Raptor6767 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Nikad problema sa Agramservisom, najduže je mob bio 36h. Popravljao sam DHD/HOX i SGS5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Zakonski rok je bio 90 dana al vise nije ni to nego mora biti u "razumnom roku" (znam zbog nasih uredjaja). I velim, nije hitno niti nista al daj me nemoj j**** da tjedan dana nisi ni pogledao uredjaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Nikad problema sa Agramservisom, najduže je mob bio 36h. Popravljao sam DHD/HOX i SGS5. Ti sta god novo kupis kvari se. Fakat si jebene srece. A da pocnes polovne aute i mobove kupivat, mozda se slika popravi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Ti sta god novo kupis kvari se. Fakat si jebene srece. A da pocnes polovne aute i mobove kupivat, mozda se slika popravi? To ti se kaze- bolje se rodit bez ku**a nego bez srece. Moj polovni auto je mrak, valjda bude i polovni mobitel sad postao mrak.... Sama sam si kriva kaj ga odmah drugi dan nisam nosila zamijeniti kad sam skuzila da nije ispravan. Bas me zanima sta ce oni utvrditi i sta ce napraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Ti sta god novo kupis kvari se. Fakat si jebene srece. A da pocnes polovne aute i mobove kupivat, mozda se slika popravi? Ne nego bih trebao prestati kupovati top of the line stvari od proizvođača. :doh: Ako se dobro sjećam, na HTCovima mi je riknuo zvučnik pod garancijom, a SGS5 je već druga priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Rađe kupim novi mob nego njima dam da mi popravljaju! Meni su prek mj dana mjenjali ekran na g2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Kaj ti je bilo jos nesto sa SGS5 osim onoga sa displayom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Kaj ti je bilo jos nesto sa SGS5 osim onoga sa displayom? Blokirao se tako da sam morao vaditi bateriju van. Sad su DOSLOVCE sve zamijenili. Ostala samo moja baterija. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Rađe kupim novi mob nego njima dam da mi popravljaju! Meni su prek mj dana mjenjali ekran na g2 Pod garancijom je i kostao je 4500kn. Ja sam si kupila drugi al ovaj ce, za te pare, vratiti u mint stanje...sabani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Odgovor..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 pošteno :thumbsup: samo ponavljam, budi sretna ako si s tim mobitelom tamo jedini put Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Jel to onaj Sony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Jel to onaj Sony? Je, konacno............. Joza- prvi je i nadam se ZADNJI put Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 prema meni su bili korektni, nakon par zamjena zvucnika (svaki zvucnik trajao par mjeseci) dali novi mob, sony :lol: ali da su spori jesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Za mene su bili brzi. Riješili su mi za 3 sata razbijeni ekran S4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Blokirao se tako da sam morao vaditi bateriju van. Sad su DOSLOVCE sve zamijenili. Ostala samo moja baterija. :lol: I jos ne lezi dobro u ruci Nista dobrog nemam za rec o mmm agramservisu, al bas nista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 I jos ne lezi dobro u ruci Nista dobrog nemam za rec o mmm agramservisu, al bas nista! A gle...bar ga ne moram resetirati jer mi tipkovnicu ne pokazuje. A da ne pričam o supportu gdje sam imao drugi SGS5 kao zamjenski. I to radi Samsunga, ne Agramservisa. Da moram opet birati opet bih uzeo SGS5/6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 (edited) Je li oni tamo imaju opciju da dadu zamjenski uređaj?!?!? Cuo sam da kad ga dofuras mob radi npr. kao kod mene, ne radi touch u gornjem dijelu ekrana, da ga osim zamjene toucha, cijeli telefon resetiraju i ubace zadnji SW.... a to mi bas i ne treba.... Edited March 4, 2015 by Joe Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 A gle...bar ga ne moram resetirati jer mi tipkovnicu ne pokazuje. A da ne pričam o supportu gdje sam imao drugi SGS5 kao zamjenski. I to radi Samsunga, ne Agramservisa. Da moram opet birati opet bih uzeo SGS5/6. ovo ne kužim? to je nik support ili baš samsung support? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 ovo ne kužim? to je nik support ili baš samsung support? Nakon što su riješili problem sa netom na M8, novi feature: Otkrio novi bug u Ljizaljic...ponekad neće upaliti tipkovnicu...Pa ga treba restartati...ono WTF? ... Meni srećom baterija za sada je dobra, ali ovo sa tipkovnicom je brutalno iritirajuće Vezano za support, Agramservis mi je i prošli put dao zamjenski mob, a ovaj puta Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 to je neki J.J feature jel ja to nisam primjetio i ovo mi je prvi glas, al ok. znači feature s5 je da ga svi nose na komplet presipavanje djelova? no nije ni bitno mmm agram servis palac dolje, a očito nisam jedini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 to je neki J.J feature jel ja to nisam primjetio i ovo mi je prvi glas, al ok. http://thedroidguy.com/2014/11/fix-common-htc-one-m8-problems-errors-part-12-99588#jdvRKrpKohLvxUEJ.97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 niti jedan od navedenih problema nemam osim što je facebook katastrofalno spor :censored: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Ni ja sa M8 na lizalici nemam nikakvih problema. Tu i tamo Facebook zašteka kad ga osvježim, i to je jedina mana Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Al svejedno nisam naviknuo da htc-ovi updatei imaju ikakvih problema, tako da mi je i to stekanje facebooka iritantno na kvadrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now