BaGy Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 ... donedavno bi kenjao po vag-u a u zadnje vrijeme nesto svrsavas po njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 JJ neces saznat cijenu kolko vidim.. :lol: A cemu sluzi taj pcv kad samo problemi s njim? U ovlastenom 250kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 A cemu sluzi taj pcv kad samo problemi s njim? Imaš ti pcv na svom TDI-u, ali nitko nepiše o tome, a kod TDI motora još u kombinaciji sa ispušnim plinovima koji dođu preko EGR-a naprave u usisnoj grani i na ventilima duplo veće sranje nego ovo na TFSI motorima... ali kao što sam rekao o tome nitko ništa nepiše... i PCV je potrošni materijal kod svih auta... iako ih ljudi nemjenjaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Ja prosli tjedan skidao usisnu granu, uopce nije zacadjana.. ima samo neki povrsinski sloj, kakve sam grane vidio moja je cista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 donedavno bi kenjao po vag-u a u zadnje vrijeme nesto svrsavas po njemu s nekim si me zamjenio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 s nekim si me zamjenio.. To valjda Markiću daješ da piše dok ne gledaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 ne, ja nemam sektaških simptoma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 [video=youtube_share;sTq3OP1ykEw] Na kraju odpeljali auto kod nekog covjeka na remizu,ostavili 100eura i popodne dosli po auto...stvar rijesena! Softwerski je nesto odradeno na onom dijelu varijabli bregastih! Nemam pojma kaj,ali slozeno je i provjereno rijesenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 Da li itko zna koja turbina je na 1.8TSI i da li je prihvat na toj grani jednak onoj na koju ide K03 / K04 turbina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Netko mozda naletio na ovo, ima ih jos par sto rade slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Zna li netko koji je mjenjač u passatu iz 2009. Motor je 2.0 tsi I automatik. Negdje pise da je obični automatik (tiptronic), a negdje da je dsg. Naletio sam na par takvih passata pa mi se to nesto cini zanimljivo jer mi zbog obitelji pomalo treba veci auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Ja sam imao do nedavno CC-a, 2.0tsi 147kw i unutra je tiptronic 6brz. Mislim da je tiptronic, a ako je dsg onda ti piše na ručici dsg. Je li 200 ili 211ks? 211 imaju dsg.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 200. Ja Sam mislio da je kod tebe bio dsg. Kako si zadovoljan bio sa tiptronicom? Ovaj passat mi se svidja jer ipak me strah 2.0 tdi, oni su uglavnom puno vise presli I teze je nac dobrog, a s obzirom da danas prelazim oko 10 tkm onda me potrošnja toliko ne zanima. Glavno bi bilo da to nije problematicna kombinacija motora I mjenjača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Ja nisam imao problema, kupio sam auto s 67000km i sad je "prodan" razbijen s 95000km. Cipao sam ga na cca 90000 i zamjenio sam samo bobinu i gas dalje. Trenutno vozim dsg-a i da brze salta od tiptronica, manje trosi ali me nervira jer ima zadrsku na kretanju. Kod tiptronica to nisam primjecivao. Meni je kombinacija motora i mjenjaca bila u redu, u gradu mi je pio oko 11l, otvorena i autoput ispod 8 a prosjek se vrtio oko 9-9.5l. 180-220kmh mi je pio oko 12litara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 to je i mene na S4 kod nihobog DSG-a ili kako ga Audi zove smetalo, bas krece ko rucni mjejac, nema ono glatko kretanje pri otpustanju gasa ko klasicni automatik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Ajmo da ne otvaram novu temu... Frend gleda neke Scirocce 2.0 TSI... Jedan je imao 2.0 TSI, cipan, itd itd ali nije ga imao toliko dugo da je bilo kvarova ili nekih slicnih stvari. Poslje je vozio TFSI u TT-u i kaze da mu je TFSI malo manje trosio sto me malo cudi... Kakav je na kraju taj TSI, kolika je realna potrosnja u odnosu na 2.0 TFSI i koliko je stvarno pouzdan auto jer bi se vozio kao auto za svaki dan a odrzavanje nije problem sto se tice izmjenje ulja, potrosnih materijala, i svega sto bi trebalo rjesiti da bude sve u top stanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Natazac lanca i mozda kad vec to mjenja i cijeli lanac i neke sitne djelove. Trebao bi trositi manje navodno, jer kao noviji motor, efikasniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Ja sam vozio TSI s lancem i peri/deri. Bar kod mene. Potrosnja pise gore, autoputa solidne voznje sam uredno radio 800+km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Napravio sam kompletan servis, trebao bi bit spreman za sezonu, samo da se 19tice vrate sa lakiranja. Nego, strucnjaci - promjenio sam i cam follower. A ovaj izvađeni jel bio za zamjenu ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ima li 1.8TSI 118kW probleme s tim cam-folowerima i ako da, da li ce to pogledati/zamjeniti na redovnom servisu u ovlastenom ili nemaju saznanja (nije ih briga) za to...nego ja moram kao stranka napomenuti da zelim to izmjeniti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Noup, kolko sam cuo tsi ima skroz drugaciji sistem i nema problema s tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Jel cam follower udubljen sa gornje strane ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ako je taj 1.8 kao 2.0 tsi , onda ima roller onaj.. koji ne puca kao stari sistem Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Jel cam follower udubljen sa gornje strane ? Ovaj moj ili ? Nije udubljen..: Mene samo zanima jel ovo bilo za zamjenu ili ne, cisto da znam kontrolirati u buducnosti. Ajde ovi koji voze TFSI.-e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Belog zovi, ako ćeš glasnije pričat možda možete i bez telefona. Ako će netko znat onda je to on, a i blizu ti je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now