Dario Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 19 minutes ago, Top00 said: Nista sta malo kamuflaze alu izolacije, plasticnih zastita i sl. ne moze rijesit...osim ako ne patis od sarenila i blink-blink efekta ispod haube. Alu zastita preko ispusne, bov na nevidljivo mjesto, airbox, odozdo je ionako plasticna zastita i ne kuzi se...maknit sarene boje i ne pita nitko nista 100%? prolaze sarene boje ? ja imam komplet usis atestiran, sa plavim vakum crijevima i plava je od airboxa na turbo i blow off je vidljiv i nije nikakav problem bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 da sarene boje al pogle ti ispusnu granu bokte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 16 hours ago, Ozy said: da sarene boje al pogle ti ispusnu granu bokte to se rjesi sa heat shieldom. pola novih auta ima HS ko pola motornog prostora Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Ova tozla grana se bez problema atestira u cvh (ciganska vozila hrvatske) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted November 17, 2020 Author Share Posted November 17, 2020 7 hours ago, Dario said: to se rjesi sa heat shieldom. pola novih auta ima HS ko pola motornog prostora Imam heat shield koji je Mille napravio, lako ga motniram gore i grana se neće vidjeti. To nije neki problem, a i ostale sitnice se realno dosta lako mogu privremeno skinuti / prikriti. Ajmo još jednom, ima netko kontakt od Birta da se malo s njime konzultiram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 On 11/15/2020 at 6:02 PM, 2fast said: Mene cudi da pitas takve stvari na forumu. Sto vise, ponudi ti se pomoc iz "prve ruke" i ti preko svega toga predjes, kako bi dalmatinci rekli, ..... samo tako. Ali, sretno ti bilo s tim "izvorom". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Mene cudi da pitas takve stvari na forumu. Sto vise, ponudi ti se pomoc iz "prve ruke" i ti preko svega toga predjes, kako bi dalmatinci rekli, ..... samo tako. Ali, sretno ti bilo s tim "izvorom". Ne , nego izgleda da nije cuo sta je htio cuti.Izgleda da ekipa tu misli da kontrolori u STP ili decki u CVH nemaju Google da vide kako izgleda serijski motor pa ce im mazat oci heat shiedlovima.A ja budala sta se uopce trudim dat info iz prve ruke Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 A ja jos veca sta sam te spomenuo. Necu vise nikad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 A ja jos veca sta sam te spomenuo. Necu vise nikad! Oprosteno ti je Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 nemam kaj dodati osim sretno i javi kako proslo. mene najvise zanima ovaj dio oko kocnica jer bih uzeo brembo kljesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 (edited) Kakva je situacija s atestiranjem distanci? Išao bih na 15 mm u kombinaciji s dužim vidama. Pretpostavljam da moraju biti od brendiranog proizvođača. Atestirao bih distance i opruge, za opruge mi je jasan postupak. Hvala! Edited December 4, 2020 by DiscoVolante Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 ja imao TUV sa sobom, imam eibach. pa me pito jel mjenjam cesto. reko sam na ljetnim imam na zimskim ne. a kao onda necemo nist upisivat. pa ti reci ko tu koga hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Par meni aktualnih pitanja: Kako atestirati straznji lonac bez papira? Kad kazem bez papira, onda mislim na to da nema tuv i lonac je univerzalan, stoga ide na bilo koje vozilo. Ima neku identifikaciju na sebi. Konkretno, rijec je o xforce loncu. Da li je netko vec radio tako nesto? Takodjer, da li je netko atestirao aftermarket katalizator (200 cell), ako da koji? Sto je sa cijevima, custom slozen auspuh na vband, da li to isto radi neke probleme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Ako zadnji lonac ima na sebi serijski broj, mozes u bilo kojeg auspuhara koji ima dobre volje izvući potvrdu da ti je ugradio auspuh i s tim mozes na atest, s tim da se opet gleda da ne prelazi xy db. U mene je decat fi 70, samo zadnji lonac serijski i prolazi, dok god je eko test uredan. Tako da ako atestiras samo zadnji lonac, moguce je da ti za ostatak nista nece ni reci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Lastovcic + HJS kat i nemas brigePoslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Kad smo već kod atesta...kako atestirati dodatne spojlere, lipove, splittere? većina ih nema TuV... Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Ok, hvala. Lonac ima neke oznake, probam naci nekoga onda za potvrdu. Takodjer, ne znam kako je sad s tim klapnama na auspusima i legalnosti, koliko sam ja skuzio to se moze atestirat ili se varam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungleboy Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 On 16. 11. 2020. at 13:10, Rallye VR6 said: Treba ti samo jos ispis sa stelanja trapa , ta dva papira predas , auto se poslika , posalje u CVH i kroz dan-dva dobijes papire. Pod uvjetom da je ostatak auta serijski Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Pitanje u vezi atesta opruga... uzeo bi Eibach Pro Kit sa kojim dobijem TUV. I uz to moram imati ispis sa špura. Da li treba još nešto osim toga? Neki elaborat ili račun od servisa di sam ugrđivao opruge? I pitanje u vezi atesta farova. Recimo uzmem zamjenski far sa oznakom E4. Da li to prolazi? I koji papiri trebaju za to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 10 hours ago, jungleboy said: Pitanje u vezi atesta opruga... uzeo bi Eibach Pro Kit sa kojim dobijem TUV. I uz to moram imati ispis sa špura. Da li treba još nešto osim toga? Neki elaborat ili račun od servisa di sam ugrđivao opruge? I pitanje u vezi atesta farova. Recimo uzmem zamjenski far sa oznakom E4. Da li to prolazi? I koji papiri trebaju za to? Trebas još potvrdu o ugradnji koju možeš i sam napisati,znaci ne treba bit iz ovlaštenog servisa.Napišeš da si na auto(broj šasije,model,motorizacija itd.) ugradio opruge(upišeš broj opruga) te za koji su auto namjenjene i ispod se potpišeš.Meni je tako prošlo bez problema kad sam gewinde atestirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarmaguru Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Nedavno sam gewinde atestirao, pretpostavljam da je isto za opruge. Trebaš poslikat sve kataloške, TÜV, optika i potvrda da je netko ovlašten ugradio - automehaničar, štambilj i potpis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Ja sam atestirao pro kit opruge.Trebao mi je papir sa špura i tuv.Ni racun od optike ni racun od opruga ni potvrda o ugradnji mi nije trebala.Poslano sa mog M2007J3SY koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Isto iskustvo kao i @Srele_St Namontiro, odradio optiku i prijavio atest. Na atestu napeljan na navoz, puni lijevi da vide da nigdje ne zapinje, poslikani brojevi, skenirani papiri i za dva dana stiglo riješenje. Bilstein gewinde + Whiteline RARB (koji imao TUV za drugi model auta, Astra G, a oni mi ju upisali na Astru H... ? ) Nikakve izjave i računi od ugradnje nisu trebali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungleboy Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 Znači negdje traže račun od ugradnje negdje ne.... Kako ide sa farovima? Zamjenski far koji ima E4 oznaku? Da li tu treba nešto posebno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 14 hours ago, Kic said: Isto iskustvo kao i @Srele_St Namontiro, odradio optiku i prijavio atest. Na atestu napeljan na navoz, puni lijevi da vide da nigdje ne zapinje, poslikani brojevi, skenirani papiri i za dva dana stiglo riješenje. Bilstein gewinde + Whiteline RARB (koji imao TUV za drugi model auta, Astra G, a oni mi ju upisali na Astru H... ? ) Nikakve izjave i računi od ugradnje nisu trebali. To je islo pod veliki ili mali atest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narimiran Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 (edited) 1 hour ago, Top00 said: To je islo pod veliki ili mali atest? To je veliki. (I kod mene isto iskustvo kao @Kic i @Srele_St - samo ispis s optike + TUV) Edited September 25, 2021 by narimiran 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now