Coupe VD Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Kontaktirao sam Hansa... hvala.Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 cek, zadnja vrata su lakirana, ili koji dio Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Majketi ovo stvarno nije normalno, da uopće imaju muda takav auto prezentirati vlasniku kao odrađen posao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Kad se osuši , biti ce ok .Ili kad padne mrak Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Zadnja vrata. Bilo malo udubljenje...mislili smo se da li ostaviti ili popravljati.Pitali smo X puta "ako ne moze biti kao prije recite...nije problem...trazit cemo dalje" i kao moze nema problema...novi auto...prvi lak...po kodu ide sve 5.Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Kakav kaos Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 (edited) Ovo je baš onak bez komentara... Kad mi frend na dvorištu pošprica neke plastike nebi me zvao da je napravio da ovako izgleda Fascinantno je da nitko nema odgovornost za to, taj koji je lakirao, netko tko je to pogledao i rekao ok zovi stranku da je auto gotov... Ja bi im lupio destimulaciju na plaću trenutno zbog narušavanja ugleda firme. Edited October 26, 2017 by BM0021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Tako je meni bilo sa PIA Jankomir , kao da se djeca zajebavaju...a odnos prema mušteriji od par likova tamo je bio užasPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 PIA, tamo vise nebi poslao ni najgoreg neprijatelja od odnosa do usluge, katastrofa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 2 hours ago, Coupe VD said: Pitali smo X puta "ako ne moze biti kao prije recite...nije problem...trazit cemo dalje" i kao moze nema problema...novi auto...prvi lak...po kodu ide sve 5. Možda su gledali kod od radia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Ja nisam imao problema s pia, dosao uzeo zamjenski i otisao. Posao odraden apsolutno savrseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Ovaj lik Krky nije bas promptan u dogovorima + izgleda da nema to sto ja hocu a to je da felga bude mat kao sto je orginal, on mi nudi samo sjajni finiš. Onaj Roman mi isto nije opcija jer sam vidio njegov fuš na felgama koje sam imao.. Jel lakira još tko felge, lupajte kakve brojeve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Ovaj lik Krky nije bas promptan u dogovorima + izgleda da nema to sto ja hocu a to je da felga bude mat kao sto je orginal, on mi nudi samo sjajni finiš. Onaj Roman mi isto nije opcija jer sam vidio njegov fuš na felgama koje sam imao.. Jel lakira još tko felge, lupajte kakve brojeve?Pa majk ti polakira felge u kaj god hoces. Javor i sin.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Nisam lakirao felge ali ja sam s Javorom super zadovoljan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Pretpostavljam da i xman kao i svi drugi gleda odnos uloženo/dobiveno. Krky lakira i uređuje dobro, više je nego povoljan i ja sam s njim imao dobru komunikaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Za ono koliko košta je odličan, tako tražiti više od toga jbg... Kruno Bestovje platiš x2 i tražiš što hoćeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Za ono koliko košta je odličan, tako tražiti više od toga jbg... Kruno Bestovje platiš x2 i tražiš što hoćeš.I u mom slucaju, na zalost, dobis kujac od posla. Tak da mene Kruno vise vidio nebude.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Koliko kosta kod Javor i sin uredjivanje rubova i farbanje felgi, jel znas mozda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Koliko kosta kod Javor i sin uredjivanje rubova i farbanje felgi, jel znas mozda? Nemam ti pojma. Rubove mislim da ti ece radit. On ih moze samo polakirat. Ja sam radio u zivotu jedne felge i to kod krune i nije napravio kak treba. Jedne sam radio sam samcat doma i te su izgledale 3 puta bolje od krunekovog lakiranja. A i ove sto mi je on radio sam popravljao sam. Znam da majk lakira felge. Vidio sam ih par i to je nesto sto mogu nazvat felgom. Meni osobno nije radio felge ali sve kaj sam ikada na autima trebao lakirat mi je on radio. I uvijek sam bio i vise nego zadovoljan.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Dao bi ja tom Krkyu bez problema da mi ih napravi, hrpu slika ima i to izgleda super al ja hocu mat a on sve siba sa sjajnim lakom. Ja sam rubove na rotoricama radio kod Krune, preko Sitara i ispali su me samo rubovi skuplje nego kaj bi mi Krky sve napravio, popravak, lakiranje komplet na novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Kupis replike, prvi put kad jednu pogrebes prodas i kupis nove Jednom sam popravljao i lakirao felge i nikad vise. Ispalo je vrhunski al je kostalo da sam mogao druge kupiti, tam na uglu selske i zg avenije neki vulkanizer mi radio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 26 minutes ago, Xman said: Dao bi ja tom Krkyu bez problema da mi ih napravi, hrpu slika ima i to izgleda super al ja hocu mat a on sve siba sa sjajnim lakom. Ja sam rubove na rotoricama radio kod Krune, preko Sitara i ispali su me samo rubovi skuplje nego kaj bi mi Krky sve napravio, popravak, lakiranje komplet na novo. popravak jedno rotorice u oem stanje je 180€ ali ne slicno ko orginal nego ko da su iz kutije izvadene Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Ovi su mi dali da gledam proceduru, prvo popravili rubove pa lakirali bazni sloj pa zapekli pa lakirali u boju pa lak... Ispalo novo novo, ali i kostalo tako haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 30 minutes ago, Dario said: popravak jedno rotorice u oem stanje je 180€ ali ne slicno ko orginal nego ko da su iz kutije izvadene nice Mislim da taj Krky sasvim dobro radi jedino me jebe kaj ih farba u jako sjajnu a onda ce bit ko replike a ja hocu mat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Nes ti problema polit ih mat lakom. Bice sve šiša u sjajni pa mu se neda kupovat posebno litru za tebe.Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now