Exfreerider Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Radi li i KONI Sport amortizere ili je nebitno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 sve vrste amortizera rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 definitivno preporuka, meni odlično napravio za bivšu vozilicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romchi Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Radi li i KONI Sport amortizere ili je nebitno? Ja sam prije kojih 2 godine pitao za jedne gewinde sto imaju full debelu svijecu pa su rekli da takve ne rade,vjerojatno nemaju simeringe za takve ili sta vec. Ali mozda su se upgradeali odonda Ali inace nebitno koja marka. Btw mozes se i dopeljati dolje kod njih pa ti razmontiraju s auta i posloze sve,samo sto je onda +50kn po kotacu montaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Meni je radio Koni sport prije dva mjeseca i dobro ih je složio, osim jednog koji se skroz rasuo iznutra, njemu nije bilo pomoći.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Meni je radio Koni sport prije dva mjeseca i dobro ih je složio, osim jednog koji se skroz rasuo iznutra, njemu nije bilo pomoći.. ak se smije znati koliko novčeka je reparacija Konija kod njega? pošto mi je jedan čovjek rekao neke nebulozne cijene za reparaciju istih.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Sve vam je isto, 150kuna po amortizeru ako dodjes autom, 100 ako saljes postom. A ako je osovina amortizera ostecena onda je 30kuna vise. Radio gewinde prije 3 godine i jos sve 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo GTi 16v Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 nakon neugodnog iskustva sa reparaturom amortizera u ZG (ATM) ,sve aute koje sam radio (radim) cu slati kao ovih u rijeku jer je cijena i posao zadovoljavajuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 nakon neugodnog iskustva sa reparaturom amortizera u ZG (ATM)i Znaci nisam jedini :lol: Strasno koji likovi. Od 4 amortizera tamo repariranih i 2500kn ostavljenih nijedan nije izdrzao vise od par sto km :doh: No lako za lovu, nego koje sam samo lovacke morao slusat od onog brke :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 nedavno bile jedne KW gewinde na reparaciji u Rijeci, posao odrađen odlično, cijena 500 za dva kom.. Turnšek isto radi odlično, ali ti za njega treba cjelodnevni izlet u Ljubljanu.. (Dol pri Ljubljani) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Ti likovi iz ATM-a su i mom frendu "slagali" za Lanciu Deltu HF turbo amortizere... koji smijeh od posla. Složili auto i idemo do Karlovca na poligon na Korani isprobat kak to sad radi... dok smo došli do Karlovca amortizeri su popustili, propišali, uglavnom stanje je bilo gore nego prije "reparature". I to su mu još šatro složili kao "na tvrđe"... sportivo... itd... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Turnšek isto radi odlično (Dol pri Ljubljani) o da, da, da Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 slobodno napiši komentar, ja pričam iz vlastitog iskustva.. auto se na repariranim amortizerima i kratkim oprugama ponašao slično kao na gewindama.. napominjem slično da sad ne bi krenuli komentari kako su to dva svijeta (što i jesu, al nebitno za priču).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Ja sam isto na kraju Turnseku isao i ful zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romchi Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 ja sam isto zvao taj atm za gewinde za golf 2 pa je rekao oko 500 do 700kn za jedan a to je pun k. I tako ON mene nazove za kojih 10-ak minuta i pita me 'kaj ste ono rekli za koji auto je to?' i kazem mu ja ponovno ,za golf 2 pa on na to meni odgovori 'ne radimo mi te stare krame' i poklopi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Odite do covijeka na Skrljevo i bok...ako nista priznat ce vam garanciju bez problema u slucaju lose odradjenog posla... Ekipa sa Crotunersa ima jako dobra iskustva sa tim covijekom na Skrljevu koliko sam citao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 ak se smije znati koliko novčeka je reparacija Konija kod njega? pošto mi je jedan čovjek rekao neke nebulozne cijene za reparaciju istih.... 100kn po amortizeru, 150 ako dođeš s autom, godina garancije. Ako ne složi kako treba, ne naplati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 jel repariraju plinske amortizere u ABV Škrljevu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 jel repariraju plinske amortizere u ABV Škrljevu? Nitko ne reparira plinske amortizere. Barem ne kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Najbolje da nazoveš i pitaš.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 evo bio danas u ABV Škrljevo i reparirao sve 4 gewinde, cijena 600kn, posla cca 3 sata, malo manje napravljeno je kako je traženo i za sada sam zadovoljan kolko mogu biti u jednom danu. Uglavnom bile su skroz pri kraju i nabijale su i to je sve riješeno, sad bar normalno rupe upija. Garancija je godinu dana, a koliko će to sad sve izdurati vidjet ćemo, postat ću ovdje ako bude reklamacija. Jedino ko bude išao nek se ne začudi kad dođe tamo i vidi najobičniju garažu kao da je kod svoje kuće, ne bi ni pogodili da je neka firma.hehe Bio je i Jura neki dan kod njih pa nek napiše svoje iskustvo, za sada moju preporuku imaju kakvo ti je sad mišljenje o tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Ja sam svoje gevinde popravljao prije 2 tjedna cca u ABV Skrljevo. Jedna prednja je propisala i zadnja oba su bila u k.. Složio mi ih je na malo tvrđe i za sad sam jako zadovoljan 600kn sva 4 komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 kakvo ti je sad mišljenje o tome? vozio sam oko 2 i pol godine na repariranim dok nisu opet propišale, dvije sam ponovno reparirao, a dva sam uloška kupio nova jer je jedan bio oštećen i nije bio za reparaciju. Prodao sam trojku u međuvremenu, al čovjek se još vozi na repariranim. Uglavnom, moja preporuka. Po meni se isplati, a i još par njih koji su gore reparirali znam da su zadovoljni Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 ima jedan u dugom selu koji u fusu radi(inace radi u jednoj firmi taj posao ali da ne imenujem)...radio mi je konverziju sa plinskih na uljne...garancija godinu dana i 500kn je naplatio popravak(s time da sam ih ja skinuo) nakon godinu dana propisao mi je jedan i to onaj za koji mi je u startu rekao da je dosta ostecen...kome treba kontakt moze na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Dali netko ima info di se mogu nabaviti "ulošci" za gewinde? ABV Skrljevo samo reparira postojeće ili ima zamjenskih dijelova? Svoj uložak sam rasturio kad sam ga vadio jer je zapeko šaraf/čep koji ju drži u tijelu gewinde. Radi se o nećemu sličnom ovome: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now