Jump to content

Preporuka autolimar?

pacey

Recommended Posts

4 hours ago, DiscoVolante said:
4 hours ago, BM0021 said:
Pa to kad pročitaš nije uvoz, hr auto onda odmah tražiš dalje emoji1.png emoji16.png meni drži uvoz nego hr auto lupetan po rupama i ležećima i servisiran samo kad upali check engine emoji1787.png

Samo što malo tko uvozi aute bez greške, većinom su to manji karamboli i mehanički problemi koji se puno jeftinije riješe na Balkanu.

Bolje i to da su strajfana vrata ili branik malo klepit (naravno uz uvjet da je samo to a ne da je zdrobljen propisno) nego kad nije nista pa skinu mrtvo hladno par sto tisuca km sa sata..

5 hours ago, BM0021 said:

Jel u UK jos uvijek pravilo kad se jednom isplati totalka nema više rege te šasije i bok? Po meni jedino pošteno.

Totalka i nije za registraciju su dva pojma.

I kod nas postoji i jedan i drugi.

npr s totalkom je bzv....moji razbili berlinga prije mjesec dana...berlingo 2014...kaj vrijedi 45 kkn bez pdva cca

farovi,branik,maska,nosaci branika,lijevi blatobrani....killeri,krakovi i to netaknuto,znaci limarije nema,sve na saraf promijenis...steta 27kkn s pdvom,htjeli su mi gurati totalku,rijesio sam normalno da plate popravak...al totalka i teh ispravnost vozila realno bas i nisu tak vezani.

2 hours ago, Alfa_gtv said:

Bolje i to da su strajfana vrata ili branik malo klepit (naravno uz uvjet da je samo to a ne da je zdrobljen propisno) nego kad nije nista pa skinu mrtvo hladno par sto tisuca km sa sata..

Samo što uglavnom u kompletu ide sve navedeno. Akcija 2+1 gratis.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Da oživim malo temu:

Ekipa koje limare u Zg i okolica znate da imaju pošten stol za ravnanje... ?

Moram istegnut jednu šasiju koja je malo dobila pa trebam nekog kome nije strano malo poigrat se s time...

• 9 months later...

Bar ovdje je situacija da se nitko ne želi zajebavati sa starim kantama, brušenjem ruzine i varenjem jer je lakše promjeniti branik, blatobran i far i bez previše muke obaviti posao.

Iz tog razloga se većinom bubaju ogromne cifre kako bi se odbili potencijalni klijenti, jer uglavnom se nema niti volje ni vremena da bi se netko detaljno posvetio tome.

18 minutes ago, DiscoVolante said:

Bar ovdje je situacija da se nitko ne želi zajebavati sa starim kantama, brušenjem ruzine i varenjem jer je lakše promjeniti branik, blatobran i far i bez previše muke obaviti posao.

Iz tog razloga se većinom bubaju ogromne cifre kako bi se odbili potencijalni klijenti, jer uglavnom se nema niti volje ni vremena da bi se netko detaljno posvetio tome.

i na sve to još dodaj da većina ljudi koji bi htjeli složit sebi neki stari auto

nisu svjesni koliko prava restauracija na kraju košta ...

jer kad ga ide slagat i nabavljat dijelove onda je to stara kocka/buba ( karikiram samo )

a kada ga završi  onda je eto mint minteva od oldtimera...

imao sam priliku sterat s dvorišta lika kojem je bilo puno dat 200kuna za vilicu od 2002 bmw

da sam barem bio lihvar i tražio ga nekaj puno,

al za ispravnu vilicu je rekao da mu je 200 kuna puno...

ja sam se opekao na Fiesti izborom krivog limara,

bio je ok za to kaj je al ne nažalost za takav posao

naravno da mi je "projekt" u startu bio osuđen na propast zbog mojeg ciganjenja u startu i odabira njega...

nije ni čudo da njemu ni bila gužva kao drugima koji valjaju...

Edited by 13DM
  • Like 1

Na zalost, tak je kak velite. Limari su se pogospodili, na zalost po nas ali u logicki za njih.

Jos na to cinjenica da i njih fali i svi su prekrcani poslom.

Uvjek je bilo jasno da oni "najbolji" kostaju al di je onaj srednji rang, oni sta u manjim radionama rade popravke jer nemaju ni uvjete ni klijentelu da sad citave cetvrtine auta prepunktiravaju i spajaju, ne mogu svi bit gospoda, moro bi neko bit i u moru drlja no ispada da toga vise nema. Da neko nakon radnog vremena uzme auto i napravi posao za nas skrte ili sirotinjske entuzijaste ?

3 hours ago, DarioCarArt said:

Frend je dobio ponudu u GT Performance za E36, izmjena pragova i komplet saniranje podvozja 4000€, tako da eto, oni rade podvozja ?

Koliko bi to trebalo koštati?

Pakleni posao, koji je odraditi dobro poprilično izazovno.

Prijatelju je napravljena limarija i lakiranje, baš za e36, 25000 Kn bez dijelova i računa. I dnevnica ispadne oko 400 Kn majstoru...tako da...

26 minutes ago, Nero said:

Prijatelju je napravljena limarija i lakiranje, baš za e36, 25000 Kn bez dijelova i računa. I dnevnica ispadne oko 400 Kn majstoru...tako da...

I šta toj dnevnici fali??

8 hours ago, Nero said:

Otišao svijet u kurac. Ja sa za svoj BMW 2002 ne tako davne 2012. platio 4000 EUR ruke za kompletnu limariju, dakle sve na autu s izradom nove limarije što je trebalo, otpunktiravanjem svih spojeva i saniranjem, i kompletnim lakiranjem. Sve ovo bez dijelova i materijala.

• Like 1

ako je 25000 kn skidanje hrđe i priprema + lakiranje, to je ok cijena. neki dan sam vidio u renfault grupi na faceu, lik se kurči kako je radio veliki servis + zamjena egr-a na meganeu ili laguni i stavi račun di je 10 sati po 200 kn za ruke ?

jebemti, ako 10 sati mijenjaš ulje, zupčasti i egr, onda ti je bolje da si nađeš drugo zanimanje

11 hours ago, Nero said:

i koji je k radio 60dana? jao

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...