SlayForMoney Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 On 4/28/2010 at 9:10 AM, Ozy said: http://www.auspuh-lastovcic.hr 20% popusta za myhraweb 1. 01 3325 661 2. tražiti Željka-Žac (poslovođa) 3. preporučio Ozren 4. pitaš/ provjeriš sve što te zanima 5. ako ti paše, naručiš se 6. nazoveš mene i daš mi info o terminu 091 3755 464 7. dođeš tamo i ponoviš br.2., 3. i 4. WWUUUSSSSHH!! Procedura i dalje ovakva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 6, 2021 Author Share Posted January 6, 2021 neam pojma, nisam bio tamo 2g.. probaj idi pa vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrcy Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 U Splitu su mi na kocki 3.2 radili kompletan inox auspuh, cijevi i lonci su dosli od Lastovcica, sad ovih dana moram rijesit i katalizatore, ugl. cua sam se sa poslovođom u Lastovcicu i kao sve se moze atestirat, sad zanimaju me iskustva ima li ko njihove katalizatore, prolaze li uredno eko test? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 9 hours ago, vrcy said: U Splitu su mi na kocki 3.2 radili kompletan inox auspuh, cijevi i lonci su dosli od Lastovcica, sad ovih dana moram rijesit i katalizatore, ugl. cua sam se sa poslovođom u Lastovcicu i kao sve se moze atestirat, sad zanimaju me iskustva ima li ko njihove katalizatore, prolaze li uredno eko test? Lozo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 19 hours ago, Ozy said: neam pojma, nisam bio tamo 2g.. probaj idi pa vidi ok ali jel tebi onda trebam išta javljati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 7, 2021 Author Share Posted January 7, 2021 33 minutes ago, SlayForMoney said: ok ali jel tebi onda trebam išta javljati? ma ne treba.. samo zovi i dogovori sve sa Zacom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrcy Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 8 hours ago, Nero said: Lozo? Lozo ce mi spojit katalizatore, a ispuh je cili radia Tonči, al njemu su sjebana leđa pa ne radi, a i nije on zadovoljan sa njihovim katalizatorima pa ih ne drzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Radi ti on opet od 01.02. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narimiran Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 U potrazi sam za novim zadnjim loncem za Miatu, pa sam naletio na ovaj thread. Koliko sam uspio vidjeti, postoje dva tabora: (1) Lastovcic radi pristojne auspuhe za danu cijenu; (2) to je smece od auspuha. Ovi iz drugog tabora su uglavnom bacali te neke nedorecene frajerske opaske, bez konkretnog navodjenja sto to tocno ne valja i/ili gdje onda alternativno otici za bolju uslugu u tom nekom cjenovnom rangu. Pa ako bi netko bio voljan napisati nesto konstruktivno/konkretno, bio bih zahvalan. Takodjer, vidio sam par komentara koji pisu inox u navodnicima — o cemu se tu radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puh Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Meni je auspuh od Laste bio na autu nekih 11 godina, pa je izbacio vunu van, inox je ostao netaknut u tih 11 godina i kojih 100k km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Ja sam imao lastu na prespuštenom autu davnih dana i postrugao sam sve jedan izbočeni šaht u gradu s njim....unatoč ubijanju i maltretiranju je izdržao duže od auta A stavio sam bio i nastavak njegov na drugi auto, nigdje nije bio izgubio sjaj ili bilo što drugo....isto je izdržao duže od auta.P. S.Da se razumijemo aute su zabili vlasnici nakon mene ali su oba auta s njegovim proizvodima napravili dosta km kod menePoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Ja imam dvostruki nastavak njihov i otprilike traje cca godinu dana... bas cu ici po novi uskoro... prosli put sam dobio popust s 500 na 400 kn zbog "reklamacije"... Poslikam sutra ako kog zanimaSent from my SM-G998B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 (edited) Imam catback na ED35 vec 3 godine, cca 90kkm. Pukao je var na izlasku iz lonca bio, puknuce cca 1cm duljine, to su besplatno ponovno povarili i gas dalje. Nastavci su ko novi, iako TFSI dimi ko smrad i perem ih sa najjacom kemijom koja postoji, idalje ne gube sjaj. Edited April 21, 2022 by Radman_ED35 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Koliko para toliko muzike .... obicni lonci u 3 izvedbe lata, inox i polirani inox ....ja samo uzimam polirani inox kod njih .....u prosjeku je 600kn lonac šta je bomba od cijene .... lose stvari inox vare sa co2 unutra u komori ....stancevi kraj-plast su nekad savrseni nekad ukurcu 50/50 šansa, izlaz cijevi bude cesto sasićen i inox je pretanak ako ga ides puntat na nosac sa 55A u 3/4 puta ces ga probit ....ako narucujes i krivljene cijevi sa loncima dobijes dosta viska i iskivljeni su bez guzvanja opet koliko para toliko muzike ..... da novak radi lonce po dimenziji ko lasta uzea bi novaka svaki put jer novak ima e1 oznaku i kvaliteta izrade je po meni 3x bolja , a lasta tuce svoje brojeve homologacije sta prolazi na nasem atestu cijene u perspektivi civic 99 godina 60mm od kata do kraja cijevi poluprotok lonci polirani inox sa nastavkom 1900kn 2 lonca univerzalna poluprotok 60mm okrugli standardna duzina polirani inox bez cijevi 1000kn a3 1.8t quattro 2000. g ....70mm poluprotok srednji i bojler lonac zadnji obični također polirani inox bez cijevi 1500kn cijena je najbolji faktor u svemu i za te pare nemoze bolje da ga jeb.s 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narimiran Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 17 hours ago, TheBIG said: cijene u perspektivi civic 99 godina 60mm od kata do kraja cijevi poluprotok lonci polirani inox sa nastavkom 1900kn 2 lonca univerzalna poluprotok 60mm okrugli standardna duzina polirani inox bez cijevi 1000kn a3 1.8t quattro 2000. g ....70mm poluprotok srednji i bojler lonac zadnji obični također polirani inox bez cijevi 1500kn cijena je najbolji faktor u svemu i za te pare nemoze bolje da ga jeb.s Meni su za NB Miatu (2000. godiste) za srednji+zadnji inox lonac preko telefona rekli cca 3000 kn, sto je osjetno vise od ovih tvojih primjera. ? Za usporedbu, na IL motorsportu (web shop za miate), bi ta kombinacija bila cca 5000 kn. Nije mi problem platiti 30% vise od Lastovcica (ili 100% vise od ovih tvojih cijena) ako cu dobiti kvalitetniji proizvod, ali ne znam uopce sto se jos nudi u tom nekom cijenovnom rangu do 500-tinjak eura. Prijedlozi dobrodosli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 7 hours ago, narimiran said: Meni su za NB Miatu (2000. godiste) za srednji+zadnji inox lonac preko telefona rekli cca 3000 kn, sto je osjetno vise od ovih tvojih primjera. ? Za usporedbu, na IL motorsportu (web shop za miate), bi ta kombinacija bila cca 5000 kn. Nije mi problem platiti 30% vise od Lastovcica (ili 100% vise od ovih tvojih cijena) ako cu dobiti kvalitetniji proizvod, ali ne znam uopce sto se jos nudi u tom nekom cijenovnom rangu do 500-tinjak eura. Prijedlozi dobrodosli. neznam zašto ti je cijena tolika doslovno je naruceno prije 20 dana za civica , 11/21 univerzalni i 9ili10 misec 21 za audia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batina Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 Lasta šara sa cijenama debelo jednom je 1500 drugi put 2500, uz to što je dosta puta naplatio puno loš proizvod i gratis ti inox prohrđavio na spojevima zbog zavarivanja crnom zicom te često slozi spuh da zapinje il je muka isusova ga skinut ako treba. O "gotovim" cijevima isto tak često fula pa treba prerađivati. Ak nemas nekog auspuhara da ti to poslozi custom odi kod njega il kod isapa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted July 8 Share Posted July 8 Posto nema neke druge teme dizem ovo.. ide sirotinja jos kod laste po jeftine auspuhe i koliko to zadovoljstvo cca kosta u danasnje ukrajinsko vrijeme? Ili netko drugi da moze slozit bar otprilike sto hocu(micanje srednjeg, zamjena zadnjeg lonca, sto dublji zvuk, bmw 6cyl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted July 9 Share Posted July 9 Znam da i kolega Vasko radi ispuhe pa ga kontaktiraj...sa njim ne možeš pogriješitiPoslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter Posted July 9 Share Posted July 9 7 hours ago, Cokolino said: Posto nema neke druge teme dizem ovo.. ide sirotinja jos kod laste po jeftine auspuhe i koliko to zadovoljstvo cca kosta u danasnje ukrajinsko vrijeme? Ili netko drugi da moze slozit bar otprilike sto hocu(micanje srednjeg, zamjena zadnjeg lonca, sto dublji zvuk, bmw 6cyl) Meni je prije ca. god dana uzeo 350 eur. Stavio na Mazdilak zadnji mali lonac i iz njega dvije cijevi sa rorama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now