MarioST Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 On 10/1/2017 at 7:08 PM, Tomica93 said: Profi-gum Sent from my iPhone using Tapatalk Imas kakve radove i sl? mene interesira i okvirna cijena rada za npr 17” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 0993414708 za detalje se s njima cuti, ja samo znam da oni zasad imaju to u hrSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Lakirao opelove 17 coli u srebrenuKod boje opel 157Pa eto nek se nađe tuPoslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Imamo li kojeg lakirera na forumu mozda? Trebao bih neke sitnice porjesavat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Kokega kupip novi auto. Ispod cekica. Dodje s njim u firmu i odmah se sjetim ovog threada. Ja prvi sam vrlo kritican sto se tice lakiranja mojih auti i poludim kad to nije kak treba. A gle ovo... iz tvornice... ja im ga nebi preuzeo, mene bi ovo nerviralo, nema sanse da bi u to mogao gledat Sent from my SM-N950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Ovo je baš kritično Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Na dosta novih auta se ovo moze vidjeti. Ne znam, ja nebi preuzeo ovakav auto. Uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Imao sam jos jednu situaciju. E63 amg. Novi u salonu. Taj auto je izgledao kao da je bio totaliran i slozen kod stefa u garazi. Zazori, majke mi ja bi ga bolje slozio koji nemam pojma o limariji. Branik isto hororno druge boje i to sve za sitnih 185k€ Sent from my SM-N950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Branici su na svim novim razliciti jer se ne farbaju skupa sa autom nego posebno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Ja sam vam govorila da smo mi B trziste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 7 minutes ago, Kevin said: Ja sam vam govorila da smo mi B trziste... Ma to su laži i obmane i zemlja je ravna ploča Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Ja sam vam govorila da smo mi B trziste...E kalsa je slikana u mercedesovom auto salonu u Kolnu izgleda da su i oni B trziste Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Meni to nikako nije jasno... Ovo je lakirano u pia na jankomiru i kakve su to onda fore da tvornica ne može polakirati u istu nijansu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Branici su na svim novim razliciti jer se ne farbaju skupa sa autom nego posebnoMislim da u mjestu imam 5-6 ovih novih vitara, par čak ovako tirkiznih i nijedna nije ovako kriminalno određena. Da nije riječ o kakvom unfalu kod zastupnika koji je na svoju ruku pituravao branik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 (edited) Vjerovatno branik najebo u transportu pa je lakiran. Dobro pregledat auto pod lampama dal ima overspray-a Da je uspricano na blatobran, vjerovatno se nebi vidjelo Edited January 26, 2018 by Kroky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 1 minute ago, Rockatansky said: 7 hours ago, robert said: Branici su na svim novim razliciti jer se ne farbaju skupa sa autom nego posebno Mislim da u mjestu imam 5-6 ovih novih vitara, par čak ovako tirkiznih i nijedna nije ovako kriminalno određena. Da nije riječ o kakvom unfalu kod zastupnika koji je na svoju ruku pituravao branik Vrlo lako moguće, jer zna se nekad dogodit pri iskrcavanju s kamiona ili pri transportu da nešto dođe oštećeno pa popravljaju lokalno. Jednom sam u salonu zatekao Alfu s udubljenim gepekom, pa su rekli da je takav došao s kamiona pa da će ga vratiti natrag u tvornicu i dobit drugi (naravno prvi dio rečenice je istina a ovo zadnje lovačka priča ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Od bivšeg kolege kum je lakirer u LagerMaxu u Luki i svakodnevna pojava je popravak auta oštećenih u transportu pogotovo je to bilo prije 2008. kad se prodavalo preko 80k auta godišnje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Ljudi trebam savjet šta napraviti... sranje je...Novo lakiran auto, stoji tako godinu dana u garaži.I neki dan vidim na bokovima i C stupovima da se sjebala boja. Kao da je bio curak (a nije) koji je pukao i ispao. Vide se nabori na rubovima pukotina. Nešto baze je ostalo, nije skroz do špric kita puklo. Pa si mislim dali bi se dalo izvući da se samo popika bezbojnim na kist i ispolira do jaja? Ili probat nešto drugo napravit?Lakiranje na novo bi izbjegao jer je ogroman komad u jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Popikat, pobrusit i ispolirat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Tebe sam imao na umu za poliranje, prvo nakon lakiranja (možda bi ga čak i brusio, ali moraš vidit auto pa ćeš ti reć kaj treba). Jel bi mogao i to popraviti, imam i baze i bezbojnog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Danas sam to radio ? Moze, al to ce uvijek bit popravak.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Odlično!Javim ti se Kužim da bu popravak, ali ako uspiješ da se "na prvu" ne kuzi, bit će mi dovoljno za početak. Totalno sam imao gusta oko tog lakiranja i sad mi je to sjebalo cijeli gust. Pa ono, ajmo skrpat kolko se da i jebat ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 (edited) Ili ak neces lakirat cijelu stranicu ili kaj vec, majstor @brba usprica i ko novo Edited January 26, 2018 by Kroky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Nama su branici na Jetti, ispod ove obične bijele, metalik srebrni. Nikom nije jasno šta i kako, gledali u servisu i nema podataka da je nešto na njoj rađeno kod transporta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Obje stranice, C stupovi, krov i A stupovi su jedan dio Ajd budem te kontaktirao ovih dana, čak mislim da negdje imam i tvoj broj pa cemo vidit kaj napravit. Bude i Brba vjerojatno ovo vidio pa bu dao koji savjet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now