Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ode auto. Ovaj tjedan ide u salon u zamjenu za novo. Napisao je Pero u topicu za kasko da je uzeo novi auto.

Edited by _DEX_
Posted
Ode auto. Ovaj tjedan ide u salon u zamjenu za novo. Napisao je Pero u topicu za kasko da je uzeo novi auto.

Ak je otisao u salon onda znamo da je otisao za kikiriki. Oni isto vole te direktorske aute :D

Posted

Ma jok, u salonu ti inace daju full trzisnu cijenu

Znaci imamo onu komicnu cijenu koju je stavio ovdje.

Onda imamo trzisnu koja je 2-3 soma eur manja sigurno.

I imamo cijenu koju ti da salon, koji ga ne bude drzao godinama na lageru, znaci uzme ga po cijenu za koju zna da bude otisao brzo.

A to je definicija kikirikija.

Posted

Varate se glede salona..Meni su uzeli u KIA-i Punto za 500€ više od neke tržišne cijene koja je tad bila..ali, kupac je unaprijed bio poznat i papiri su čekali na banci da ja dovezem auto unutra..tako da...sve ovisi o sposobnosti prodavatelja.

Posted
Ma jok, u salonu ti inace daju full trzisnu cijenu

Znaci imamo onu komicnu cijenu koju je stavio ovdje.

Onda imamo trzisnu koja je 2-3 soma eur manja sigurno.

I imamo cijenu koju ti da salon, koji ga ne bude drzao godinama na lageru, znaci uzme ga po cijenu za koju zna da bude otisao brzo.

A to je definicija kikirikija.

Auto je otišao za OK cijenu, manju od tržišne, ali opet nisam baš dobio kikiriki (kolko god ti mislio to). Naravno da nisam dobio famoznih/entuzijastičnih 16 k eura kako sam i prvotno tražio, štoviše nikad nisam ni očekivao da ću to dobit.

Posted
i to ću, imam renfault servis/salon 2 minute od kuće, ali sad je zatvoren. rekao mi je jedan mehaničar da je 2000 kn/kom, ali to je sve rekla/kazala, tako da idem direktno tamo nakon ispitivanja kad budem 100% siguran da su one

Pa brijem da te i nije muljo, ja jednu mogu nabavit za 2280 kn... Od VDO-a...

Posted

sad sam došao iz servisa, reparirana 2100 kn, nova 3500 kn, po komadu.

ovaj iz cerovlja će ih ispitati danas, pa će mi javiti u toku dana. cijenu mi nije znao reći jer je rekao da ovisi u kakvom su stanju, što god to značilo, znam da je delphijeve naplatio 1100 kn/kom

Posted
Auto je otišao za OK cijenu, manju od tržišne, ali opet nisam baš dobio kikiriki (kolko god ti mislio to). Naravno da nisam dobio famoznih/entuzijastičnih 16 k eura kako sam i prvotno tražio, štoviše nikad nisam ni očekivao da ću to dobit.

:thumbsup:

Posted
sad sam došao iz servisa, reparirana 2100 kn, nova 3500 kn, po komadu.

ovaj iz cerovlja će ih ispitati danas, pa će mi javiti u toku dana. cijenu mi nije znao reći jer je rekao da ovisi u kakvom su stanju, što god to značilo, znam da je delphijeve naplatio 1100 kn/kom

Trebaš prijevoz do nekud ?

možeš birati: VW ili Citroen... :P

Posted

xsaru imam od meha, bio sam jutros u cerovlju s njom. vani -3°, a krama kuha na uzbrdici i grijanje ne radi (ne znam da li to zna), smrzo sam se ko pička, pratio više temperaturu nego cestu...tako da bi te molio da me poštediš francuza :D

btw, bira&ćapčići in the afternoon :pifouz9:

Posted (edited)

Ja sam se vozio cca mjesec dana sa vrijednostima kakve si ti imao. Ne znam sta se moze na dci-u dogodit, ali 1,9 TDI PD je to normalno gutao. S time da su meni dvije dizne bile lose.

Edited by _DEX_

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...