Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zakonski rok je bio 90 dana al vise nije ni to nego mora biti u "razumnom roku" (znam zbog nasih uredjaja). I velim, nije hitno niti nista al daj me nemoj j**** da tjedan dana nisi ni pogledao uredjaj.

Posted
  Raptor6767 said:
Nikad problema sa Agramservisom, najduže je mob bio 36h. Popravljao sam DHD/HOX i SGS5.

Ti sta god novo kupis kvari se. Fakat si jebene srece. A da pocnes polovne aute i mobove kupivat, mozda se slika popravi? :D

Posted
  _DEX_ said:
Ti sta god novo kupis kvari se. Fakat si jebene srece. A da pocnes polovne aute i mobove kupivat, mozda se slika popravi? :D

To ti se kaze- bolje se rodit bez ku**a nego bez srece. Moj polovni auto je mrak, valjda bude i polovni mobitel sad postao mrak.... Sama sam si kriva kaj ga odmah drugi dan nisam nosila zamijeniti kad sam skuzila da nije ispravan. Bas me zanima sta ce oni utvrditi i sta ce napraviti.

Posted
  _DEX_ said:

Ne nego bih trebao prestati kupovati top of the line stvari od proizvođača. :doh:

Ako se dobro sjećam, na HTCovima mi je riknuo zvučnik pod garancijom, a SGS5 je već druga priča.

Posted
  _DEX_ said:
Kaj ti je bilo jos nesto sa SGS5 osim onoga sa displayom?

Blokirao se tako da sam morao vaditi bateriju van. Sad su DOSLOVCE sve zamijenili. Ostala samo moja baterija. :lol:

Posted
  Scorpione said:
Rađe kupim novi mob nego njima dam da mi popravljaju! Meni su prek mj dana mjenjali ekran na g2

Pod garancijom je i kostao je 4500kn. Ja sam si kupila drugi al ovaj ce, za te pare, vratiti u mint stanje...sabani

Posted
  Raptor6767 said:
Blokirao se tako da sam morao vaditi bateriju van. Sad su DOSLOVCE sve zamijenili. Ostala samo moja baterija. :lol:

I jos ne lezi dobro u ruci :P

Nista dobrog nemam za rec o mmm agramservisu, al bas nista!

Posted
  KA2001MR said:
I jos ne lezi dobro u ruci

Nista dobrog nemam za rec o mmm agramservisu, al bas nista!

A gle...bar ga ne moram resetirati jer mi tipkovnicu ne pokazuje.

A da ne pričam o supportu gdje sam imao drugi SGS5 kao zamjenski. :cool: I to radi Samsunga, ne Agramservisa.

Da moram opet birati opet bih uzeo SGS5/6.

Posted (edited)

Je li oni tamo imaju opciju da dadu zamjenski uređaj?!?!?

Cuo sam da kad ga dofuras mob radi npr. kao kod mene, ne radi touch u gornjem dijelu ekrana, da ga osim zamjene toucha, cijeli telefon resetiraju i ubace zadnji SW.... a to mi bas i ne treba....

Edited by Joe
Posted
  Raptor6767 said:
A gle...bar ga ne moram resetirati jer mi tipkovnicu ne pokazuje.

A da ne pričam o supportu gdje sam imao drugi SGS5 kao zamjenski. :cool: I to radi Samsunga, ne Agramservisa.

Da moram opet birati opet bih uzeo SGS5/6.

ovo ne kužim?

to je nik support ili baš samsung support?

Posted
  KA2001MR said:
ovo ne kužim?

to je nik support ili baš samsung support?

Nakon što su riješili problem sa netom na M8, novi feature:

J.J said:
Otkrio novi bug u Ljizaljic...ponekad neće upaliti tipkovnicu...Pa ga treba restartati...ono WTF? ...

J.J said:
Meni srećom baterija za sada je dobra, ali ovo sa tipkovnicom je brutalno iritirajuće

Vezano za support, Agramservis mi je i prošli put dao zamjenski mob, a ovaj puta Samsung. ;)

Posted

to je neki J.J feature jel ja to nisam primjetio i ovo mi je prvi glas, al ok.

znači feature s5 je da ga svi nose na komplet presipavanje djelova?

no nije ni bitno mmm agram servis palac dolje, a očito nisam jedini

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...