Outlaw Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ne želim privjesak za ključeve, majica mi je više fora. Mislio sam da za auto trazis nalju
Raptor6767 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) Mislio sam da za auto trazis nalju Nisam znao da je nalja...fora je...mislim da ću je uzeti... EDIT: kupio. Edited November 14, 2012 by Raptor6767
TomiTraktor Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Nisam znao da je nalja...fora je...mislim da ću je uzeti... EDIT: kupio. link or it didnt happen
Raptor6767 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 link or it didnt happen Pa link ti je gore...
Outlaw Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Sranje, zaboravio sam gledat danas... Kakva je bila utrka, bilo sto zanimljivo?
HrSupra Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Utrka je bila odlična, dosta obilaženja je bilo, Hamilton je bio vrhuski danas. Meni je ova nova staza skroz zanimljiva.
KA2001MR Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 dobra trka, hamic odvozio odlicnu i korektnu utrku, massa iznenadujuce dobar, alonso tek prosjecan. mislim da si je vettel osigurao naslov proslom utrkom, staza ko staza mi je dobra, par zavoja malo cudno, al ok, a i dosta dvoboja to potvrduje.
Lamb of God Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ugodno me Hamilton iznenadio danas,iako ga ne mogu smislit! Slažem se da Vettel ima naslov,ako mu se ne desi odustajanje zadnju utrku.
robi Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Odlicna trka, makar sam se tek ukljucio oko 11 kruga.. Moja prognoza za interlagos 1. Alonso 2. Massa 3. Vettel u kombinaciji s kisom...
Dado-350Z Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Hamilton je pokazao koliko je dobar i nevidim nijednog drugog vozača osim Alonsa u ovom trenutku da bih mogao odraditi cijelu utrku na samoj granici. Bio mi je smiješan Hamilton u onoj sobici nakon utrke kad je rekao Vettelu "pa brz si ti" a ovaj zna da je imao bolji auto
Josey Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) Odlicna trka, makar sam se tek ukljucio oko 11 kruga..Moja prognoza za interlagos 1. Alonso 2. Massa 3. Vettel u kombinaciji s kisom... ako bude kisa? tesko recimo 1. alonso 2. hamić 3. kimi 4. hm, perez 5. button 6. vettel al cak ako i bude u ovoj tvojoj kombinaciji, alonso nema naslov vettel mora doc cetvrti ili losije a alonso prvi (edit: peti ili losije) vettel mora odustat a alonso doc treci ili bolje Hamilton je pokazao koliko je dobar i nevidim nijednog drugog vozača osim Alonsa u ovom trenutku da bih mogao odraditi cijelu utrku na samoj granici. Bio mi je smiješan Hamilton u onoj sobici nakon utrke kad je rekao Vettelu "pa brz si ti" a ovaj zna da je imao bolji auto rekao bi da je alonso dosta los zadnje dvje utrke, neznam zasto, al kroz cjelu sezonu je bio dosta bolji nego ove zadnje dvje utrke al zato alkić (kimi) sve napraćka Edited November 21, 2012 by Josey
master_og Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 massa pogodi vettela na kočenju, alonso bježi od webera i dođe bar treći:lol::lol::lol:
Josey Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 da bi ga pogodio prvo se treba kvalificirat blizu a kako se ovaj kvalificira prvi a gore spomenuti od sestog do osmog mjesta, malo mi je to nategnuto :lol:
File Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ma joooj ne znam stvarno sto da kazem na sve ovo, od malena pratim F1 i uvijek za Ferrari (prve sezone bas cijele se sijecam kad je Hill osvojio naslov) i mislim da je ovo prvi put da nisam 100 posto za Ferarri naravno Vettela mi iskreno nije nesto niti kao vozac a niti kao osoba, ali ovo sto radio Alonso u Ferrariju (ako zanemarimo voznju koja je zaista izvrsna) nema nikakvog smisla, kaznavanje Masse zato da bi se progurao naprijed :no2:
Robertino Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ako bude kisa? tesko recimo 1. alonso 2. hamić 3. kimi 4. hm, perez 5. button 6. vettel how yes no. Vettel je svoju prvu utrku osvoio na kisom natopljenoj Monzi u Torro Rossu. Iduce godine u osrednjem Red Bullu zamalo je u Brazilu Hamiltona kostao naslova, nakon to ga je pretekao kad je pocela kisa, i isti ga nije uspjevao nikako stici. Zato okacite si macka o vrecu da Vettel ne zna vozit po kisi
KIMI_1.8T Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ma joooj ne znam stvarno sto da kazem na sve ovo, od malena pratim F1 i uvijek za Ferrari (prve sezone bas cijele se sijecam kad je Hill osvojio naslov) i mislim da je ovo prvi put da nisam 100 posto za Ferarri naravno Vettela mi iskreno nije nesto niti kao vozac a niti kao osoba, ali ovo sto radio Alonso u Ferrariju (ako zanemarimo voznju koja je zaista izvrsna) nema nikakvog smisla, kaznavanje Masse zato da bi se progurao naprijed :no2: Upravo to. :thumbsup: Kad pomislis da ce pobijediti najbolji, oni smicalicama pokazu svoje pravo lice. Meni se osobno takve stvari gade. Skoro kao i Alonso.
Ammut Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Mislim da će Vettel to odraditi bez beda i uzeti naslov. Jedino ako se netko "slučajno" ne zavari u njega. A što se tiče kiše samo je jedan vozač bio pravi. [video=youtube_share;rQvzo0ZkqyU]http://youtu.be/rQvzo0ZkqyU
sfreak Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 utrka je u 17, lokalne tv postaje bi trebale prenosit ili kanal 405 na max tv-u sto se neta tice, http://www.vipboxsports.eu/motorsports/103459/1/-formula-1---sao-paolo,-brazil-(main-race)-live-stream-online.html
msporis Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 KiiiiiŠaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Noci_jr Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ferrariji ko da imaju turbo!!!! MODENAAAAAAAAAAAA!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now