dejanR Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 2 hours ago, Kegalj said: Je li se to pilot u BMW-u napalio proc wrc na cesti da se moze hvalit u bertiji pa mu se obilo o glavu? Meni tako djeluje... Veli kolega taksista, da gdje god je bila wrc ekipa uvjek se na semaforu našao koji pametnjaković koji be se kao ganjao. 3 minutes ago, msporis said: https://www.index.hr/vijesti/clanak/prije-sudara-ogier-je-prosao-na-crveno-kaznjen-je-s-3000-kuna-i-oduzimanjem-vozacke/2271523.aspx?fbclid=IwAR15m_8j3U5a285tGHJR7I650gOi7cxt90FaN12TGMzc2UEMrYdbnjXuZYw Bome dosta bahat momak. Poznaš ga? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 4 minutes ago, dejanR said: Poznaš ga? Prošao mi je danas par puta kroz selo, ali nismo stigli popričati ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Druge godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Ali općenito, kad napraviš sudar, kreneš prek jednog policajca jer si kao drugog shvatio da smiješ ić, i onda još poslije namjerno prođeš na mrtvo crveno, jer eto tebi se žuri, ne znam kak to drugačije nazvat neg bahatim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Navodno je prije prošao na crveno. Ali ponavljam, organizatori... A vid ovo. https://www.vecernji.hr/vijesti/video-trkacem-automobilu-usred-voznje-ispao-kotac-decki-koji-su-ga-gledali-dobili-dobar-suvenir-1487332 Glavna vijest... Kako je svijet i ljudi otišli u kurac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fronius Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Ali općenito, kad napraviš sudar, kreneš prek jednog policajca jer si kao drugog shvatio da smiješ ić, i onda još poslije namjerno prođeš na mrtvo crveno, jer eto tebi se žuri, ne znam kak to drugačije nazvat neg bahatim. Budući da ni jedan pandur ne zna beknut ništa osim hrvatskog, očito nisu komunicirali. Međutim, iz tima su razgovarali s nekim iz MUPa koji zna valjda neki strani jezik i iz MUPa su javili ovim cestarima i tim je javio Ogiju da može ići. Ovaj pandur se pravio pametan. Po našem zakonu, ako je šteta samo materijalna, nema potrebe za uviđajem i policijom.E, sad, bahatost je druga priča. No, tak je ispalo kako jePoslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Očito je nešto u zraku s tim rallyem jer količina kretenizma na cesti za ovaj vikend je strašna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Ogier dobio kaznu od FIA, očekivano strože od naše policije ? Suspendiran jednu utrku i 5 iljki ojra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Dosta Sebastijana, pricajte malo o njemuPoslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Uspomena iz boxa Poslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 (edited) 43 minutes ago, Fronius said: Budući da ni jedan pandur ne zna beknut ništa osim hrvatskog, očito nisu komunicirali. Međutim, iz tima su razgovarali s nekim iz MUPa koji zna valjda neki strani jezik i iz MUPa su javili ovim cestarima i tim je javio Ogiju da može ići. Ovaj pandur se pravio pametan. Po našem zakonu, ako je šteta samo materijalna, nema potrebe za uviđajem i policijom. E, sad, bahatost je druga priča. No, tak je ispalo kako je Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Dramaturgija na najjace. Jos pun auto policajaca ne zna kako rijesiti problem kojeg zapravo nema. Gdje nema povreda se najnormalnije ispuni EU izvjesce i amen. Cemu sad rasprave oko nicega. Jebote kad idu neki nasi ministri i ostala banda prati ih po 2 auta, pale rotirke, voze se ko isusi vade palice kroz prozor, guraju ekipu van ceste, dizu pauci aute nebilli oni stigli na vrucu janjetinu i sad tu mali sudar pa treba od adama i eve krenuti s papirima. Nije da opravdavam da treba zgaziti policajca, ali 10 dana se prica o wrcu i on sad pokusava zaustaviti trkaca tj pokusava ga diskvalificirati napraviti milijunsku stetu nebili pokazao kak on svjesno i odgovorno obavlja svoj posao. A da je trebalo hapsiti nekog mafijasa i sl onda bi se zavuko u misju rupu kao o svaki drugi. Edited April 25, 2021 by marek1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Eto... Sve si napisao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 5 hours ago, Gabre said: To je sranje, ali njima je u interesu što prije u boks stići na servis, briefing, itd. Kad Ogier divlja po centru grada, prolazi kroz crvena svijetla, skrivi prometnu nesreću i napusti mjesto događaja, onda je to ok jer je u interesu što prije stići u boks, a kad ja skinem tablicu s motora i ne stanem policiji jer mi je u interesu provozati se, onda sam divljak i državni neprijatelj broj 1. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Dramaturgija na najjace. Jos pun auto policajaca ne zna kako rijesiti problem kojeg zapravo nema. Gdje nema povreda se najnormalnije ispuni EU izvjesce i amen. Cemu sad rasprave oko nicega. Jebote kad idu neki nasi ministri i ostala banda prati ih po 2 auta, pale rotirke, voze se ko isusi vade palice kroz prozor, guraju ekipu van ceste, dizu pauci autr nebilli oni stigli na vrucu janjetinu i sad tu mali sudar pa treba od adama i eve krenuti s papirima. Nije da opravdavam da treba zgaziti policajca, ali 10 dana se prica o wrcu i on sad pokusava zaustaviti trkaca tj pokusava ga diskvaloficirati napraviti milijunsku stetu nebili pokazo kak on svjeano i odgovorno obavlja svoj posao. A da je trebalo japsoti nekog mafijasa i sl onda bi se zavuko u misju rupu kao o svako drugi. Hvala na ovome, ne bi ni sam bolje napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 6 minutes ago, msporis said: Ogier dobio kaznu od FIA, očekivano strože od naše policije ? Suspendiran jednu utrku i 5 iljki ojra. Jesam ja lud, ali svi pisu da je suspendiran dok dokument od FIA-e kaze da je dobio jednu utrku uvjetno koja se aktivira ako prekrsi xyz pravilo prije 10 mjeseca 2021 ? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fronius Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Kad Ogier divlja po centru grada, prolazi kroz crvena svijetla, skrivi prometnu nesreću i napusti mjesto događaja, onda je to ok jer je u interesu što prije stići u boks, a kad ja skinem tablicu s motora i ne stanem policiji jer mi je u interesu provozati se, onda sam divljak i državni neprijatelj broj 1.Divljao nije sigurno, to ih jako kažnjavaju. Nesreću skrivio, to bi se dalo diskutirati. Mjesto događaja je napustio jel je policija to dozvolila. Znači, ostaje ti crveno. On recimo ima tablicu... Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 (edited) 19 minutes ago, File said: Jesam ja lud, ali svi pisu da je suspendiran dok dokument od FIA-e kaze da je dobio jednu utrku uvjetno koja se aktivira ako prekrsi xyz pravilo prije 10 mjeseca 2021 ? No one speaks english... Pitas ekipu tko zna njemacki, a oni " a joj samo to ne, nikako pohvatati to, to tesko, ali zato engleski da", a ovdje policajci svi samo njemacki... ?? Ovo da je dobio cistu trku suspenzije bi bilo malo zesci fail. Mislim da nebi bio smjesak na licu ? dok placa kaznu. Edited April 25, 2021 by marek1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 3 minutes ago, Fronius said: Divljao nije sigurno, to ih jako kažnjavaju. Nesreću skrivio, to bi se dalo diskutirati. Mjesto događaja je napustio jel je policija to dozvolila. Znači, ostaje ti crveno. On recimo ima tablicu... Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Nije uopće https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/svjetski-prvak-nakon-nesrece-u-zagrebu-prosao-kroz-crveno-kaznila-ga-i-hrvatska-policija-i-fia-15068121 Meni to divljanje ne smeta niti malo, samo mi je smiješno kako svi optužuju vozača BMWa i opravdavaju prestrojavanje bez provjere jer se radi o profesionalnom reli vozaču. Kako god, sreća što je prošlo bez žrtava, moglo je biti puno gore da su naletili na nekoga od snimatelja, ovako će se i po još nečemu pamtiti prvi reli u Hrvatskoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 (edited) Da, uvjetno je, ali novinarima to nije tak fensi za naslov pa taj dio izostave ? A igram se editiranja sa videima pa nisam ni ja upratio detalje... Edited April 25, 2021 by msporis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fronius Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Gle, taj auto nema nikakvu preglednost, retrovizori su ukrasnog karaktera i jebiga...Na kraju je sve to ispalo kak je ispalo. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marijan Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Btj, glavna vijest po cijelom hr internetu je Ogierova nesreća, WRC Croatia je nebitna. Ne zaslužujemo mi idući WRC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 25, 2021 Author Share Posted April 25, 2021 39 minutes ago, File said: Jesam ja lud, ali svi pisu da je suspendiran dok dokument od FIA-e kaze da je dobio jednu utrku uvjetno koja se aktivira ako prekrsi xyz pravilo prije 10 mjeseca 2021 ? https://dirtfish.com/rally/wrc/ogier-handed-suspended-event-ban-for-croatia-incident/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 Nego, što sam spomenuo za razliku između SS18 i SS20 (Power Stage i ujedno zadnji brzinac). Primjetite razliku u tome koliko stišću... SS18 SS20 (Wolf Power Stage) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted April 25, 2021 Share Posted April 25, 2021 9 minutes ago, Marijan said: Btj, glavna vijest po cijelom hr internetu je Ogierova nesreća, WRC Croatia je nebitna. Ne zaslužujemo mi idući WRC. Pa i ne bih baš rekao, koliko vidim po snimkama, ogromna je posjećenost, Facebook i Instagram gore od Storya s relija, i oni koje interesira, i oni koje ne su došli popratiti, i staro i mlado. Baš me interesira kakav je dojam tvorničkih momčadi na organizaciju kao i sam reli. Meni je krivo ko psu što nisam uspio organizirati se za otići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by ND4SPD,
Croatia Rally 2021 Special Stages
Recommended by ND4SPD
6 reactions
Go to this post
Posted by ND4SPD,
Itinerar, mape WRC Croatia 2022!
Recommended by ND4SPD
4 reactions
Go to this post
Please sign in to comment