Jump to content

WRC u Hrvatskoj!

ND4SPD

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Kolko vidim dionice su podjednake kao i prošle god. Dio izbačen, dio je nov al sve skupa 70% isto. Ako netko ima volje savjet napisat gdje ići u subotu u Ka županiji? Prednost ima neka jednostavnija varijanta jer bum cijeli petak na Žumberku ionak..

38 minutes ago, dexter said:

Kolko vidim dionice su podjednake kao i prošle god. Dio izbačen, dio je nov al sve skupa 70% isto. Ako netko ima volje savjet napisat gdje ići u subotu u Ka županiji? Prednost ima neka jednostavnija varijanta jer bum cijeli petak na Žumberku ionak..

Ja sam lani bio na Jaškovom i bilo odlično, nije preteško za doć na lokaciju, skok je, a prekrasna velika bregovita livada (dođe ko tribine) na suncu, idealnije ne može. 

Mislim da ću i ove godine tamo, u Kumrovcu imam poziciju na skoku već zacementiranu, sad ostaje jedino još iskopat za petak poziciju... Platak me isto zanima ko i Sašu, to čekam vidjet mapu i snimku što puste na Youtube obično, sa snimanja staze, 

• Thanks 1

5 minutes ago, msporis said:

Ja sam lani bio na Jaškovom i bilo odlično, nije preteško za doć na lokaciju, skok je, a prekrasna velika bregovita livada (dođe ko tribine) na suncu, idealnije ne može. 

Mislim da ću i ove godine tamo, u Kumrovcu imam poziciju na skoku već zacementiranu, sad ostaje jedino još iskopat za petak poziciju... Platak me isto zanima ko i Sašu, to čekam vidjet mapu i snimku što puste na Youtube obično, sa snimanja staze, 

E to se traži, hvala ti!

On 22. 02. 2022. at 10:50, msporis said:

Jel zna sad netko iz iskustva gdje su najbolji pogledi, tj jumpovi, pune brzine. Mislim ono najatraktivnija mjesta i da ovdje mozda stavi lokaciju na karti gdje bi to bilo i kako najlakse doci neki hint recimo. 

Prve godine nije bilo takvih info, ali smo mi pregledavali ove snimke što stave iz civilnog auta, pa gledali gdje bi moglo bit fora. A onda probijanje kroz šipražje do tamo, ako nema drugog načina, a često nema, osim ako si baš na početku/kraju brzinca, pa možeš pristupiti redovnom cestom. 

Ne znam da li će ove godine staviti oznake gdje su najpopularnija mjesta, ali ako i ne, po formumima ćeš saznat za lokacije, plus po slikama ako imaju location tag, a u krajnju ruku, ne znam jel WRC ima ko i F1 da možeš pogledat kompletne on-boardove sa WRC TV pretplatom, pa si nađeš najbolja mjesta. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...