Jump to content

Lakiranje i lakireri u HR - zajednička tema, iskustva, savjeti, radovi

Luky

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...

Kokega kupip novi auto. Ispod cekica. Dodje s njim u firmu i odmah se sjetim ovog threada. Ja prvi sam vrlo kritican sto se tice lakiranja mojih auti i poludim kad to nije kak treba. A gle ovo... iz tvornice... ja im ga nebi preuzeo, mene bi ovo nerviralo, nema sanse da bi u to mogao gledat
d56098882e1f25d88064f15ac708c9d1.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Imao sam jos jednu situaciju. E63 amg. Novi u salonu. Taj auto je izgledao kao da je bio totaliran i slozen kod stefa u garazi. Zazori, majke mi ja bi ga bolje slozio koji nemam pojma o limariji. Branik isto hororno druge boje i to sve za sitnih 185k€ 1df19320b307e9e9353d2ea4a1b83f98.jpg6dc7eca09035a381f6098c10c6fa7e2c.jpgdee986b8b9efe56c2ac48302e21b01b4.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

1 minute ago, Rockatansky said:
7 hours ago, robert said:
Branici su na svim novim razliciti jer se ne farbaju skupa sa autom nego posebno

Mislim da u mjestu imam 5-6 ovih novih vitara, par čak ovako tirkiznih i nijedna nije ovako kriminalno određena. Da nije riječ o kakvom unfalu kod zastupnika koji je na svoju ruku pituravao branik

Vrlo lako moguće, jer zna se nekad dogodit pri iskrcavanju s kamiona ili pri transportu da nešto dođe oštećeno pa popravljaju lokalno. Jednom sam u salonu zatekao Alfu s udubljenim gepekom, pa su rekli da je takav došao s kamiona pa da će ga vratiti natrag u tvornicu i dobit drugi (naravno prvi dio rečenice je istina a ovo zadnje lovačka priča :D )

Ljudi trebam savjet šta napraviti... sranje je...
Novo lakiran auto, stoji tako godinu dana u garaži.
I neki dan vidim na bokovima i C stupovima da se sjebala boja. :(

Kao da je bio curak (a nije) koji je pukao i ispao. Vide se nabori na rubovima pukotina.
Nešto baze je ostalo, nije skroz do špric kita puklo. Pa si mislim dali bi se dalo izvući da se samo popika bezbojnim na kist i ispolira do jaja?
Ili probat nešto drugo napravit?
Lakiranje na novo bi izbjegao jer je ogroman komad u jednom.

da40c9cc4ee0e2e5bc60250fb9ea2160.jpg56f1f69982dbb248b366a08f51b2b196.jpg

Odlično!

Javim ti se

Kužim da bu popravak, ali ako uspiješ da se "na prvu" ne kuzi, bit će mi dovoljno za početak. Totalno sam imao gusta oko tog lakiranja i sad mi je to sjebalo cijeli gust. Pa ono, ajmo skrpat kolko se da i jebat ga. :(

Obje stranice, C stupovi, krov i A stupovi su jedan dio
Ajd budem te kontaktirao ovih dana, čak mislim da negdje imam i tvoj broj pa cemo vidit kaj napravit.
Bude i Brba vjerojatno ovo vidio pa bu dao koji savjet :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...