Jump to content

TFSI vs. TSI vs. FSI

Recommended Posts

Ak u polu ima mjesta onda fakat imamo drukciju percepciju prostora...

+1, Polic je OK, navodno su sad sa novijim verzijama rijesili probleme s motorom, ali da ima mjesta za 4 osobe + prtljaga, ne bi bas rekao... Jedino ako su bas mali klinci, pa ih naguras otraga...

Ima dovoljno mjesta za 4 osobe, do 1805cm visine, meni je recimo bunker iskoristiviji nego u passatu jer stanu dva kofera, dok ih u passat ne mozes nikako u bunker staviti jer je mutav otvor bunkera.

Polo je super auto, jako tih u voznji, odlicne izolacije i cvrstoce generalno, utegnut autic skroz.

Ali za dvoje djece nije jer ne znam kako bi sa stvarima ako imas kolica dvoja. Iako, ljudi su i u fici i jugicu odgajali i vozili djecu i opet su imali mjesta nekako :)

Ima dovoljno mjesta za 4 osobe, do 1805cm visine, meni je recimo bunker iskoristiviji nego u passatu jer stanu dva kofera, dok ih u passat ne mozes nikako u bunker staviti jer je mutav otvor bunkera.

Polo je super auto, jako tih u voznji, odlicne izolacije i cvrstoce generalno, utegnut autic skroz.

Ali za dvoje djece nije jer ne znam kako bi sa stvarima ako imas kolica dvoja. Iako, ljudi su i u fici i jugicu odgajali i vozili djecu i opet su imali mjesta nekako :)

Ma ima da sad kazem - picku materinu :D Mozda sam krivo shvatio, zar zelis reci da Poli ima vise mjesta od Passata? :)

Kaj brijes ti,imam pola doma pa znam kaj govorim,nema više mjesta od Passata ziher ali ima više od dosta auta..

Brijem sve osim brade, bradu mi briju zene :D Polo nema vise mjesta od Passata? To nije bas logicno, cisto po nekim matematickim racunicama :D

ja sam ga vozio 2 mjeseca

ja osobno sjedim normalno iza bez da tucem igdje nogama ili glavom

i da, Polo ima iskoristiviji bunker od passata. probaj staviti dva kofera u passata u bunker pa ces vidjet. Ovo sam na svojoj kozi dozivio u istom danu sa istim koferima.

passat ima daleko vecu litrazu bunkera, ali prakticnost nema.

unutra je naravno passat prostraniji to nitko ne osporava.

Da budem iskren, Leon ko sto ima mrki i ja nisu nesto posebno puno prostraniji unutra... od novog Pola.

Ja sam imao rentanog novog Pola i auto je stvarno dobar. Ali prtljaznik mu je mali, mene je zacudilo koliko mali.

Imam veliki kofer i taj je usao unutra a drugi od cure je morao na zadnji sic. Pored kofera su stale 2 vrecice i to je to. Plitak je, to mu je najveci problem.

Reci da nesto ide u Pola ali ne i u Passata.... ajmo bit ozbiljni

Pa gledaj, u svaki taj sedan (AR 159, A4, Accord, Passat itd) ne ide skoro nista u bunker jer je mali otvor. NPR. klasicna televizija 72cm ne moze u bunker, a ima mjesta unutra za barem 2 takva TV-a, dok u Pola pretpostavljam da stane, radi same velicine otvora bunkera :)

• Like 1

Ja sam imao rentanog novog Pola i auto je stvarno dobar. Ali prtljaznik mu je mali, mene je zacudilo koliko mali.

Imam veliki kofer i taj je usao unutra a drugi od cure je morao na zadnji sic. Pored kofera su stale 2 vrecice i to je to. Plitak je, to mu je najveci problem.

Ako ti je plitak onda nisi skuzio da ima dupli pod...:) Stane u Polo cuda unutra...4 osobe normalne stanu bez beda...

I ja sam u A klasi staroj vozio sve i svašta, but...

Da otvor je sheban, to stoji, ali ako ja stavim 3 kofera u cc-a, moram ih polegnut da udju ali se unutra okrenu i 2 na bok i jedan normalno stanu. Plus što nema rezervnu gumu pa ispod isto dosta toga stane, baš sam zadnji put natrpao hrpu maslinovog ulja, vina, povrća, a nitko ni ne gleda ispod.

Pa gledaj, u svaki taj sedan (AR 159, A4, Accord, Passat itd) ne ide skoro nista u bunker jer je mali otvor. NPR. klasicna televizija 72cm ne moze u bunker, a ima mjesta unutra za barem 2 takva TV-a, dok u Pola pretpostavljam da stane, radi same velicine otvora bunkera :)

Haha dobro, ne pricamo o guranju televizora :) Imao sam AR156 i znam koja je to patnja.

@JJ kaj mi vrijedi duplo dno kad nemrem ispod uvalit kofer? Auto mi je super, bas sam bio odusevljen al prtljaznik je mali, muslim da sam na forum i zaljepio fotku s koferom unutra i bas se vidio fail :)

Pa jednostavo je prejednostavno tipkati po volanu , postane ti fora pa tipkas kad treba i kad ne treba :D

Sad za ozbiljno.

Recimo držiš pun gas na manualu i kad dodje pred blokadu stisneš + za u višu , ali ako stisnes preblizu blokade , onda će ti otići dvije više.

Jer DSG sam šalta višu ako ga zabiješ u blokadu + tvoja komanda i to je odmah dvije brzine više.

Isto tako kad hočeš pred zavoj dvije niže , moraš jako zakočiti jer neće prešaltat nižu ako si prebrz i ako bi lupio u blokadu.

Prva stvar se riješi čipanjem mjenjača.

Ja se 99% vremena vozim u manualu. Čak niti po gradu ne koristim D jer onda ima zvuk kao običan automatik , a to me živcira :D

To bi bilo ukratko.

Hm.. Ja sam sa svojim napravio 50 tisuca km i nikad al nikad mi se nije dogodilo to sto govoris, da presalta dvije gore. Ako ti je na knap brzina, blizu si crvenog ali ne zelis jednu gore onda stisni + i drzi.

Ono sto je mene donekle zivciralo kod njega je kod parkiranja, kad ides naprijed natrag. To nemres jednako brzo kao sam rucnim jer mu treba malo da ga usalta. Al u voznji, tu je savrsen

Trebam stavit sliku passata s 3 kofera u bunjeru i par vrećica? Prije mjesec dana dok sam išao na ferije...

ja govorim za obicnog passata, koferi su bili srednje do veliki. vjerujem da bi se malo manji kofer mogao tako ugurati u bunker pa zarotirati.

upravo to.

nego, back on mjenjaci, Vlado, da li ti mozes svoga normalno voziti u manualnom saltanju, a da ti se ne prebaciva u D mod ako stisnes kocnicu? vozio sam nekidan novu Jettu 2.5 automatik, i pokusao saltati ruscno, ali cim sam kocio, on bi mi se automatski prebacivao u automatsko saltanje.. kako da to objasnim.

svaki dan gledam blesave turiste kad uzmu mrcine od kofera ko da idu na 5 mjesci na godišnji odmor a ne na tjedan i onda trpaju u npr polića koje imamo u renti,pa srce mi puca kad vidim da se ekipa mući sa time,pa kofere stavlja na zadnji sic između klinaca itd...

polo kao obiteljski auto sa dvoje klinaca,zake se mučit? još ako je dvoja vrata,ma pun pogodak :D

ja se mućim sa dvoja vrata i klincem,svaki put vidim zvijezde kad ga stavljam na zadnji sic,ajd c4 ima super gepek pa nam puno toga stane,ali da bi npr bio puno sretniji sa nekim c4 picasso,o da bi :D:D

Alfu 159 sa A4 uspiredjivat po bunkerima? Pa u A4 stane 5 ljudi + prtljaga, ima abormalno veliki gepek i to sa pravilnim stranicama i velikim otvorom. Jedan od rijetkih automobila sa valjda 100% iskoristivim gepekom! A u Q7 stane valjda A1 u gepek :)

Edited by Mario_S3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...