Jump to content

Lakiranje i lakireri u HR - zajednička tema, iskustva, savjeti, radovi

Luky

Recommended Posts

Zadnja vrata. Bilo malo udubljenje...mislili smo se da li ostaviti ili popravljati.

Pitali smo X puta "ako ne moze biti kao prije recite...nije problem...trazit cemo dalje" i kao moze nema problema...novi auto...prvi lak...po kodu ide sve 5.

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk

Ovo je baš onak bez komentara... Kad mi frend na dvorištu pošprica neke plastike nebi me zvao da je napravio da ovako izgleda xD 

Fascinantno je da nitko nema odgovornost za to, taj koji je lakirao, netko tko je to pogledao i rekao ok zovi stranku da je auto gotov... Ja bi im lupio destimulaciju na plaću trenutno zbog narušavanja ugleda firme.

Edited by BM0021

2 hours ago, Coupe VD said:

Pitali smo X puta "ako ne moze biti kao prije recite...nije problem...trazit cemo dalje" i kao moze nema problema...novi auto...prvi lak...po kodu ide sve 5.

Možda su gledali kod od radia :D

• Haha 2

• 2 weeks later...

Ovaj lik Krky nije bas promptan u dogovorima + izgleda da nema to sto ja hocu a to je da felga bude mat kao sto je orginal, on mi nudi samo sjajni finiš. Onaj Roman mi isto nije opcija jer sam vidio njegov fuš na felgama koje sam imao..

Jel lakira još tko felge, lupajte kakve brojeve?

Ovaj lik Krky nije bas promptan u dogovorima + izgleda da nema to sto ja hocu a to je da felga bude mat kao sto je orginal, on mi nudi samo sjajni finiš. Onaj Roman mi isto nije opcija jer sam vidio njegov fuš na felgama koje sam imao..

Jel lakira još tko felge, lupajte kakve brojeve?
Pa majk ti polakira felge u kaj god hoces. Javor i sin.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Koliko kosta kod Javor i sin uredjivanje rubova i farbanje felgi, jel znas mozda?

Nemam ti pojma. Rubove mislim da ti ece radit. On ih moze samo polakirat. Ja sam radio u zivotu jedne felge i to kod krune i nije napravio kak treba. Jedne sam radio sam samcat doma i te su izgledale 3 puta bolje od krunekovog lakiranja. A i ove sto mi je on radio sam popravljao sam. Znam da majk lakira felge. Vidio sam ih par i to je nesto sto mogu nazvat felgom. Meni osobno nije radio felge ali sve kaj sam ikada na autima trebao lakirat mi je on radio. I uvijek sam bio i vise nego zadovoljan.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Dao bi ja tom Krkyu bez problema da mi ih napravi, hrpu slika ima i to izgleda super al ja hocu mat a on sve siba sa sjajnim lakom.

Ja sam rubove na rotoricama radio kod Krune, preko Sitara i ispali su me samo rubovi skuplje nego kaj bi mi Krky sve napravio, popravak, lakiranje komplet na novo.

26 minutes ago, Xman said:

Dao bi ja tom Krkyu bez problema da mi ih napravi, hrpu slika ima i to izgleda super al ja hocu mat a on sve siba sa sjajnim lakom.

Ja sam rubove na rotoricama radio kod Krune, preko Sitara i ispali su me samo rubovi skuplje nego kaj bi mi Krky sve napravio, popravak, lakiranje komplet na novo.

popravak jedno rotorice u oem stanje je 180€ :D ali ne slicno ko orginal nego ko da su iz kutije izvadene :)

30 minutes ago, Dario said:

popravak jedno rotorice u oem stanje je 180€ :D ali ne slicno ko orginal nego ko da su iz kutije izvadene :)

nice :) Mislim da taj Krky sasvim dobro radi jedino me jebe kaj ih farba u jako sjajnu a onda ce bit ko replike a ja hocu mat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...