Raptor6767 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Mozemo pricati kaj hocemo....ali jedino pitanje je koliko si isao...Pa da...i fora je usporediti vremena...i (smijat se) izgovore(ima). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 (edited) 10 hours ago, MarioST said: Koja vremena rade ? Mislim da je @NOkru radio 1.46.xxx sa novim RSom taj dan, a ovaj desno, nemam pojma. Ali vidiš mu po prednjem braniku da je brži, nije pederčina za volanom, ovo je pravi jebač neki, a ne metro/timbersexual kao Nokru. Edited May 28, 2020 by Raptor6767 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 (edited) Za te kojima vrijeme uopće nije bitno, a idu juriti na Grobnik, bi trebali uvesti posebnu legero grupu da ne smetaju ostalima ?. Naravno, nemam baš ništa protiv takvih, osim kad mi uđu u putanju dok hlade kočnice i auto, ali npr. mene niste mogli vidjeti na Grobniku dok nisam auto 100% pripremio da radi neko iole vrijedno vrijeme, sramotiti se bome nisam išao ?. A sad poboljšavam i sebe i auto, tako da se naravno ne mogu svrstati u kategoriju "idem dolje bezveze iz gušta". Idem zbog svega, druženja, guštanja, skidanja sekundi itd. i to me čini sretnim BTW evo još malo materijala (moje trenutno najbolje vrijeme, GPS je poblesavio, zanemarite brzinu u 3. krugu, vrijeme je provjereno i ručno okinuto frame by frame tako da je preciznije od GPS-a) Quote 2 fast laps with my Audi S3 8P Stage 4 & 2x Porsche GT2 RS, 1st one with driver that wanted to pass me in an entry of S chicane, which really confused me, and 2nd one with driver that I didn't let pass me till the straight line when he passed me like I was driving a 200HP car :). Though, this resulted with so far my best lap time of 1:42.261 ! Thank you Porsche In this video car was running on moderate power at ~ 1.5/1.6 bar (eboost2) without WMI with approx 450HP. Outside temperature 24c and lot of sun. Edited May 28, 2020 by Mario_S3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 10 hours ago, MarioST said: Koja vremena rade ? Stari nemam pojma, ja sam vozio 1,46 na obicnim gumama (Michelin 4S) 7 hours ago, epicuser said: da radi 3 minute bolio bi me K. neznam cemu opsesija sa tim vremenima? sta znaci nekome ko nije vlasnik tog auta kolko je vozio ? treba znat gustat, a ne pazis na vremena Sve 5. Ja dolazim na Grobnik gustat, ne skidat desetinke.....i boli me kifla sto netko drugi sa Focusom RS moze ici 3 sekunde brze. Da hocu ganjat sekunde, onda bi stavio poluslik, cambere i slicno Ovako, odvozim 40 krugova.....onda popijem kafu u Opatiji.....i jos stignem da Billu navecer 33 minutes ago, Raptor6767 said: Mislim da je @NOkru radio 1.46.xxx sa novim RSom taj dan, a ovaj desno, nemam pojma. Ali vidiš mu po prednjem braniku da je brži, nije pederčina za volanom, ovo je pravi jebač neki, a ne metro/timbersexual kao Nokru. Sve metro/timersexual manire sam pokupio od tebe 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 2 minutes ago, NOkru said: Sve 5. Ja dolazim na Grobnik gustat, ne skidat desetinke.....i boli me kifla sto netko drugi sa Focusom RS moze ici 3 sekunde brze. Da hocu ganjat sekunde, onda bi stavio poluslik, cambere i slicno Ovako, odvozim 40 krugova.....onda popijem kafu u Opatiji.....i jos stignem da Billu navecer Pokaži ljudima shopping listu sa stražnjeg bočnog stakla 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 6 minutes ago, matija0311 said: Psmater ja bi doso al veli Mario da mi spori nesmemo Sent from my iPhone using Tapatalk Neka si ovi kojima smetaju spori auti zakupe stazu samo za sebe pa im nece nitko smetati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Pokaži ljudima shopping listu sa stražnjeg bočnog stakla Sve sam mu omogućiJo.Psmater ja bi doso al veli Mario da mi spori nesmemo Sent from my iPhone using TapatalkNije problem kaj si spor već kaj buš neispravan.Imam ohlins od trophya i cup autoSent from my iPhone using TapatalkNemaš auto, RenFault imaš. Neka si ovi kojima smetaju spori auti zakupe stazu samo za sebe pa im nece nitko smetati.Zašto i čemu ti zajedljivi komentari?Ja nemam ništa protiv maknut se bržem, a pvi dečki sa GT3RSovima jure tako grdo da ti se pojavi, a da ga nisi ni skužio - i sad ako ja lovim neko vrijeme, zašto ne bi i on? I obratno.Podijele nas u grupe i bok. Mi spori šupci u jednoj, jebači u drugoj i svi sretni.Fakat mi ide na kurac kad ekipa tak zajedljivo i zlonamjerno komentira, a nije vidjela kak je to uživo.Budem baš iskopao snimku kak sam se maknuo@Viper u Zagrebačkom kad sam ga skužio u retraču da puni grdo. Čak sam kočio da sam se skoro skroz zaustavio da mu ne sjebem putanju premda sam i sam "jurio" svoje vrijeme. Ali nije isto kad si amater/šupak ko ja koji lovi sekunde ili oni koji love desetinke, uložili u aute, dolaze sa različitim setupom guma/ovjesa - zašto da im smetam kad dečki pokušavaju jurit jako? 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 3 minutes ago, Raptor6767 said: Ja nemam ništa protiv maknut se bržem, a pvi dečki sa GT3RSovima jure tako grdo da ti se pojavi, a da ga nisi ni skužio - i sad ako ja lovim neko vrijeme, zašto ne bi i on? I obratno. Podijele nas u grupe i bok. Mi spori šupci u jednoj, jebači u drugoj i svi sretni. E baš to, meni se GT2 RS stvorio iz leđa da nisam ni skužio, jer kad misliš da juriš, doleti ti avion i blica da se makneš. Pa sad ono npr. da mu je ispred neki auto koji vozi 2:00+ i neće se maknuti jer on lovi svoje vrijeme, to fakat nema smisla. I u ovoj bržoj grupi mi koji mislimo da smo brzi smo zapravo spori za te hiper aute i presmiješno je koliko grdo to izgleda kad ti auto od 450KS obiđe auto od 700KS kao da stojiš ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 E baš to, meni se GT2 RS stvorio iz leđa da nisam ni skužio, jer kad misliš da juriš, doleti ti avion i blica da se makneš. Pa sad ono npr. da mu je ispred neki auto koji vozi 2:00+ i neće se maknuti jer on lovi svoje vrijeme, to fakat nema smisla. I u ovoj bržoj grupi mi koji mislimo da smo brzi smo zapravo spori za te hiper aute i presmiješno je koliko grdo to izgleda kad ti auto od 450KS obiđe auto od 700KS kao da stojiš Sve ti je jasno.S time da ja imam 315ks, a Cobra/Viper/Rajmond & co mi doletavaju. Ja bih njima uopće dao 30min neki session (neka nadoplate i onda obaraju rekorde) kao neki time attack dana za top 5 vozila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 (edited) 22 minutes ago, Mario_S3 said: To ti je brijem vrijeme na full slicku, iskreno zaboravio sam na to. I ja govorim o istom autu, Type R FK8. Ja sam uspoređivao vremena sa semi slickom. Ovaj vikend FK8 nije išao ispod 1:40 a iste gume su imali i EP3 i moj S3. Pa čisto ovako neka referenca. Naravno, širina gume je ključna, Civic FK8 na 265, S3 na 225 a EP3 ne znam, al sigurno nije šira od moje. Ako na Imprezu staviš 265 onda vjerojatno može 1:38 bez problema. 1470kg je ipak još uvijek teško za zavoje. Naravno za odvesti 1:38 ti treba driver mode. Provjerio, moja greška, to je bilo vrijeme na čistom slicku, i to starom, puknuo je nakon 6 krugova. Na AR-1 265 je vozio ovaj vikend 1:39.5x. Ali sad ovako budimo realni - taj FK8 je svemirski brod po aerodinamici, difuzor na krovu, podu, ogromni spojler. Stanu gume 265 kao od šale koliko je širok auto. Auto po zavojima ima iste brzine kao GT3 RS. Znam da je i Impreza slična, i ako s njom odvezeš 1:38 skidam ti kapu! Edited May 28, 2020 by Mario_S3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 (edited) Evo, poslao mi je Viper i filmić di se mičem. Mislim da se vide i štop svjetla. Praktički sam se zaustavio. Edited May 28, 2020 by Raptor6767 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 30 minutes ago, Raptor6767 said: Zašto i čemu ti zajedljivi komentari? Ja nemam ništa protiv maknut se bržem, a pvi dečki sa GT3RSovima jure tako grdo da ti se pojavi, a da ga nisi ni skužio - i sad ako ja lovim neko vrijeme, zašto ne bi i on? I obratno. Podijele nas u grupe i bok. Mi spori šupci u jednoj, jebači u drugoj i svi sretni. Fakat mi ide na kurac kad ekipa tak zajedljivo i zlonamjerno komentira, a nije vidjela kak je to uživo. Budem baš iskopao snimku kak sam se maknuo@Viper u Zagrebačkom kad sam ga skužio u retraču da puni grdo. Čak sam kočio da sam se skoro skroz zaustavio da mu ne sjebem putanju premda sam i sam "jurio" svoje vrijeme. Ali nije isto kad si amater/šupak ko ja koji lovi sekunde ili oni koji love desetinke, uložili u aute, dolaze sa različitim setupom guma/ovjesa - zašto da im smetam kad dečki pokušavaju jurit jako? Kakvi zajedljivi komentari? Kaj briješ ti? Očito je da postoje "problemi", onda neka se organizator pobrine da ne smetaju jedni drugima. Neka se slože klase kao što je to na SR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 2 minutes ago, Sasaa said: Nitron i unibole, na PS4S je odvozio to, cemo vidjet kad stavi ozbiljnije gume... da li ce taknut 1.40. Svaka čast dečku! Treba to odvozit. Da postoji neki smileić sa naklonom, stavio bih ga. 1 minute ago, tigar_87 said: Očito je da postoje "problemi", onda neka se organizator pobrine da ne smetaju jedni drugima. Neka se slože klase kao što je to na SR Nema problema, osim u glavama ekipe koja je samoživa. A usporediti TD i SR po pitanju organizacije je suludo. Na TDu nikad ništa nije falilo (OK, drama je PONEKAD kada LEMA dođa sa Twingačima na stazu) - live timing/timing app, rundamo ko veliki, sanitarni čvor na nekoliko desetaka m,...super...samo kaj košta, naravno. Nije za svakog. I sam bih vozio svaki put da mogu/imam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 2 minutes ago, Raptor6767 said: Svaka čast dečku! Treba to odvozit. Da postoji neki smileić sa naklonom, stavio bih ga. Nema problema, osim u glavama ekipe koja je samoživa. A usporediti TD i SR po pitanju organizacije je suludo. Na TDu nikad ništa nije falilo (OK, drama je PONEKAD kada LEMA dođa sa Twingačima na stazu) - live timing/timing app, rundamo ko veliki, sanitarni čvor na nekoliko desetaka m,...super...samo kaj košta, naravno. Nije za svakog. I sam bih vozio svaki put da mogu/imam. Mene bas zanima di bi bio na PS4S sa 265 Trophyem.... mozda jednom odem za probu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 1 hour ago, Mario_S3 said: Pokaži ljudima shopping listu sa stražnjeg bočnog stakla Evo ga 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 7 minutes ago, Raptor6767 said: Svaka čast dečku! Treba to odvozit. Da postoji neki smileić sa naklonom, stavio bih ga. Nema problema, osim u glavama ekipe koja je samoživa. A usporediti TD i SR po pitanju organizacije je suludo. Na TDu nikad ništa nije falilo (OK, drama je PONEKAD kada LEMA dođa sa Twingačima na stazu) - live timing/timing app, rundamo ko veliki, sanitarni čvor na nekoliko desetaka m,...super...samo kaj košta, naravno. Nije za svakog. I sam bih vozio svaki put da mogu/imam. Znači na TD se ne može napraviti da pola sata voze brzi, pola sata spori? Tipa do 12 - 12:30 voze ovi izna 1:45:00 a nakon njih ovi ispod? Karikiram ali mislim da kužiš šta hocu reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 (edited) 2 minutes ago, tigar_87 said: Znači na TD se ne može napraviti da pola sata voze brzi, pola sata spori? Tipa do 12 - 12:30 voze ovi izna 1:45:00 a nakon njih ovi ispod? Karikiram ali mislim da kužiš šta hocu reci Kužim te. I da si ikad bio, vidio bi da bar svaki drugi puta tako i je. Imaš 2 grupe. <1.50 & >1.50 npr. S time da "jurit" 1.48 npr i 1.38 je razlika 5x veća nego 1.50 ili 2.00....tako da se mene pita <1.40 bi bila i treća skupina Edited May 28, 2020 by Raptor6767 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 2 minutes ago, Raptor6767 said: Kužim te. I da si ikad bio, vidio bi da bar svaki drugi puta tako i je. Imaš 2 grupe. <1.50 & >1.50 npr. S time da "jurit" 1.48 npr i 1.38 je razlika 5x veća nego 1.50 ili 2.00....tako da se mene pita <1.40 bi bila i treća skupina Slažem se u potpunosti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Sorry na OTZanima me postoji li neka varijanta osiguranja/kaska, kada vozis grobnik ili neku drugu stazu? Pošto sam vidio onaj jebacki sudar audija s4/rs4 Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Sorry na OTZanima me postoji li neka varijanta osiguranja/kaska, kada vozis grobnik ili neku drugu stazu? Pošto sam vidio onaj jebacki sudar audija s4/rs4 Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Sigurno ne postoji. To je jedino moguce na NR jer je to zapravo cesta s naplatom bez ogranicenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Sigurno ne postoji. To je jedino moguce na NR jer je to zapravo cesta s naplatom bez ogranicenja. Kakva je onda preporuka za nekoga tko ide prvi put tam, naći tamo nekoga iskusnijeg pa da te upozna sa stazom? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Just now, marin2405 said: Kakva je onda preporuka za nekoga tko ide prvi put tam, naći tamo nekoga iskusnijeg pa da te upozna sa stazom? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk iznajmi si auto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 1 minute ago, marin2405 said: Kakva je onda preporuka za nekoga tko ide prvi put tam, naći tamo nekoga iskusnijeg pa da te upozna sa stazom? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Imas 1000 videa na youtubu. i ja idem prviput ove godine. i na youtubu gledam putanje, kočenja i sve ostalo. pomogne sigurno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 iznajmi si auto Vidi se tko ima iskustva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marijan Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Sorry na OTZanima me postoji li neka varijanta osiguranja/kaska, kada vozis grobnik ili neku drugu stazu? Pošto sam vidio onaj jebacki sudar audija s4/rs4 Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Postoji, tj postojalo je prije, Crosig je imao.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now