Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Kolko vidim dionice su podjednake kao i prošle god. Dio izbačen, dio je nov al sve skupa 70% isto. Ako netko ima volje savjet napisat gdje ići u subotu u Ka županiji? Prednost ima neka jednostavnija varijanta jer bum cijeli petak na Žumberku ionak..

Posted
38 minutes ago, dexter said:

Kolko vidim dionice su podjednake kao i prošle god. Dio izbačen, dio je nov al sve skupa 70% isto. Ako netko ima volje savjet napisat gdje ići u subotu u Ka županiji? Prednost ima neka jednostavnija varijanta jer bum cijeli petak na Žumberku ionak..

Ja sam lani bio na Jaškovom i bilo odlično, nije preteško za doć na lokaciju, skok je, a prekrasna velika bregovita livada (dođe ko tribine) na suncu, idealnije ne može. 

Mislim da ću i ove godine tamo, u Kumrovcu imam poziciju na skoku već zacementiranu, sad ostaje jedino još iskopat za petak poziciju... Platak me isto zanima ko i Sašu, to čekam vidjet mapu i snimku što puste na Youtube obično, sa snimanja staze, 

• Thanks 1
Posted
5 minutes ago, msporis said:

Ja sam lani bio na Jaškovom i bilo odlično, nije preteško za doć na lokaciju, skok je, a prekrasna velika bregovita livada (dođe ko tribine) na suncu, idealnije ne može. 

Mislim da ću i ove godine tamo, u Kumrovcu imam poziciju na skoku već zacementiranu, sad ostaje jedino još iskopat za petak poziciju... Platak me isto zanima ko i Sašu, to čekam vidjet mapu i snimku što puste na Youtube obično, sa snimanja staze, 

E to se traži, hvala ti!

Posted
3 hours ago, Joe said:

Kak ce oni biti i na Platku i u Ka skoro u isto vrijeme?

pa od Platka do Ka si za sat vremena... Platak ispeglaju tih 15km za manje od 10min... i lagano transfer mode do Duge Rese. 

Posted

Ma kuzim ja to, ali mi je to nekak na knap... Koliko ce biti ekipe okolo, na cesti, pa to ce biti malo zesce probijanje....

Posted

amo ekipa sa juga nekakav group visit. amo se družit jebemu.
teška nostalgija me oprala

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

• Like 1
Posted
18 hours ago, Xman said:

Steta kaj su Sljeme maknuli

Grad se boji lošeg PR-a kad zbog navale gledatelja na novu žičaru ista crkne ?

Posted
On 2/22/2022 at 8:52 PM, Vila said:

amo ekipa sa juga nekakav group visit. amo se družit jebemu.
teška nostalgija me oprala

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

ja idem

• Like 1
Posted
On 22. 02. 2022. at 10:50, msporis said:

Jel zna sad netko iz iskustva gdje su najbolji pogledi, tj jumpovi, pune brzine. Mislim ono najatraktivnija mjesta i da ovdje mozda stavi lokaciju na karti gdje bi to bilo i kako najlakse doci neki hint recimo. 

Posted

Prve godine nije bilo takvih info, ali smo mi pregledavali ove snimke što stave iz civilnog auta, pa gledali gdje bi moglo bit fora. A onda probijanje kroz šipražje do tamo, ako nema drugog načina, a često nema, osim ako si baš na početku/kraju brzinca, pa možeš pristupiti redovnom cestom. 

Ne znam da li će ove godine staviti oznake gdje su najpopularnija mjesta, ali ako i ne, po formumima ćeš saznat za lokacije, plus po slikama ako imaju location tag, a u krajnju ruku, ne znam jel WRC ima ko i F1 da možeš pogledat kompletne on-boardove sa WRC TV pretplatom, pa si nađeš najbolja mjesta. 

Posted

Koja je bila lokacija kod Karlovca, gdje se prelazila Dobra?... Bila je ona dolina/livada gdje je stajala ekipa, pa prelazak preko mosta i onda prolazak iznad te livade.... a sve je vidljivo s te livade....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...