Miataoldschool Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 vitrum.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Meni je dosta uscuvan volan, ali bi htio da bude bas nov tako da cu vjerojatno dat gdje je i Josip svog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Krov izgleda dobro napravljeno samo mi je boja malo cudna na slici al je vjerojatno najslicnija ostatku sto se dalo nabavit Ak kog zanima mogu opalit jos par slika volana, i onaj komad gdje nije bas savrseno sjelo sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 (edited) Da, zeru je ispao svijetliji, ali je posao frend odradio odlicno. Bas sam trazio neku gresku i nisam mogao nac. Volan bi htio malo obnovit iako je poprilicno dobar. Htio bi perforiranu kozu gdje se drzi volan. Joža, daj stavi koju sliku svog volana. Edited October 21, 2016 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Nis vam slike ne znace ak je koliko toliko ok napravljeno. Imas moje slike, sumnjam da ces naci na njima zamjerke. Al pod rukom osjetis. Kazem, za 400kn stvarno ok. Plus sto ne moram na drugi kraj grada. Al Boris trazi ne ok nego naj a Domagoj to nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Meni je ovo tvoje super. Bas kak bi ja za Zafiru. Jedino bi ja crne savove da sve bude crno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Matus 800kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 (edited) Xman ja niš ne osjetim pod prstima Na ovoj zadnjoj slici koja se baš i ne vidi je to što nije baš dobro sjelo ali sad kad sam gledao i slikao, jedva se vidi ovo zguljeno na donjem dijelu kraka volana na predzadnjoj slici me živcira, moram to dat nekom da prelakira Edited October 21, 2016 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweitakt Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 (edited) kozu kojom je presvucen volan u originalu zaboravite,nitko nema tu kvalitetu kod cijene od 300-400kn vjerojatno se radi o umjetnoj kozi(kazem vjerojatno,jer redovne cijene presvlacenja volana u kozu su vise,bio sam i kod matusa,i kod vitruma i kod klapseca) po meni najveca mana je sto nitko ne skida staru kozu sa volana pa nakon presvlacenja izgleda predebelo(mozda i skidaju ali ja ih nisam uspio nagovoriti a za suvisno natezanje nisam imal zivaca) imao sam posla sa autotapetarima 20-ak puta,i najzadovoljniji sam bil sa klapsecom Edited October 21, 2016 by zweitakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Skida Domagoj. Moj ima istu debljinu kao i prije. Cijene su vise jer su poznati a imaju i firmu. Kod Domagoja je na crnjaka. Koza je prava ali slazem se da to nije OEM kvaliteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Meni ga je Domagoj brutalno odradio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 meni ovi spojevi izgledaju da će se raspucat nakon malo dulje vožnje a ovdje kao da je random šivano :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 kozu kojom je presvucen volan u originalu zaboravite,nitko nema tu kvalitetukod cijene od 300-400kn vjerojatno se radi o umjetnoj kozi(kazem vjerojatno,jer redovne cijene presvlacenja volana u kozu su vise,bio sam i kod matusa,i kod vitruma i kod klapseca) po meni najveca mana je sto nitko ne skida staru kozu sa volana pa nakon presvlacenja izgleda predebelo(mozda i skidaju ali ja ih nisam uspio nagovoriti a za suvisno natezanje nisam imal zivaca) imao sam posla sa autotapetarima 20-ak puta,i najzadovoljniji sam bil sa klapsecom Napravio je krovni tapecirung tako dobro da čim sjedneš u auto vidiš greške na 5 mjesta,garancija kao i kod Krune (ja sam tu) a od računa ni R. Cijena 700 kn. Matus nije imao vremena a ovaj je imao pohvale pa se zato išlo tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweitakt Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 ja sam slicna iskustva imao sa ostatkom ekipe,racun mi ni ne treba,jer nemam firmu,a reklamacije se mogu rijesiti i bez racuna,sve je stvar dogovora i kak se postavis. kad sam imao r5gtt prije ohoho godina,dok je klapsec bio jos na staroj lokaciji(prvoj) uredno je odradio reklamaciju bez rijeci pogovora,cijena kod njega je takodjer bila podlozna dogovoru,a cijeli posao je za ono vrijeme bio astronomski skup,nedavno sam bio sa smartom kod njega i nasli smo najbolje rijesenje(i najjeftinije)ostali su takve gluposti drobili oko cijene i objasnjavanja kak je to nemoguce da ispadne dobro, da su to bile drame. Na kraju sam otisel kod klapseca,mada mi je najdalje i tamo rijesio za 200kn,ostatak elite je bulaznio cijene od 500-1500kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 tko hoće uspoređivat domagoja i matusa nek slobodno dođe uživo pogledat dva moja volana od Z-a kažu, koliko para toliko muzike domagoj je odlično odradio posao za svaki dan, bez zamjerke al volan koji je u brušenoj koži i stoji sastrane za gušt je odrađen kod matusa jednako tak dobro radi i boris u svetoj nedelji Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 (edited) Joj Boris, na njega sam zaboravio! Radi jos? Frend mi ima ordinaciju prek puta njega. Sjecam se prije 15ak god kad su Lijanovici vozili nove brabuse tamo da pocupa original kozu, Filipovic isto itd haha Znao nas je i provozat po makadamu tam reli stajl haha Edited October 22, 2016 by BM0021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 (edited) radi radi radil mi je samo jedan volan od 997ice i bil sam jednako zadovoljan s njegovim poslom kao i s matusovim, cijene su im isto slične odakle on i matus nabavljaju materijal nemam pojma al iz aviona se vidi da je to to Edited October 22, 2016 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Boris je znao imati stand jos u doba starog auto showa s materijalima. Sjecam se da su doslovno novi auti najvise klase dolazili na skidanje original kože kod njega. Frendu je radio c klasu u bež kožu ali sve, i armaturu i vrata i zadnju policu... Mislim da je 20k kn bila cifra tamo 2004,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Berakovic je radio Nissan GTR od frenda, slike imate ovdje: http://www.myhraweb.com/showthread.php?520-Hrvatska-scena-BEZ-KOMENTIRANJA&p=1057244&viewfull=1#post1057244 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 a ono ,vratio bi mu da radi ponovo ,vodio sam zutog megana sto je radio berakovic unutra ,srednja zalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Berakovic je radio Nissan GTR od frenda, slike imate ovdje: http://www.myhraweb.com/showthread.php?520-Hrvatska-scena-BEZ-KOMENTIRANJA&p=1057244&viewfull=1#post1057244 how to take a screenshot on a pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 @Kazimir Sve je preloše. Pogledaj bolje sve krojeve šivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ma ja sam samo ono jako ocito istaknuo, da opet ne ispadnem sitnicav i picajzla Nije tako lose, ali u autu te klase je moralo bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Ekipa, s cime da ocistim volan? Onak, malo je ljepljiv i bas je zmazan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Probaj s vlažnim baby maramicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now