_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 (edited) Ode auto. Ovaj tjedan ide u salon u zamjenu za novo. Napisao je Pero u topicu za kasko da je uzeo novi auto. Edited December 20, 2016 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 http://www.ebay.co.uk/itm/1-X-RECONDITION-NISSAN-QASHQA-R-MEGANE-1-5-SIEMENS-DIESEL-INJECTOR-H8200294788-/142212097596?hash=item211c80663c:g:BEcAAOSwARZXo0wU evo ti :lol: u reno mislim da ti nema smisla ni ici, pitaj po autodijelovima po tom broju nek ti pogledaju, mozes i u luk autu pitati di oni salju na reparaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ode auto. Ovaj tjedan ide u salon u zamjenu za novo. Napisao je Pero u topicu za kasko da je uzeo novi auto. Ak je otisao u salon onda znamo da je otisao za kikiriki. Oni isto vole te direktorske aute Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ak je otisao u salon onda znamo da je otisao za kikiriki. Oni isto vole te direktorske aute Varas se. Nije otisao za kikiriki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ma jok, u salonu ti inace daju full trzisnu cijenu Znaci imamo onu komicnu cijenu koju je stavio ovdje. Onda imamo trzisnu koja je 2-3 soma eur manja sigurno. I imamo cijenu koju ti da salon, koji ga ne bude drzao godinama na lageru, znaci uzme ga po cijenu za koju zna da bude otisao brzo. A to je definicija kikirikija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Evo, bas me zanima kolko ti mislis da je dobio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ne znam ni koliko je trazio ovdje, tak da nemam uopce ideju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Varate se glede salona..Meni su uzeli u KIA-i Punto za 500€ više od neke tržišne cijene koja je tad bila..ali, kupac je unaprijed bio poznat i papiri su čekali na banci da ja dovezem auto unutra..tako da...sve ovisi o sposobnosti prodavatelja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ionako smo offtopic. Auto je prodan za dobru cijenu i to je to. Sto se tice dizni, bas me zanima kolko su nove za dci-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Za 1.5 dci, oko 1200kn mi se čini neka konkurencija..za 1.6 16v benzin, injektor je 200kn NOVI, a toliko traže za polovne na njuškalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ako je 1200 kn nova dizna ne znam zasto uopce razmisljati o reparaciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 zs benzinca, ne za dizela Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Onda sam krivo shvatio kolegu Swordfisha. Jer gore pise da je 200 kn novi benzinski injektor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 dobro si shvatio, 1200 za dci-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Onda je to to. Za 100 kn razlike novo/reparirano rađe novo uzmem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 sutra popodne the moment of truth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero464 Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Ma jok, u salonu ti inace daju full trzisnu cijenu Znaci imamo onu komicnu cijenu koju je stavio ovdje. Onda imamo trzisnu koja je 2-3 soma eur manja sigurno. I imamo cijenu koju ti da salon, koji ga ne bude drzao godinama na lageru, znaci uzme ga po cijenu za koju zna da bude otisao brzo. A to je definicija kikirikija. Auto je otišao za OK cijenu, manju od tržišne, ali opet nisam baš dobio kikiriki (kolko god ti mislio to). Naravno da nisam dobio famoznih/entuzijastičnih 16 k eura kako sam i prvotno tražio, štoviše nikad nisam ni očekivao da ću to dobit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero464 Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 i to ću, imam renfault servis/salon 2 minute od kuće, ali sad je zatvoren. rekao mi je jedan mehaničar da je 2000 kn/kom, ali to je sve rekla/kazala, tako da idem direktno tamo nakon ispitivanja kad budem 100% siguran da su one Pa brijem da te i nije muljo, ja jednu mogu nabavit za 2280 kn... Od VDO-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 21, 2016 Author Share Posted December 21, 2016 sad sam došao iz servisa, reparirana 2100 kn, nova 3500 kn, po komadu. ovaj iz cerovlja će ih ispitati danas, pa će mi javiti u toku dana. cijenu mi nije znao reći jer je rekao da ovisi u kakvom su stanju, što god to značilo, znam da je delphijeve naplatio 1100 kn/kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Auto je otišao za OK cijenu, manju od tržišne, ali opet nisam baš dobio kikiriki (kolko god ti mislio to). Naravno da nisam dobio famoznih/entuzijastičnih 16 k eura kako sam i prvotno tražio, štoviše nikad nisam ni očekivao da ću to dobit. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 sad sam došao iz servisa, reparirana 2100 kn, nova 3500 kn, po komadu.ovaj iz cerovlja će ih ispitati danas, pa će mi javiti u toku dana. cijenu mi nije znao reći jer je rekao da ovisi u kakvom su stanju, što god to značilo, znam da je delphijeve naplatio 1100 kn/kom Trebaš prijevoz do nekud ? možeš birati: VW ili Citroen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 21, 2016 Author Share Posted December 21, 2016 xsaru imam od meha, bio sam jutros u cerovlju s njom. vani -3°, a krama kuha na uzbrdici i grijanje ne radi (ne znam da li to zna), smrzo sam se ko pička, pratio više temperaturu nego cestu...tako da bi te molio da me poštediš francuza btw, bira&ćapčići in the afternoon :pifouz9: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 21, 2016 Author Share Posted December 21, 2016 btw2> je moguće da explodira motor, ako se vozim s diznama koje "pišaju"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 (edited) Ja sam se vozio cca mjesec dana sa vrijednostima kakve si ti imao. Ne znam sta se moze na dci-u dogodit, ali 1,9 TDI PD je to normalno gutao. S time da su meni dvije dizne bile lose. Edited December 21, 2016 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Jedno pitanje? To što si iščitao dijagnostikom je li to stupanj korekcije po dizni ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now