Mladen Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 i još jedna stvar koja zna zezati... vakum nepovratni ventil sa 3 izvoda na usisnoj grani koji ide prema servo bubnju, jako često propušta... isto ga se može brzinski ispitati Beli,moze te se kontaktirati na ovaj broj u potpisu,pozvati ce se na moje ime pa te zove sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 opet se zaletava,dodas gas auto radi normalno,samo u leru problem! Meni su tocno ovo desavalo kad je otiso pcv ventil. Promjenjen i sve normalno. Jos mi rekli i da je ona klapna sto stoji s prednju stranu motora(Tumble flap) ali na kraju kad smo promjenili pcv sve se vratilo u normalu. Ako mu ona treba imam je ja novu zapakiranu. Inace ako je to ovo sto beli pise koliko se sjecam nje se moze pravit i kalibracija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Danas ujutro kupljen novi pcv u PIA i senzori na railu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Beli,moze te se kontaktirati na ovaj broj u potpisu,pozvati ce se na moje ime pa te zove sutra? Naravno, zovi te Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosar Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 I meni na golf 6 gti zna auto ostati raditi na 1000-1200 okretaja na leru pa ga sturiram i onda ne dobro, Sta bi t moglo biti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Danas ujutro kupljen novi pcv u PIA i senzori na railu Senzori na railu nisu problem.. Pcv je jako cest uzrocnik, ali nije jedini.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 I meni na golf 6 gti zna auto ostati raditi na 1000-1200 okretaja na leru pa ga sturiram i onda ne dobro, Sta bi t moglo biti? Da li se to dogadja kad upalis auto ili u voznji kad stanes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Dakle nesto sam razmisljao otic mapirat golfa(REVO), znaci kako bi 1.4 trpio 210-220ks, a najvise me zanima da li DSG moze do izdurat posto sam vec promjenio spojku na stock momentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 jučer malo protegnuo noge zadnjem S6, V8 TFSI, twin turbo, 420ks, da nisam vidio na vlastite oči, ne bih vjerovao iako je za to najviše zaslužan cylinder cut-off.. jedina mana auta je što su svi nakon njega bicikli.. i ona druga krajnost.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 To je vrhunska potrošnja za takav auto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosar Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Da li se to dogadja kad upalis auto ili u voznji kad stanes? U voznji pa mad stanem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Možda je i do toga što se usisni ventili prljaju jer nemaš oil catch can .. meni se to niti jednom nije dogodilo, al doduše ni na A4 a on ima 112000km Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 To je vrhunska potrošnja za takav auto! ma čudo.. Možda je i do toga što se usisni ventili prljaju jer nemaš oil catch can .. meni se to niti jednom nije dogodilo, al doduše ni na A4 a on ima 112000km da, hoće to na TFSI-u, dosta ljudi to ni ne zna.. http://www.more-bhp.com/20tfsi_42fsi_rs4_carbon_valve_cleaning.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Dakle nesto sam razmisljao otic mapirat golfa(REVO), znaci kako bi 1.4 trpio 210-220ks, a najvise me zanima da li DSG moze do izdurat posto sam vec promjenio spojku na stock momentu Dođi plati klopu to će ti biti pametnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 da, hoće to na TFSI-u, dosta ljudi to ni ne zna.. http://www.more-bhp.com/20tfsi_42fsi_rs4_carbon_valve_cleaning.html Ovo stvarno ružno izgleda. Da li netko radi nešto slično kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 (edited) DAK motorsport.. Kress je nedavno radio 4.2 FSI (RS4 onaj s mojih slika) i uredio je sve komplet plus neki "tweakovi" da sad ne ulazim u detalje, auto ide barem 20-30% bolje.. napravljeno bolesno pedantno.. :thumbsup: u pravilu na 100k je glava spremna za taj zahvat barem na konkrenom motoru.. Edited September 28, 2013 by killuminati Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Ovo stvarno ružno izgleda. Da li netko radi nešto slično kod nas? BMW i Audi servisi to rade, barem vani. Ja isto moram na svome to napravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 DAK motorsport.. Kress je nedavno radio 4.2 FSI (RS4 onaj s mojih slika) i uredio je sve komplet plus neki "tweakovi" da sad ne ulazim u detalje, auto ide barem 20-30% bolje.. napravljeno bolesno pedantno.. :thumbsup: u pravilu na 100k je glava spremna za taj zahvat barem na konkrenom motoru.. jel znas mozda koliko uzimaju za 4cil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 fakat ne znam, čovjek je na forumu pa ga kontaktiraj ili http://www.dak-motorsport.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 (edited) Vidjao sam i gore usisne kanale, a tfsi motori koji imaju dosta gradske voznje vec i na 60tkm imaju i gore stajje od ovih na slikama.. Edit.. kolicina zacadjenosti ovisi o intervalima izmjene ulja, o kvaliteti ulja, o kvaliteti goriva.. Oil catch tank je opcenito za sve motore super rjesenje, pa tako i za tfsi.. jer je uprao OCT separator smeca iz ulja Edited September 28, 2013 by Beli Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Ovo stvarno ružno izgleda. Da li netko radi nešto slično kod nas? Da to i mene zanima i koliko je to novaca hrvatskih cca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Tom RS4 je zbog toga zacvikao ventil pa je motor i tako morao van. Tko nema, obavezno staviti oil catch can, ali ni onda nije gotovo sranju u usisu jer iz ispušnog dijela glave opet ide nazad u usis ispred turbine odušak. WMI bi trebao biti odličan u borbi protiv ovog sranja samo što ne znam koliko je on dobar za motor dugoročno. Moji usisni ventili su čišćeni na 30000km, sada ima 70000km i radi ko beba, na leru se uopće ne osjeti. Dok recimo A4 od starog baš i nije tako kultiviran a auto se vozi po gradu manje više pa si mogu mislit na šta njemu liče ventili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Tom RS4 je zbog toga zacvikao ventil pa je motor i tako morao van. Tko nema, obavezno staviti oil catch can, ali ni onda nije gotovo sranju u usisu jer iz ispušnog dijela glave opet ide nazad u usis ispred turbine odušak. WMI bi trebao biti odličan u borbi protiv ovog sranja samo što ne znam koliko je on dobar za motor dugoročno. Moji usisni ventili su čišćeni na 30000km, sada ima 70000km i radi ko beba, na leru se uopće ne osjeti. Dok recimo A4 od starog baš i nije tako kultiviran a auto se vozi po gradu manje više pa si mogu mislit na šta njemu liče ventili. Kaj te to koštalo čišćenje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Kaj te to koštalo čišćenje ? Nemam pojma, Krešo mi je to čistio kad sam radio BT pa mi je i tak motor išao van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 JJ neces saznat cijenu kolko vidim.. :lol: A cemu sluzi taj pcv kad samo problemi s njim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now