turbonetics Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Pozdrav svima Imam problema s kvacilom, set je fiksni 230mm sa 20V HGT koji testirano drzi oko 350nm. Eh sad posto auto ima oko 200hp i cca 400nm kvacilo klize skroz na skroz. Uradio bih lamelu,ali ne znam da li odabrati kevlar ili sinter,obicna feroda ne drzi. Auto je Punto JTD 1.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Jaču korpu stavi. Druga vrsta obloge lamele ti neće pomoći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbonetics Posted February 13, 2019 Author Share Posted February 13, 2019 Nema za naci,bar kod nas. Ja sam na svog 330nm stavio neku varijantu polukevlara i drzi bez problema,originalna je klizala. Eh sad posto je isti set (tip) na drugom puntu sa fabrickom lamelom omisljam se da li polukevlar kevlar ili sinter.Mislim da je korpa oke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 e dobra tema i ja imam slican problem. serijski moment 268, mapiran 430nm (benzinac) imao sam sinter lamelu ali majstori nisu stavili korpu nego samo lamelu i kad je krenulo klizat lagano nisam znao da je to unutra i uzeo oem. rezultat slijedeci: lamela zamasnjak potisna ploca sad vec treću godinu vozim na stock lameli ali oko 3500 proklize u 4 i 5 i 6 . prije i poslje toga ne kliže i drži moment. očito ga bas taj nagli peak zajebava malo dopisivanja sa sachs performance jer sam im slao slike i upit: " To make a long story short, here a few short facts and my opinion. - The friction surface of the OE Cover looks not too bad, but I can imagine, that the Cover doesn´t have enough clamping force, for the Performance Racing Disc, you know. The organic Disc can handle in combination with the compatible Sachs Performance Cover an torque of 410NM. So I think this should be fine for your power up to 430NM . The Sinter Pad Disc can ''damage'' your OEM flywheel more than a organic one, because the friction material is harder and therefore the wear of the flywheel is also higher, you know. reglin perfomance mi za istu tu lamelu tvrdi we have tested the clutch with 450Nm without any problems. lagano buksam pare za nešto jače ali isto ne znam što. da li pojacanu organsku plus korpa pojacana. ili pak sinter plus korpa i miran za uvijek ali to je ubijacina za kilometre koje radim i bojim se za zamajac. bilo je bas grdo voziti, jako tvdo a da je još korpa mislim da bi bilo puno puno gore. a i mislim da i zbog sintera bas je zamajac ovako izgledao problem je da svi vele ma držat će i tih 430 kao iako navode 410 nm. meni to nije utjeha jer ako stavim pojacanu organsku lamelu + korpu i prokliže sve ću zapalit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 helix puna lamela i korpa. drzi 500+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 3 minutes ago, Dario said: helix puna lamela i korpa. drzi 500+ ovisi o autu i veličini same lamele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbonetics Posted February 13, 2019 Author Share Posted February 13, 2019 Hvala svima na odgovorima, znam da sinter spali to sve,zato mi se i ne radi. Eh sad imam dvije opcije kevlar ili nesto izmedju evo slika. Kevlar ili ovo polukevlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Kevlar preskoci, ja sam ga sa neki 420nm ubio u 1000 km Sachs performance korpa/lamel deklarirano drzi 580nm, proklizavao na 520nm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Ja sam na integralki imao OMP car performance kit (korpu i lamelu)... Drži izvrsno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbonetics Posted February 13, 2019 Author Share Posted February 13, 2019 A nista probat cu ovaj g95 materijal,pa sta bude bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Daj preraditi korpu i organska lamela, meni bar se ponasa najbolje od svih internet “stage 1” kitova, a pedala mozda cak i meksa od originalaDeda u sv nedelji mi je slagaoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 1 hour ago, Tomica93 said: Daj preraditi korpu i organska lamela, meni bar se ponasa najbolje od svih internet “stage 1” kitova, a pedala mozda cak i meksa od originala Deda u sv nedelji mi je slagao Sent from my iPhone using Tapatalk Apsolutno Jaka/jaca korpa sa dobrom organskom lamelom, ..................to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 2 hours ago, Unknown said: ovisi o autu i veličini same lamele. vecina njihovih kitova, pogledaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 (edited) Sta rade na korpi da je ojacaju? Meni serijska korpa ima 7500 N i pull tip je i 235mm Edited February 13, 2019 by kutija Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Stave jacu dijafragmu, ili stave 2 dijafragme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Dokle mogu ici tako? Jel ova moja serijska sa 7500 N je vec dosta jaka. Jel mjere kako koliko je ojacaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Dokle mogu ici tako? Jel ova moja serijska sa 7500 N je vec dosta jaka. Jel mjere kako koliko je ojacaju?Naravno da mjereMoja prije je bila 705kg, nakon ojacavanja je bila 968kgSent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Ok. Znaci moja sada ima serijski 764 kg i to bi onda moglo ic 30% gore. Kolika ti je razlika bila na pedali nakon ojacavanja? I da li ima veze da li je korpa pull ili push ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanL Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 I ako moze neki kontakt firme koja to radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Ok. Znaci moja sada ima serijski 764 kg i to bi onda moglo ic 30% gore. Kolika ti je razlika bila na pedali nakon ojacavanja? I da li ima veze da li je korpa pull ili push ?Rekao bi cak i mekse nakonOvjasnjavao mi je da je mijenjao poluge nestoSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerowaf Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 (edited) U Sv. Nedelji mi je čovjek pojačao korpu i presvukao lamelu nekim svojim materijalom. 20-ak tkm kasnije još sve drži. 1.9tdi, lamela 228 mm, oko 410 - 415 Nm. Kad dođem kući ću pokušati naći kontakt jer sad ne mogu. Edit:Ja sam došao sa željom da mi napravi lamelu sa 5 pera i nekim materijalom kojeg uspoređuju sa sinterom, ali navodno ne masakrira zamašnjak. Ne mogu se sad sjetiti naziva. Možda sintex? Vidjet ću kad dođem kući. Uglavnom, ja sam htio lamelu sa perima i tim materijalom, a on me pitao što radim s autom. Kad sam opisao uvjerio me je da je lamela sa sintexom(valjda se tako zove) i perima overkill za mene. Edited February 14, 2019 by zerowaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 http://www.rep-clutch.com/hr/remont-servis i meni su radili za 106 je li netko tamo reparirao dvomaseni zamašnjak? iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Mene isto zanima to ojačavanje korpe i presvlačenje lamele. Serijski kliže u 4,5,6 brzini, stavio novi kit (zamašnjak je dobar još) i opet kita nakon 1500km. Sad bi ovaj prvi set što imam original dao pojačati. To je ova firma remont? Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbonetics Posted February 14, 2019 Author Share Posted February 14, 2019 Zna li ko koliko kosta ojacanje korpe u zg,ako se bude moralo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerowaf Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Pronašao sam gdje sam radio svoje kvačilo. Firma se zove Rewiss. Mail je rewissclutch@gmail.com Web: http://www.rep-clutch.com/hr/reparacija-obnova/obloge-lamela Telefon: 095/827-5201, Dalibor Mene je ojačavanje korpe za PD100 i nova obloga lamele izašlo ako se dobro sjećam 900 ili 950 kuna. Sjećam se da sam ostavio 1000 i nisam htio kusur. Samo ojačavanje korpe bi po sjećanju bilo možda 600 do 700 kuna. Rade otac i sin. Mislim da možeš tražiti i olakšavanje i balansiranja zamašnjaka. Ja sam zamolio da mi balansiraju zamašnjak zajedno s korpom i lamelom. Nemama pojma radi li se to inače, ali me bar nisu ismijali. Ako hoćeš sintex ili sinter broncu trebaš dati staru lamelu po kojoj će napraviti lamelu sa željenim brojem pera (ili se to kaže krakova?). Mislim da je cijena sintexa bila negdje 50 do 70 kuna po pločici, ali ionako je najbolje njih pitati. Ja govorim po sjećanju, a čak i da se točno sjećam ne znam je li došlo do promjene cijena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now