Tomica93 Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 taj bi cuo samo poklopljen poziv od mene, nakon takve izjave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 Ovakve stvari molim pisati otvoreno, šta imamo od toga ‘mogao bih svašta reci’ ali necu?? Upozori kolege, neka se napise šta ko radi krivo i lose i nelegalno, neka taj izgubi mušterije, nek propadne jer je zaslužio - jebote guranje pod tepih, pravo hrvatsko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted August 10, 2017 Author Share Posted August 10, 2017 Pa mislim da je dovoljno sta sam napisao. Vjerujem da cete shvatit poantu i poruku da tamo ne idete zbog gazde. Zasto da sad pisem ovdje nesto sta mi je rekao radnik,a njemu gazda,pa da netko sa foruma to pokaze gazdi? I da radnik dobije otkaz bez veze. Nemate moju preporuku zbog gazde. Simple as that. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 ko ga jebe, nek se isfiltrira šljam i prevaranti..preporuke su u bilo kojoj branši nezahvalna stvar, drago mi je da si riješio, ja sam planirao uskoro tamo jer sam imao pozitivno iskustvo i tamo bezbolno riješio problem, no ipak ne budem..što se tiče ovog rekao, ne rekao, mogao si to s malo više taktike odigrat, al dobro sad.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Punjenje klime povoljnije ? Zvao sam turek di sam stalno punio al cijena je otisla jako gore pa me zanima dal ima di jos ko nekoga Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Mislim da je @chipani punio i auto klime... Ili on samo radi klime za kucu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Punjenje klime povoljnije ? Zvao sam turek di sam stalno punio al cijena je otisla jako gore pa me zanima dal ima di jos ko nekoga Sent from my iPhone using TapatalkMa daj? Koliko je sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Ma daj? Koliko je sad?450 Svi su digli , plin poskupio kao Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Sa 150 na 450? Mora da je grdo poskupio plin. Sent from my RNE-L01 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Garden Mall dole di su gume 250kn prosle godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Da, plin je otisao pk gore! Šogi ugradjuje klime pa mi je rekao Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 pun k je poskupio plin, 3-4 puta skuplji je sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Molydon je imao normalne cijene pred 2 tjedna. Neznam kako je sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 (edited) 4 hours ago, _DEX_ said: Sa 150 na 450? Mora da je grdo poskupio plin. Sent from my RNE-L01 using Tapatalk Sa 1150 na 2790 i to zato jer su masovno poceli gurat R134A umjesto R1234YF Edited April 4, 2018 by zivac Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Sa 1150 na 2790 i to zato jer su masovno poceli gurat R134A umjesto R1234YFUzas Sent from my RNE-L01 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Sad bu jos vise krama s full top max opremom na njuskalu s klimom koja sigurno radi ali samo treba napunit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Sad bu jos vise krama s full top max opremom na njuskalu s klimom koja sigurno radi ali samo treba napunitDa je klima ispravna napunili bi je oni kostalo to 150 ili 450. Onda bi velikim slovma pisalo KLIMA ISPRAVNA!!! Sent from my RNE-L01 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Kakvo je stanje kod onog lika u Draganicu? On je uvijek imao ful korektne cijeneKad smo vev kod njega jel ima netko broj? Obicno se kod njega moglo samo ako se narucilo tjedan dva ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 1 hour ago, File said: Kakvo je stanje kod onog lika u Draganicu? On je uvijek imao ful korektne cijene Kad smo vev kod njega jel ima netko broj? Obicno se kod njega moglo samo ako se narucilo tjedan dva ranije 047-715-998 091-262-0092 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Policnakvadrat1 Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Danas bio kod Kišura i cijena je 250kn komplet servis vakumiranje sustava i dopuna plina i ulja ako treba aparat spojen cca 40min pa još dezinfekcija ozonom unutrašnjosti...požurite dok nije gužva....Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Također danas bio; ful usluga sve kako je post iznad napisano. U cijeni je isto tako dezinfekcija ozonom plus pjena u otvore ventilacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 U zagrebu u cepelinu je 350Sent from my SM-G955F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Pozdrav može preporuka gdi napuniti ovaj novi plin R1234 YF dali mogu negdje dati onaj stari plin u ovaj sistem? Radi se o daciji sandero 2018g Prošle godine su mi na capturu u ovaštenom renault servisu naplatili 1500 kn za taj novi plin Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoSi79 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 1 hour ago, Ruby said: Pozdrav može preporuka gdi napuniti ovaj novi plin R1234 YF dali mogu negdje dati onaj stari plin u ovaj sistem? Radi se o daciji sandero 2018g Prošle godine su mi na capturu u ovaštenom renault servisu naplatili 1500 kn za taj novi plin cuo sam od vise ljudi da su bacili taj neekoloski YF van i stavili ovaj jeftini bez nekih problema, bitno je napravit komplet flush sistema, ako ima netko strucan s pouzdanim informacijama nek javi... ja na srecu jos uvek imam aute sa starim plinom original Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now