Unknown Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 ti mater dobar udarac je bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Pa ljudi su jebeni debili, šta reć drugo - i to sad ili ostaviš tak ili platiš pa čekaš da te opet neko drugi opali svom snagom u auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 ja automatski poludim kad mi netko koga vozim zatvori vrata kao da zatvara stalu, poludim, a na ovo lupanje bi prste lomio. jednom sma vidio s balkona zenu kako dolazi do auta, otvara zadnja vrata, opali svom snagom kad je otvarala u auto do sebe, stavi torbicu nazad, otvara vozaceva vrata i ista stvar, bam u auto pored sebe, ali ne oko da na zglobu vrata odu, nego kao da doslovno nema auta pored, cijeli parking je odzvonio oba puta. scull fuck nista drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 @mario Dobar je to udarac. Ja bi skakao po glavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Mario jako slično oštećenje je imao frend i u Tuča doo su mu riješili, niš se više ne vidi i mislim da je cifra bila 350kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Mario jako slično oštećenje je imao frend i u Tuča doo su mu riješili, niš se više ne vidi i mislim da je cifra bila 350kn Ok tnx budem i njih nazvao, za sada je ovaj Senad rekao da dodjem pa da ce probat rijesit iz vana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Ja sa cuo da firma u retkovcu to radi odlicno. evo c/p s foruma Navodno da su jeftiniji od tuca.hr slov: Odg: Autolimarija? Izvlačenje vacuumom? Autor: arap na Prosinac 20, 2010, 09:02:13 Evo ljudi upravo dosao doma sa izvlacenja..prezadovoljan sam gostoprimstvom i nacinom uradka..svake preporuke i hvala ljudima koji su stavili kontakt od covjeka na forumu..evo da i ja stavim slike pa da vidite..uglavnom ako imate ovakav problem slobodno zovite na broj 098/941-7651,VII retkovec 16 a..znam da ima sve u postu al eto..tolko sam zadovoljan i cijenom i svime da moram opet napisat.. (http://img690.imageshack.us/img690/2301/20101220175608.jpg) (http://img690.imageshack.us/i/20101220175608.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us) (http://img812.imageshack.us/img812/3421/20101220185509.jpg) (http://img812.imageshack.us/i/20101220185509.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us) Naslov: Odg: Autolimarija? Izvlačenje vacuumom? Autor: kreso1202 na Ožujak 04, 2011, 10:24:35 i ti si bio kod senada ili kak se vec zove... lik je zakoon... a i jeftin upola od ostalih... :dobro Naslov: Odg: Autolimarija? Izvlačenje vacuumom? Autor: dentist na Ožujak 05, 2011, 03:57:39 2arap: cijena? Naslov: Odg: Autolimarija? Izvlačenje vacuumom? Autor: arap na Ožujak 05, 2011, 05:19:25 15 rupica po krovu i haubi + ovo 250kn Naslov: Odg: Autolimarija? Izvlačenje vacuumom? Autor: dentist na Ožujak 06, 2011, 03:16:40 :dobro Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Ok tnx budem i njih nazvao, za sada je ovaj Senad rekao da dodjem pa da ce probat rijesit iz vana! To mi je dobar prijatelj. Sigurno ćeš biti zadovoljan sa uslugom i cijenom:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 To mi je dobar prijatelj.Sigurno ćeš biti zadovoljan sa uslugom i cijenom:thumbsup: Super, i ja se nadam . Imam jos jednu pikicu na krovu i lijevim vratima, to se jedva skuzi pa mozda i to sredi Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Super, i ja se nadam . Imam jos jednu pikicu na krovu i lijevim vratima, to se jedva skuzi pa mozda i to sredi Ne moraš mu niti pokazati sam bude našao:D Veli za Subotu si naručen:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Ajd ako ides kod senada javi impresije. Trebao bi i ja par rupica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Eto javi kako je bilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Ajd ako ides kod senada javi impresije. Trebao bi i ja par rupica Ti si barem blizu pa navrati. U Sesvetama kod Europatrede kad pređeš nadvožnjak odmah na semaforu skreni desno i nakon 50m sa desne strane ti je Senad odnosno DelalićAutomobili. Sada ima i auto praonu:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Budem ga i ja zvao, imam dve peezdarije za odradit. Hvala na broju i preporuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted June 26, 2015 Author Share Posted June 26, 2015 Ako trebate izvlačenje udubina nazovite 098/1755060 (Nikola). Radio je na mojim autima, poslao sam mu dosta ljudi i svi su bili zadovoljni odrađenim, a radi za smiješne novce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Nazovite mAtiju iz tuce,on je radio tamo! Odradio vrhunski i pedantno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Jel može netko dati R1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Evo bio sam u Auto Delalicu, tj. kod Senada, sve su mi vrhunski izvukli osim ovog udubljenja na vratima, tu je toliko bilo lupjeno da nije bila pravilna udubina pa se nije moglo savrseno izvuc! Al sad je to isto gotovo pa neprimjetno osim ak bas gleda netko tko zna. U svakom slucaju svaka preporuka za decke, vrhunski rade! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.v. Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Evo bio sam u Auto Delalicu, tj. kod Senada, sve su mi vrhunski izvukli osim ovog udubljenja na vratima, tu je toliko bilo lupjeno da nije bila pravilna udubina pa se nije moglo savrseno izvuc! Al sad je to isto gotovo pa neprimjetno osim ak bas gleda netko tko zna. U svakom slucaju svaka preporuka za decke, vrhunski rade! Sve sam ti rekao:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Evo bio sam u Auto Delalicu, tj. kod Senada, sve su mi vrhunski izvukli osim ovog udubljenja na vratima, tu je toliko bilo lupjeno da nije bila pravilna udubina pa se nije moglo savrseno izvuc! Al sad je to isto gotovo pa neprimjetno osim ak bas gleda netko tko zna. U svakom slucaju svaka preporuka za decke, vrhunski rade! Neka okvirna cijena i za koliko udubina cca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Jep, i mene zanima jer imam par udubina kad mi je komad jablana sa hajnclove opalo drito prek haube i krova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Neka okvirna cijena i za koliko udubina cca? Ovo moje su rijesili unutar pola sata, trazili za kavu, ostavio sam im 100kn. Inace bile su 3 udubine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Ok, tnx, budem se i ja najavio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Imate i u Auto Partesu izvlačenje neravnina. Cijene su od 250kn za jednu, a svaka sljedeća je jeftinija. Npr 6 udubina se riješi za 800kn. I dobije se R1 račun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Evo bio sam u Auto Delalicu, tj. kod Senada, sve su mi vrhunski izvukli ...U svakom slucaju svaka preporuka za decke, vrhunski rade! Eto na preporuku ja također danas kao padobranac odeltio tamo, primili me preko reda (subota ujutro) te obavili posao kao da nikad ništa nije bilo. :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now