mr_G Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 da........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Elf HTX 805 5W-50? yes, ili HTX 825 10W-60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) yes, ili HTX 825 10W-60 tnx care! :thumbsup: 805 imaju na lageru, naručili mi za petak. Edited March 23, 2011 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 molim pomoc vas koji se kuzite u ulja!!sta mi preporucate za ulit u mini cooper s i trebalo bi mi ulje za kocnice! i di to sve kupit? Za kocnice su dobre ATE Blue Racing, Motul RBF 600 i Castrol SRF. kao sto Kill naveo cijenu za ATE, RBF 600 u dvije pakiranje za litru 270kn a SRF u zadnje vrijeme teze naci. Zadnji put sam vidio cijenu je 420kn jedna litra u limenki. Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Dajte da ne otvaram novu temu; pred nepunih mj. dana radio komplet izmjenu ulja i kako sam tada kupio kanistar od 5l a ide mi nešto sitno više nadolio sam kasnije ipak malčice više nego max. Na šipki mi sada pokazuje nekih 2mm max 3mm od max granice šipke i to nakon 20ak min što ugasim dobro zagrijan auto i naravno na ravnom. Zanima me da li ikako ja mogu kako ispustiti/povući tih 1dl (pretpostavljam) viška te da li je to toliko štetno po mašinu? Malo mi je problem dolje skidati čep ili filter jerbo je na kompletnom podu plastična zaštita i auto mora na dizalicu da bi se skinula... Možda mogu kakvih tanjim crijevom i pumpicom odozgora nekako povući ili to ne ide niti pod razno? Inače mi nikada niti kapi ulja ne potroši prilikom intervala a obično to bude kakvih ~15k km. Da li sam u ovih nepunih soma km mogao napraviti kakvu štetu takvom vožnjom, uglavnom normalno vozim ~2k rpm bez ikakvih forsiranja, nabijanja u turažu i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Vozi se, nista ne moze biti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now