Sasaa Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Trebao bi promijenit kociono ulje na Imprezi. Moze neka preporuka sta vi koristite i koji je vremenski interval zamjene ulja u kocnicama. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Od najboljeg prema best buyu Castrol SRF - preskup - toliko da me je uopće sram napisat (ali nekoliko puta skuplji od Motula) Motul RBF660 - preporuka (ja ga koristim) - 122,40 kn/0,5L ATE Blue Racing - best buy - 89,25kn/L 2 god Cijene su s popustom i PDVom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Preporuka za Motul. Ja ga zamijenim svake godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Ferodo RACING 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Koja je svrha stavljati trkaca ulja u cestovni auto kojim tu i tamo nesto vise kocis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Pa da prije navuku vlagu na sebe i onda koče za qrac . A i fora je napisati da, ako već nemaš trkači auto, imaš trkače "ulje" :lol: u njemu. 2 godine je way too long za trkače kočione tekućine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Koja je svrha stavljati trkaca ulja u cestovni auto kojim tu i tamo nesto vise kocis? to i mene zanima. mislim da obično DOT4 ulje čisto oke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) Ah gle, gledam da čovjek ima Imprezu i mislim da se ne vozi baš kao što bi se vozila neka žena s Puntom. A vjerojatno ni ne pita na forumu jer bi onda mogao doći bilo gdje i uzeti DOT4 koč.tekućinu i to je to... Ali to je samo moja pretpostavka (nemojte mi sad s onim: majka svih zajeba ). TRW, DOT4: 1L = 51,85kn 0,5L = 28,05kn Edited September 12, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Nije to išlo Sašu. Ali stvarno, te "trkače" kočione tekućine puno jače i brže navlače vlagu na sebe i treba ih često mijenjati. Tak da u autu koji se vozi uglavnom po gradu to nema smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Napisao sam koji je standardni interval izmjene. Slažem se da bi ove trebalo mijenjati svakih godinu dana, vjerojatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 također, nisam mislio na Sašu. on ima konje btw. a da uzmeš ono kaj tvornica stavlja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 I godinu dana je ohoho previše. Zato kažem da nema smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted September 12, 2011 Author Share Posted September 12, 2011 (edited) Ma ja pitam, jer zadnji track day, nakon samo 3 kruga koji nisam ni forsirao pedala mi je postala jako mekana. Kociono ulje u posudi je bilo jako vruce. Nakon cca pola sata i laganog djira do avionske piste, kad se sve pohladilo opet je sve bilo OK. na stazu vise nisam isao, jer nisam htio nista riskirat. Diskovi i plocice ne tresu. Plocice su Ferodo Performance DS2500 i imaju cca 2000km. Tako da sumnjam da je u ulju problem. Preporuka Subaru-a je da se kociono ulje mijenja nakon 4 god. Koliko je sada auto star. Sad cekam Goodridgeove lajtunge, pa cu odmah zamijenit lajtunge i ulje. Edited September 12, 2011 by Sasaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 sjećam se BMI testova Impreze; nakon par krugova na Tsakubi kočnica mu je postala ko žele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted September 12, 2011 Author Share Posted September 12, 2011 sjećam se BMI testova Impreze; nakon par krugova na Tsakubi kočnica mu je postala ko žele Zadnja 2 track day-a nisam imao taj problem, a vozio sam puno vise krugova. Imao sam po nekoliko izlazaka na stazu po 4-5 krugova. Nadam se da ce crijeva i ulje rijesit problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 iskreno, ja nisam vidio/osjetio nikakvu razliku rbf-a i ina uk4 Ali bez zajebancije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Pa da prije navuku vlagu na sebe i onda koče za qrac Po cemu to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Ma ja pitam, jer zadnji track day, nakon samo 3 kruga koji nisam ni forsirao pedala mi je postala jako mekana. Kociono ulje u posudi je bilo jako vruce. Diskovi i plocice ne tresu. Plocice su Ferodo Performance DS2500 i imaju cca 2000km. Tako da sumnjam da je u ulju problem. Sad cekam Goodridgeove lajtunge, pa cu odmah zamijenit lajtunge i ulje. Ja sam imao isti problem sa "normalnim" uljem i lajtunzima. U 3. brzom krugu auto više nije imao veze sa kočenjem, pedala mekana, a auto samo ideeeee.. :sweatdrop: Nakon toga sam stavio Motul RBF 660 i Goodridge lajtunge, to je sasvim druga priča. Takođe sam stavio DS2500 naprijed i otraga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Pločice, crijeva i ulje za kočnice su tuning koji najmanje košta a uvjerljivo najviše donosi. Moja preporuka za Motul RBF660 - stavio u M-a i Clio i super je. Prije sam na E36 koristio Castrol SRF i nije ništa ni bolje ni lošije, ali košta da ti se krv sledi (ak se dobro sjećam oko 600 kn/litra). U principu promijenim ulje nakon godinu dana upravo radi navlačenja vlage... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 rbf 660 nakon godinu dana i to ulje je dot 4 godinu dana i van Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Po cemu to? Takvog je kemijskog sastava da još brže od "obične" kočione tekućine navlači vlagu na sebe. A voda u kočionom sustavu nije poželjna tekućina. Ima bolja svojstva i višu točku vrelišta, ali ga se mora mijenjati vrlo često zbog te hidroskopne osobine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) Takvog je kemijskog sastava da još brže od "obične" kočione tekućine navlači vlagu na sebe. A voda u kočionom sustavu nije poželjna tekućina. Ima bolja svojstva i višu točku vrelišta, ali ga se mora mijenjati vrlo često zbog te hidroskopne osobine. Radio si analizu? Ostalo navedeno stoji. I nakupiti ce vise vlage ako si na stazi, pozeljno je cesce (kod jacih i tezih automobila svaki trackday) bar iz celjusti izvaditi i nadoliti novo. Za cestovnu upotrebu nema smisla, promjena jednom u godinu ili dvije je sasvim dovoljna, a i razlika izmedju obicnog DOT 4 ili DOT 5.1 i racimo bas Motula RBF600/660 je nekih 50 kn sto nije neka cifra... btw u Toledu je Motul RBF600 vec cetvrtu godinu, na tehnickom kazu da je kao novo, a na Cliu mijenjam svake godine... I da se slozim s Alfom, ni ja nisam neke velike razlike osjetio, najbitnije su plocice. Edited September 12, 2011 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) @Kimi 1,8T Koja je svrha? Neznam kako je kod tebe al kod mene se uvijek pokazalo bolje i to osjetno. Pogotovo kod brzih teskih limuzina. Vec kod serijske kocnice uz izmjenu kocionog sporskog ulja i pletenih lajtunga je razlika u kocenju osjetna. Edited September 12, 2011 by avanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 eto ja čuja da je bilo problema s cilindrima kvačila nakon uljevanja ate- blue racing... a sto sam vidio da nakon god dana postane jako taman.... i bas nije oku ugodno vidit posudicu s nečim crnim tranu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 ja sam nedavno stavio doticno RBF660 ulje u HELL performance lajtunge. razlika je nebo i zemlja. (najvise radi lajtunga). RBF moja preporuka svakako sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now