovaj topic samo pokazuje koliko je jadna većina lakirera kad treba vrhunski da pogodi boju na autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Ocito nemas iskustva sa bojama pa se bolje ne petljat u to Ak mislis da je dovoljno uzet kod boje, polakirat i to je to onda si se zajebao U boje ide i 10-15 komponenti , imas 10 proizvođaca boja , svaki ima drugacije kartice , svaka boja se na suncu lagano promjeni , nemres ti dobit taj ton koji je sunce odradilo , pa ti treba polakirat jedan element za sto ti treba 2dl boje , pa neke komponente ide 2 kapi unutra i nemre bit skroz tocno ko kad je se radi par kg i tak to .... pa lakiraj sa istom bojom samo baci sloj vise , ili pod razlicitim kutom i opet ce bit razlike u nijansi.... lako je za akrilne boje , sa njima se da igrat i dorađivat al sa svim perlama je malo tezi posao Tj odustajem od tipkanja Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Potpis na brbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Vrhunska komora kolega iz forme pored radi svoju rx7 Ne bi tamo tacke odvezao lakirati ali ovaj se kune da je vrhunski majstor (ovaj sa dredloksima na slici) I kedna od ostatka radnje Sorry ako spamam u ovu temu, ali nisam znao di stavit Navodno ce danas biti olakirana bas me zanima na sto ce ispast ide u ferrari crvenu Sent from my Pixel XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Haha ovo je ko u Cuban Chrome kad likovi farbaju po raznim supama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 2 hours ago, brba said: Ocito nemas iskustva sa bojama pa se bolje ne petljat u to Ak mislis da je dovoljno uzet kod boje, polakirat i to je to onda si se zajebao U boje ide i 10-15 komponenti , imas 10 proizvođaca boja , svaki ima drugacije kartice , svaka boja se na suncu lagano promjeni , nemres ti dobit taj ton koji je sunce odradilo , pa ti treba polakirat jedan element za sto ti treba 2dl boje , pa neke komponente ide 2 kapi unutra i nemre bit skroz tocno ko kad je se radi par kg i tak to .... pa lakiraj sa istom bojom samo baci sloj vise , ili pod razlicitim kutom i opet ce bit razlike u nijansi.... lako je za akrilne boje , sa njima se da igrat i dorađivat al sa svim perlama je malo tezi posao Tj odustajem od tipkanja Sent from my iPhone using Tapatalk Pa je li za pretpostaviti ako si otvorio autolakirersku radionicu da si neki majstor? Da znaš iz iskustva kako bi šta trebalo ići? Ne kažem da bi svatko trebao to znati pogoditi, ali ovdje ispada da postoji 5-6 majstora na području Hrvatske, a ostalo kako potrefiš. Nešto kao s građevinom i ostalim temama kad se malo dublje zagrebe. Zar nije malo porazan podatak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 "Lako" pofarbat cijeli auto, pogotovo iz jedne boje u drugu. Al daj farbaj par elemenata crvene koji stoje vani suncu i svemu 13 godina... Meni je sad zao sto nisam odmah vratila auto kad sam dosla po njega al bilo je lose vrijeme i nije se tak strasno vidla razlika kao sada na suncu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now