Jump to content

MMM Agramservis

Mille

Recommended Posts

Nikad problema sa Agramservisom, najduže je mob bio 36h. Popravljao sam DHD/HOX i SGS5.

Ti sta god novo kupis kvari se. Fakat si jebene srece. A da pocnes polovne aute i mobove kupivat, mozda se slika popravi? :D

Ti sta god novo kupis kvari se. Fakat si jebene srece. A da pocnes polovne aute i mobove kupivat, mozda se slika popravi? :D

To ti se kaze- bolje se rodit bez ku**a nego bez srece. Moj polovni auto je mrak, valjda bude i polovni mobitel sad postao mrak.... Sama sam si kriva kaj ga odmah drugi dan nisam nosila zamijeniti kad sam skuzila da nije ispravan. Bas me zanima sta ce oni utvrditi i sta ce napraviti.

Ne nego bih trebao prestati kupovati top of the line stvari od proizvođača. :doh:

Ako se dobro sjećam, na HTCovima mi je riknuo zvučnik pod garancijom, a SGS5 je već druga priča.

Rađe kupim novi mob nego njima dam da mi popravljaju! Meni su prek mj dana mjenjali ekran na g2

Pod garancijom je i kostao je 4500kn. Ja sam si kupila drugi al ovaj ce, za te pare, vratiti u mint stanje...sabani

I jos ne lezi dobro u ruci

Nista dobrog nemam za rec o mmm agramservisu, al bas nista!

A gle...bar ga ne moram resetirati jer mi tipkovnicu ne pokazuje.

A da ne pričam o supportu gdje sam imao drugi SGS5 kao zamjenski. :cool: I to radi Samsunga, ne Agramservisa.

Da moram opet birati opet bih uzeo SGS5/6.

Je li oni tamo imaju opciju da dadu zamjenski uređaj?!?!?

Cuo sam da kad ga dofuras mob radi npr. kao kod mene, ne radi touch u gornjem dijelu ekrana, da ga osim zamjene toucha, cijeli telefon resetiraju i ubace zadnji SW.... a to mi bas i ne treba....

Edited by Joe

A gle...bar ga ne moram resetirati jer mi tipkovnicu ne pokazuje.

A da ne pričam o supportu gdje sam imao drugi SGS5 kao zamjenski. :cool: I to radi Samsunga, ne Agramservisa.

Da moram opet birati opet bih uzeo SGS5/6.

ovo ne kužim?

to je nik support ili baš samsung support?

ovo ne kužim?

to je nik support ili baš samsung support?

Nakon što su riješili problem sa netom na M8, novi feature:

Otkrio novi bug u Ljizaljic...ponekad neće upaliti tipkovnicu...Pa ga treba restartati...ono WTF? ...

Meni srećom baterija za sada je dobra, ali ovo sa tipkovnicom je brutalno iritirajuće

Vezano za support, Agramservis mi je i prošli put dao zamjenski mob, a ovaj puta Samsung. ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...